ODS - volil jsem je vždy,ale už se mi přejedli a z lásky je blízko k nenávisti = už ne
ČSSD - ne děkuji, mám mozek a jejim žvástům může věřit snad jen idiot
KDU - můžete krást a zabíjet,stačí se pak pomodlit a je to OK - fakt ne
TOP 09 - nevím, že by si nakradli a chtěli dělat politiku? - možná,ale věřte jim = možná ano, kdo ví?
Delnická strana - stejně s žádným svinstvem nezatoči, že by si alespoň nakradl někdo,kdo ještě nemá a udělal tam rušno = možná ano, kdo ví?
Strana Zelených - nikdy jsem jim nevěřil a nesouhlasil téměř s žádným názorem,ač mám přírodu rád = blbost volit.
Osatní ministrany = to si za dobu,co bych šel volit raději umeju auto nebo motorku
Takže není moc koho.
Top 09 ze zoufalosti nebo dělníky pro prču (i když před 50ti lety v říši ta prča přerostla lidem přes hlavu).
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
ODS - volil jsem je vždy,ale už se mi přejedli a z lásky je blízko k nenávisti = už ne
ČSSD - ne děkuji, mám mozek a jejim žvástům může věřit snad jen idiot
KDU - můžete krást a zabíjet,stačí se pak pomodlit a je to OK - fakt ne
TOP 09 - nevím, že by si nakradli a chtěli dělat politiku? - možná,ale věřte jim = možná ano, kdo ví?
Delnická strana - stejně s žádným svinstvem nezatoči, že by si alespoň nakradl někdo,kdo ještě nemá a udělal tam rušno = možná ano, kdo ví?
Strana Zelených - nikdy jsem jim nevěřil a nesouhlasil téměř s žádným názorem,ač mám přírodu rád = blbost volit.
Osatní ministrany = to si za dobu,co bych šel volit raději umeju auto nebo motorku
Takže není moc koho.
Top 09 ze zoufalosti nebo dělníky pro prču (i když před 50ti lety v říši ta prča přerostla lidem přes hlavu).
ty jo.. jsi mne celkem prekvapil
Jeste jsi zapomel Narodni stranu -- ty jsou alespon legracni
ja z TOP nejsem taky nijak zvlast nadseny... ale ODS uz asi fakt nemuzu a k volbam urcite jdu.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Nápodobně..Volil jsem ODS,ale jen tím že jsem založením pravičák a alternativa nebyla. Ale v současný době už mě taktéž silně pijou krev..
Jedinej politik,u kterýho mě nepřipadá že si nepřisel do politiky vydělat je Schwarzenberg..
A i Kalousek se jako minister financí jevil slusně..Takže za mě TOP 09..
není třeba z toho dělat drama, min. 95% všech lidí je uplatitelnejch a zlobovatelnejch, tak proč by měli chybět v zrovna v politice když sou na úřadech, radnicích, státních podnicích, ve firmách, prostě všude kde se trochu o něčem rozhoduje. budu volit jako dycky.
říkám si hurikán
Myslim si, ze v nasi politice nejsou lidi, ktery by bylo mozny volit. Volil jsem vzdycky ODS a nikdy jsem nikomu nedaval preferencni hlas. Vyhybam se 'novym stranam se starym obsahem', uplne mi stacila ODA, pak DEU a nakonec zelena parta. TOP 09 je na tom uplne stejne, jakkoli o knizeti asi tezko kdo muze rict neco spatnyho. Nicmene jejich leaderem treba v K.Varech je Roman Smucler, a to mi prijde fakt smesny. Nebo minimalne hodne podobny gume Slegrovi nebo ty blondaty pizde. Takze se podivam, co kdo chce delat proto, aby me tenhle divnej stat neokradal a s prominutim, budu asi zase volit ODS. Sere me Dalik, sere me Topol, uplne nejvic me sere Bem, ale mezi nima a Kalouskem nevidim zadnej rozdil. A jestli nejakej je, tak ze byl asi opatrnejsi.
