bystricke napsal:
to Radošek: na tom srazu u fifi sem tu otočku kolem nohy s následným ulehnutím do trávy,viděl
No a za to vlastně můžeš Ty!!! Od tý doby, co mám od Tebe kufry, jsem línej jak vandrák v červenci. Než jsem je tam dal, tak pokud motorka "...ztratila balanc..." pral jsem se s ní jak o život, abych si ji nepoškrábal... Teď přijedu domů, bacím s ní před barákem o zem a jdu si dát kafíčko. Proč bych se dřel, když se jí stejně nic nestane, no nééé...???
Ja mam EVO3 a som spokojny držiak mam H&B a drží. par pádu na trave, jeden v terenu na šutr a zatim pohoda bez zranenia.
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Tak sem se pevnost mých kufrů dneska rozhodl ozkoušet. Jasně zkoušel sem to na tvrdý hlíně jen v 0km/h. Abych to zkoušel v rychlosti... nechci si rozbit hubu Každopádně myslim že toho vydrží hodně a to je tloušťka plechu jen 1,5mm
p.s. jsou to ty samý, co tady http://www.bmwgs....ad_id=4758
jen to je první prototyp, tak má ješte jinou lištu, pevnost je srovnatelná
tak pro rejpaly, to co jsem cetl v predeslem textu, tak prizvavam, ze predesle kufry EVO1, ktere se delaly pred 2 roky nebyly tak pekne, jako posledni varianta EVO3. Letos nad me ocekavani jsem zasobil a zasobuji prilehle zeme , vcetne zamori :-)
Ohledne drzaku na motorku, uz je nevyrabim, dovazim je a prubezne drzim sklad.
Toz tak, diky vsem co letos sli prave do EVO3.
EVO4 se zatim nechysta, jelikoz se stavi mala tovarna na kufry
bighusky napsal:
tak pro rejpaly, to co jsem cetl v predeslem textu, tak prizvavam, ze predesle kufry EVO1, ktere se delaly pred 2 roky nebyly tak pekne, jako posledni varianta EVO3. Letos nad me ocekavani jsem zasobil a zasobuji prilehle zeme , vcetne zamori :-)
Ohledne drzaku na motorku, uz je nevyrabim, dovazim je a prubezne drzim sklad.
Toz tak, diky vsem co letos sli prave do EVO3.
EVO4 se zatim nechysta, jelikoz se stavi mala tovarna na kufry
Zdravím vás,
vaše práce se mi líbí... Mohl byste tady pro nás zmínit, jak dlouho trvá vyřízení objednávky na kufry? Je to v řádu týdnů nebo měsíců?
nepřitvrzujena svých stránkách mám další článek o begrech z albánie a to je testpři čtení mě ztoho mrazilohorolezectví na motorce,naloženej a ve dvou
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Já sebou nedávno flák, kvůli cyklistovi, kterej mi vjel pod kola před přejezdem kde bylo dost štěrku (nemám ABS, ale v takovejch případech by bodlo), bylo to v malý rychlosti a já vzal fest za předek, což byla samozřejmě kravina, ale moc času sem neměl a už sem ležel. Mám kufry bighusky, ty starý hranatý, svařovaný a ještě nejtovaný, a jediný co se stalo tak ulítla dole ta plastová patka, která je tam zřejmě proto, aby když se sundaj neleželi kovem na zemi, a rozbil se pravej přední blinkr. Už sem s tim flák nesčetněkrát v terénu a jednou i na štěrku na silnici bez kufrů a nikdy nic jen odřený padáky a slidery. Ted jak to spadlo na ten kufr tak se to převážilo a spadlo ještě dopředu a díky tomu se rozbil ten blinkr, bez kufrů se s nim nikdy nic nestalo a to padám většinou na kardan tam je to nějaký zakletý
TOLI napsal:
Hranaté nýtované kufry motoskaut.cz .Asi tak 25 pádů ze stoje a 5 brutál pádů v terénu.1x sraženej pes cca 35kg. 2x kus skály. 2x protažená škarpa.Ohnutý zadní strany.Na jednom víku prasklej svar cca 1,5cm.
Mám jednu malou otázečku: Za kolik je střílí motoskaut?
Ja som uvažoval o kupe originálov, kedže som tam mal už orig. držiaky, ale nakoniec som sa rozhodol pre Al kufre Husky Evo 3. Objednavka bola vybavena do 24 hodín (osobné prevzatie) a v Slovinsku vďaka navigácii som to položil na ľavú stranu. Jasné že to bola moja chyba otáčal som sa v kopci na asvalte a ako som to viac naklopil na ľavú stranu sa to prevážilo viac ako som chcel a plne naloženú motorku s dvoma som jednoducho neudržal. Následky: oškrety ľavý spodný chránič rohu (ten čierny) a ľavá predná smerovka ostala vycvaknutá na káblikoch. rýchlosť mohla byť asi 10 km/h. Som rád že som zvolil hlinikáče, lebo s orig. plastovými kuframi by som asi veci nechal v Slovinsku.