Marek napsal:
jo, jo z krajnice se práší a řidič civí do zrcátka...
taky ho vezmu
na BMW děkuji blinkrama, jako tiráci, levý blik pravý blik; je to rychlé i bezpečné
já teda na BMW využívám právě tu krásnou věc že ty páčky zmáčknu obě
(a kdybych měl 1100 a ne 1150 tak bych je pak nemusel ani vypínat)
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Dratew napsal:
Treba brnaci jsou v tomhle mnohem horsi. jezdi stejne divoce jako prazsky pepici, ale k tomu mnohem min tolerance. Mam na aute slovenskou znacku a slysel jsem za posledni 3 tydny asi 5x, ze mam tahnout odkud jsem prisel, zalezt zpet na vychod a tak.. asi vedra, nebo co.
A ze by me nekdo na motorce pustil? no, vetsinou ne, slusne receno. V Praze i auto i motorka vetsinou ok, jedou rychle, cpou se, ale pusti bez problemu. Tady me deda ve favoritu blokuje a jeste si klepe na celo
L.
moje řeč a nikdo mi to nechce věřit, každej zná pražáky jako vylízance co jezdí čára nečára 200 v městě, jo jezdí, mimo Prahu jo, stejně jako ty nejslušnější rakušáci takhle jezdí u nás
ale v Praze se mi nestalo aby mě někdo nepustil do pruhu, u nás - v ČB běžná věc, taky ČB jsou celkem známý tím, že červená je ideální barva na projíždění křižovatek
holt v Praze by tohle nefungovalo, takováhle divočina jde praktikovat jen v malým (městě )
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Dratew napsal:
Treba brnaci jsou v tomhle mnohem horsi. jezdi stejne divoce jako prazsky pepici, ale k tomu mnohem min tolerance. Mam na aute slovenskou znacku a slysel jsem za posledni 3 tydny asi 5x, ze mam tahnout odkud jsem prisel, zalezt zpet na vychod a tak.. asi vedra, nebo co.
A ze by me nekdo na motorce pustil? no, vetsinou ne, slusne receno. V Praze i auto i motorka vetsinou ok, jedou rychle, cpou se, ale pusti bez problemu. Tady me deda ve favoritu blokuje a jeste si klepe na celo
L.
Máš táhnout na východ? Já prý zase do Polska. Tak nevím... asi dám na Bobova slova: "...v Brně je všechno jinak".
Massik napsal:
Ja predjizdim jen kdedostatecne vidim...
ale chci se zeptat a asi budu za magora, ale kdyz predjizdim, napr tu kolonu a nekdo z ni chce odbocit doleva, nemel by mi dat prednost?
...tady to alevypadalo, ze predjizdel v krizovatce a to se nesmi, ze?
uz jsem dlouho necetl vyhlasku, tak mi nenadavejte a jen me poucte
v křižovatce se přejíždět smí, ale je tam omezení, jen nevím jestli se smí jen když MÁ nebo NEMÁ světelnou signalizaci
každopádně to, že by Ti měl dát přednost když předjíždíš kolonu je zajímavej nápad a má to i logiku, problém je, že Ty ho nesmíš předjíždět pokud on má levej blinkr
Pokud tedy predjizdim kolonu a nejaky xx se rozhodne take predjizdet nebo vybocit, tak ma snad povinnost se podivat dozadu, jestli jiz neni predjizdeny, ne? V sobotu se mi to stalo 2x za sebou. Ty lidi ani nekouknou a vjedou tam!!
Mara napsal:
Jako BRŇÁK, velmi nerad musím přiznat, PRAŽÁCI fakt jezdí líp.
Když občas jedu na naši firemní základnu v PRAZE, přežiju D1 tak se mi zdá, že to tak nějak líp "odsejpá" vpravým pruhu jedou pomalí v levým rychlí.
U nás každej čumí jak vůl, plácá se z pruhu do pruhu a už 5 aut v BRNĚ dokáže udělat slušnou dopravní zácpu
Klobouk dolů! Tohle slyšet od Brňáka je největší pocta. Vím o čem mluvím,protože já mám naopak vedení firmy v Brně a taky tam občas jezdím. Takže si taky vyslechnu z první ruky jaký je tam názor na Prahu a její obyvatele. I když je jich dost přistěhovanejch a čistokrevných ubývá...
Já sám se taky přesouvám ven z Prahy do klidu vesničky.Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Máš táhnout na východ? Já prý zase do Polska. Tak nevím... asi dám na Bobova slova: "...v Brně je všechno jinak".
Jo, to nastve, kdyz te k***t v Cayennu, kterej napred predjel 5 aut, poustejicich me do polorozkopane krizovatky (pote, co jsem poustil 3 ja), pak me proste donutil vycouvat zpet, protoze do me najizdel, posle sproste na Slovensko asi 100m od baraku, kde jsem se narodi a kde bydlim..
Beztak to byl prazak, kterej se do Brna pristehoval