Když už se tady k tomu lidi vyjadřijí, tak já bohužel patřim k těm, co radši budou volit menší zlo. TOP 09 mě zajímá a volil bych jí, ale bohužel mají pořád málo hlasů.
Budu volit ODS a to protože je to jediná strana, která může zabránit ČSSD aby prosadili ty jejich zvrácenosti! Jako podnikatel s celkem slušným příjmem si nenechám ukrást 40 % svého výdělku abych zaplatil pánům s ČSSD jejich vily a navíc sociálně nepřizpůsobivým jedincům co nechtěj vzít lopatu do ruky jejich 20 tisícové sociální dávky. *pissed*
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
falcons napsal:
Když už se tady k tomu lidi vyjadřijí, tak já bohužel patřim k těm, co radši budou volit menší zlo. TOP 09 mě zajímá a volil bych jí, ale bohužel mají pořád málo hlasů.
Budu volit ODS a to protože je to jediná strana, která může zabránit ČSSD aby prosadili ty jejich zvrácenosti! Jako podnikatel s celkem slušným příjmem si nenechám ukrást 40 % svého výdělku abych zaplatil pánům s ČSSD jejich vily a navíc sociálně nepřizpůsobivým jedincům co nechtěj vzít lopatu do ruky jejich 20 tisícové sociální dávky. *pissed*
muzu te naprosto uklidnit, ze danove zatizeni stredneprijmovych OSVC se za vlady ODS prilis nepohlo smerem dolu.
Jo.. nam pravnickym osobam trochu jo..
Ja proste podezrivam ODS z PRILISNEHO napojeni na podsveti.
Upravil hicks dne 14.08.2009 10:47
17 cm
muzu te naprosto uklidnit, ze danove zatizeni stredneprijmovych OSVC se za vlady ODS prilis nepohlo smerem dolu.
Jo.. nam pravnickym osobam trochu jo..
Ja proste podezrivam ODS z PRILISNEHO napojeni na podsveti.
Přestalo mě bavit
nechat se vydírat jednou partou gaunerů, že je musím volit, aby se k moci nedostala druhá parta gaunerů. Od jejího vzniku jsem volil ODS ale teď zde opakuji, že ODS ode mne nedostane hlas dokud se nezbaví té bandy ve svém vedení. ČSSD volit samozřejmě nebudu, zelené rozhodně ne no a Čunek je v mých očích na stejné úrovni jako výše vyjmenovaní. Čili TOP 09, zkusím to s vámi.
Já to taktéž zkusim s TOPama. Kalousek možná lump je, ale jako ministr byl fakt dobrej, teda aspoň, když otevřel hubu tak to mělo hlavu a patu.
Co se týče tý imunity jak psal allroad tak s tim souhlas. Já bych jim imunitu dal, ale ne na to aby jezdili vožralý v nafasovanejch autech a sráželi chodce na přechodech. Imunita (hlavně ta poslanecká) má bejt od toho, aby když jeden poslanec řekne druhýmu, že je zm*d, tak aby ten hned nedával trestní oznámení za urážku na cti (kterou stejně žádnej z nich nemá), to je forma imunity kterou sem ochoten ješte skousnout.
no pro mě je ODS jasná volba, alespoň do doby než bude reálně zažehnána možnost vlády KSČSSD nebo podobných totalitních uskupení
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
MotoPaja napsal:
no pro mě je ODS jasná volba, alespoň do doby než bude reálně zažehnána možnost vlády KSČSSD nebo podobných totalitních uskupení
ODS komunistům nikdy nezatopili a nezatopěj.
Komunisti režim odevzdali za beztrestnost a toleranci ve vládě a tak se taky dodnes děje (dodnes nikdo nebyl pořádně potrestanej za hnusy, který prováděl v minulosti. Když byl,šlo to do ztracena a nic se mu nestalo - můžeš jmenovat babiznu Polednovou,která sedí u nás ve Světlé v base. pro ní je to ale lepší důchoďák s lepší lékařskou péčí, když by to mělo být regulerní, seděla by už 20 let !).
