bohumil napsal:
no asi máš málo kapaliny ftom ábéesku,budů tam plastoví vrški kam se to nalívá
myslíš jako pod bandou? To jsem včera dolil a odvzdušnil veškerý ty odvzdušňováky co tam jsou.Mám jich tam ai 5...
hele ale pokud vím všechny není třeba odvzdušňovat ne?
zato když doleješ ty plastový nádobky na ABS modulu tak to pak musíš odvzdušnit na brzdičích
ten integrál podle mě nemá jak zjistit že máš málo kapaliny v nádobce na řídítku, ale svojí nádobku na posilovači si pohlídá, funguje to i pro opotřebení destiček, to pak taky hlásí nízkou hladinu a je to ten první režim, že blikaj obě pomalu
To se asi nemusí,ale když už jsem tam byl,tak jsem to s tatíkem udělal,hlavně jsme tak trochu tápali,ptže jsme nevěděli pořádně k čemu jakej odvzdušňovák je,tak jsme to vzali jedním šmahem... Je fakt že brzdiče jsem neodvzdušňoval,kusim to.Jo a pod ty plastový fičury pod bandou jsem brzdovku dolil a teď mám pod Erichem ublito z přepadu,takže si asi vzal jen tolik,kolik potřeboval... jdu odvzdušňovat...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
bohumil napsal:
no asi máš málo kapaliny ftom ábéesku,budů tam plastoví vrški kam se to nalívá
myslíš jako pod bandou? To jsem včera dolil a odvzdušnil veškerý ty odvzdušňováky co tam jsou.Mám jich tam ai 5...
hele ale pokud vím všechny není třeba odvzdušňovat ne?
zato když doleješ ty plastový nádobky na ABS modulu tak to pak musíš odvzdušnit na brzdičích
ten integrál podle mě nemá jak zjistit že máš málo kapaliny v nádobce na řídítku, ale svojí nádobku na posilovači si pohlídá, funguje to i pro opotřebení destiček, to pak taky hlásí nízkou hladinu a je to ten první režim, že blikaj obě pomalu
To se asi nemusí,ale když už jsem tam byl,tak jsem to s tatíkem udělal,hlavně jsme tak trochu tápali,ptže jsme nevěděli pořádně k čemu jakej odvzdušňovák je,tak jsme to vzali jedním šmahem... Je fakt že brzdiče jsem neodvzdušňoval,kusim to.Jo a pod ty plastový fičury pod bandou jsem brzdovku dolil a teď mám pod Erichem ublito z přepadu,takže si asi vzal jen tolik,kolik potřeboval... jdu odvzdušňovat...
Tak jsem to včera ještě odvzdušnil na brzdičích a nic.Házim na to kákel.Zítra až se vrátím z 2B tak mudu moudřejší.Dám vědět.Dík kluci.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tak jsem byl napíchnut na diagnostiku a ta prakticky nic nenašla.Po rozmluvě s panem Götzem a mechanikem,jsme došli(oni došli) k závěru,že se mi zasekává abs modul na předním okruhu brzd,ten se pak přehřeje a nasledkem tohoto mi to hodí chybu a abs,následně posilovač uvede na malinkou chvíli mimo provoz.Takže mě čeká objednávka do 2B do servisu a pak se uvidí...
Tohle už tady na webu někdo řešil ,ale po utopení moto se mu v ABS zasekavala hřídelka která ovládá písty dostala se mu tam voda a a přirezlo to v tom modulu .Tady to je. http://www.bmwgs....owstart=40
trautumberk napsal:
Tohle už tady na webu někdo řešil ,ale po utopení moto se mu v ABS zasekavala hřídelka která ovládá písty dostala se mu tam voda a a přirezlo to v tom modulu .Tady to je. http://www.bmwgs....owstart=40
Dík za odkaz... ale mám strach se pouštět do tak velkejch a zásadních věcí...ale teorie je to dobrá...respektive tonoucí se stébla chytá
Abych nemusel zakládat zbytečně další vlákno,tak to fláknu sem.Mám dotaz,jak moc je náročná výměna brzdové kapaliny v tom mým posraným vehemntu,jde mi o to,zda-li to zvládnu i já,když to máten posilovač a ABS a otázka č.2 neexistuje řešení,jak dočasně uvést ABS a posilovač mimo provoz? Myslím odpojením třeba nějakých konektorů,nebo vyhozením pojistek... Díky.
Tady je pěknej a jednoduchej návod na výměnu:http://www.bmwgs....ead_id=459
Myslím že Zmijon to má přepojený bez modulátoru. Stačí jen z přední pumpy napoji hadici přímo ke třmenům a stejně i u zadní brzdy. Budeš potřebovat nové hadice a máš brzdy jak u normální moto.
Upravil Piky dne 18.08.2009 20:43
R1150 GS Adventure
ty krávo to snad nemužu zvládnout v jednom*pissed* Díkes Piky.
Maris napsal:
Nestali jste u hospy Hamburg? Videl jsem tam cernozluty 1150 a pak 650 se sundanou bandou..Tak okolo dvanacty..
my chodime pravidelne do Hamburku )... a mas pravdu, byli jsme to my.
1150 byla cizi.. bud tam stoji tohle Xcountry, nebo muj skutr Aprilia... az se uzdravime, tak snad zase i osmikilo
-
mam pocit, ze tam jela jedna dvanactka...
..Nebyla cizí, byla moje Do Hamburku chodím pravidelně, mohli bysme dát někdy pivko....
Fakt? Uděláme sraz holešovických bavoristů.. Já pracuju cca. 100 metrů od Hamburku,pořád tu potkávam dvě žlutý 800 GS,jedno je Hickse,ale ten druhej se ale pořád schovává a nechce se přiznat..
Maris napsal:
Nestali jste u hospy Hamburg? Videl jsem tam cernozluty 1150 a pak 650 se sundanou bandou..Tak okolo dvanacty..
1150 byla cizi.. bud tam stoji tohle Xcountry, nebo muj skutr Aprilia... az se uzdravime, tak snad zase i osmikilo
-
..Nebyla cizí, byla moje Do Hamburku chodím pravidelně, mohli bysme dát někdy pivko....
Fakt? Uděláme sraz holešovických bavoristů.. Já pracuju cca. 100 metrů od Hamburku,pořád tu potkávam dvě žlutý 800 GS,jedno je Hickse,ale ten druhej se ale pořád schovává a nechce se přiznat..
No a já to mám asi kilometr ..... koukám, že na P8 je GS jak .........
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Maris napsal:
-
No a já to mám asi kilometr ..... koukám, že na P8 je GS jak .........
Tak já tam dneska asi od 19 00 budu, tak kdyby měl někdo čas, tak se stavte