jo tak W712 jsem myslel
mě totiž tvrdil známej automechanik že všechny olejový filtry mají ten přetlakovej ventil
u Mannu i KN se to dohledat dá, ale Hiflo nemá na webu nic než katalog bez jakýchkoliv informací
u UFI zase nemůžu najít nějaký vodítko jestli na to pasuje klíč Mann LS7, kterej mám koupenej
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Použivam taky Hiflo a v pohode.Akorát,ze olej jde ven po 5 a v 10 000km menim i filtr.je pravda ze ho menim tak 4krat za sezonu ale zase to jezdi skoro pořad na dobrej olej
Přikláním se k názoru Pizzyho. Každý filtr má parametry průtoku oleje a to je dost důležitý-jednoduchá rovnice menší průtok oleje=nemažeš jak máš a přidíráš pomalu a jistě. Jestli je někomu líto padesátikačky za desettisíc kiláků a pak dělat opravu motoru v řádu desetitisícové položky tak to je na každým z nás. Používám Hilfo 163.
Jedu? Tedy žiju!
Mosquito napsal(a):
KN filtr ma na hlave klasickej sestihran takze montaz je bezproblemu
Mann má taky montáž bez problémů když má člověk klíč Ten už mám takže asi zůstanu u Mannu nebo zkusím to Hiflo i když mu moc nevěřím
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
ČAU Kluci, můžete mi někdo poradit, kde sehnat klíč na olejový filtr GS 1150. Zkoušel jsem si ho doma ukutit, ale asi nejsem ten správný technický typ, páč to nikdy nefungovalo
Jedla
Čau, já si ho udělal z novodurové trubky. pruměr 75mm koupeno v OBI cca 26 kč. trubku nahřeješ a narazíš na starý filtr a necháš vychladnout! Funguje :to perfektně! Čus Kovin
Já kupuji hf 163 za 190,-u nás v motodílech Havířov,ale když kouknu na stránky elitu tak ho tam maj za 257,-to je ku...rozdíl na tak malé částce
Upravil motoblb dne 19.12.2009 08:06