Hele Emilio,podrž mi tam někde fleka.Chceš?
Upravil Kubrt dne 04.09.2009 12:40
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
No buď dneska kolem 17hod.budu nabírat ještě kámošku,pokud nebude chcát.Jinak zítra.Kolem Tvého baráku? Kde bydlíš? Pojedu přes Čáslav...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Emilio napsal:
Kubrte,napiš mě dnes jestli pojedeš ještě navečer a nebo zítra,na mobil....
To mě je jasný,že musíš projet mým regiónem,ale kde bydlím ti nemůžu prozradit,víš,že jsi pěkný homika strkáš rypák do každý prde.le jako tvůj učitel Bluesbery
Napíšu Ti ty vejre... proč myslíš,že sebou beru tu kámošku.To je jen kamufláž vem si nějakej gel,ať večer nefňukáš jak nějaká malá štětka
Emilio napsal:
Ale prosím tě,snad by ses nechtěl cicmat.....
O kámošku se ti postarám pokud nebude mít palici jak holinu a ty si tam zinkni řemdich jak je tvým zvykem
Neměl bys jezdit takto na noc,víš moc dobře jak ti funguje svěrač díky erotickým žertíkům....Kolem osmé večer už neudržíš přeci stolici
A né že budeš chodit zase kakat do lesíka a dráždit se klacíkama,jako jsem tě chytl u Fífi
Pojedeš na motorce a nebo na tom co speciálně cvičil Bluesbery,aby ho nebolela šunka?
Chtěl bych,aby mi cicmala dyk
právě že na noc musim,abych si hovínkama značil zpáteční cestu k nám,do velkocity.
Chytl jsi mě jen proto,že jsi dostal chuť na to samé,co jsem tam já provozoval.Samozřejmě lepší než toto,je brutální masturbace ve vlastních výkalech,ale to už je pro Tebe jinčí level
Pojedu na Erichovi,jen přelepím vrtule Jawáckým logem
Emilio napsal:
Kubrt i Tonda jsou na místě a jejich lokalita je - od velkého hotelu k chatkám a myslím,že jsou někde u druhé chatky plus mínus sto metru....
Jdu si vzít larisu a jedu dnes....
Vstupné je 250Kč,kdyby náhodou....
Tak zdar!
tonda je na tom místě každý rok
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Přátelé ,kamarádi.Tak jsem byl letos poprvé na jawáči a musim konstatovat,že za rok jedu ZNOVU! To byla absolutní papanice. A tý legrace... Nejvíc to tam rozsekl Hrabě s jeho ftipem o svetrech
Ty woe,až mi z toho píchalo v břiše
Byl to fakt mazec. Břicho od smíchu mě bolí ještě teď. No a z rumu taky. Takže Emile, Kubrte, Hrabě, SPEEDY a Bystřické - příští rok opět na smluveném místě.
Výborná akce a super lidi a mezi majiteli BMW samí polobozi!
Bystřické je kabrňák - umí to rozbalit a na staré kolena si klidně střihne parakotoul mezi kelímky od piva jako by se nechumelilo a pak ještě 15x.
Tímto všechny pozdravuju a za rok určitě zase.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Tož dobré to bylo... Pár Pivek a Rumíků a ani kosa nevadila Kluci byl to fajn pokec...
Já jel druhý den s rodinkou do ZOO bo jsem jim to slíbil... Moc jsem se tam těšil bo jsem měl opičku s sebou a až tam jí vypustil
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Jo zasmál jsem se... No a oranžádě se nebráním - bo jsem jí i doma nějaký rok měl. A navíc jezdím s kluky co mají super endurko nebo LC-8...
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Ty woe,dobrý fotky... o tý navigaci ani nevim a o tom paření už vubec ne.To všechno Tondův rum zpískal
Hrabě ... ten člověk toho moc nenamluví,ale jak hlesne,pukám smíchy...
Kurva,to byla parádní akce.Máte recht,za rok znova.Až budu doma,asi v pátek,tak sem taky zinknu pár fotek
A nejlepší byl stejnak Bluesbery naivka jeden,si myslel že ho nepoznáme