Komunisty budeš volit tak jako tak.Jde jen o to, v jaké straně.
Dokud nezakážou komunisty a jejich ideologii,bude i nacismus pro mnohé tolerován. Bohužel.
Upravil Hrabe_X dne 14.08.2009 12:43
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
A co s tím ? Malý návod ....
Poslanec: dobrovolná funkce. A za kolik ? Za nic !!!!!!!!! Zdarma
Úřednická vláda: za peníze, ale ofic. průměrnou mzdou 23.542,- Kč
A poslanecká imunit ? Tak to už opravdu zkoušejí, co vydržíme.
A jestli jdu k volbám ? Ano půjdu
Covece, tohle je zajimave. Ty jsi priklad cloveka ktery preferuje pravicove strany ale ma striktne levicove nazory. Me komentare k nim:
Poslanec: dobrovolná funkce. A za kolik ? Za nic !!!!!!!!! Zdarma
Takze tam pujdu jen tehdy, kdyz mi to prinese penize jinym zpusobem. Bud uz mam tolik penez se se o ne nestaram (tezko) nebo vim, ze kdyz tam nedostavam plat, tak se mi to vyplati, protoze to nejak nahrabu neoficialne. Tohle podle mne nemuze fungovat, a i kdyz zni hezky, ze bychom ty penize usetrili, neni to zase tolik.
Úřednická vláda: za peníze, ale ofic. průměrnou mzdou 23.542,- Kč
Takze za prumernou mzdu ti tu funkci pujde delat prumerny clovek, ci vlastne prumerny urednik. To myslis vazne? Vladnout narodu by prece meli ti nejschopnejsi, elita, a ta v soukromem sektoru vydela mnohem vice nez je prumer. Naopak, vim o velke spouste schopnych lidi kteri do politiky (treba i komunalni) nejdou prave proto, ze by meli mene nez maji!
Takze co treba takto: Ne za prumernou mzdu, ale za prumerny predchozi vydelek toho cloveka z nejakeho obdobi?
A poslanecká imunit ? Tak to už opravdu zkoušejí, co vydržíme.
Chapu to tak, ze kdyz jsem ve vysoke politice, bude mym protivnikum trvat priblizne 2 dny, nez se jim podari na mne neco hodit a nechat mne zavrit. Nevim o jine obrane nez imunita. Jakmile by ji zrusili, okamzite vsichni na vsechny vytahnou spoustu spiny, podplati svedky a jeden druheho se zbavi - ve vysledku vyhraji ti s vetsim vlivem (mocenskym spis nez financnim).
falcons napsal:
TOP 09 mě zajímá a volil bych jí, ale bohužel mají pořád málo hlasů....
Když si to takhle řekne každej, víc hlasů nikdy mít nebudou
Od toho máme právě právo volit, abysme dali svůj hlas těm, ktří "nás zajímají" ...
Promiň, ale zdůvodnění, že mají málo hlasů a proto je nebudu volit mi přijde dost "zajímavý" ...
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
falcons napsal:
TOP 09 mě zajímá a volil bych jí, ale bohužel mají pořád málo hlasů....
Od toho máme právě právo volit, abysme dali svůj hlas těm, ktří "nás zajímají" ...
Promiň, ale zdůvodnění, že mají málo hlasů a proto je nebudu volit mi přijde dost "zajímavý" ...
Cim vic lidi tomu veri, tim vic penez budou mit PR agentury
Thomasson napsal:
on to asi myslel tak, ze jeho hlas muze teoreticky prijit vnivec...
...treba kdyz se ani nedostanou do snemovny.
17 cm
Thomasson napsal:
on to asi myslel tak, ze jeho hlas muze teoreticky prijit vnivec...
...treba kdyz se ani nedostanou do snemovny.
Já vím, ale ...
Navíc průzkumy snad ukazují pro TOP 09 6,5%
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----