JT napsal(a):
Super.To jsem rád,že i mladší lidi než já mají podobný problémy.
Všude jsem ho hledal a měl ho vždycky ssebou. Inspirace pro ostatní, kterým se nevejde na cestu do zavazadlového prostoru.
P.S.
Už jsem vyskloňoval za trest 100x slovo "semtele" a přes držku od kámošoj už mám taky slíbeno. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Naprosto dokonalej zásek, který se s člověkem táhne obvykle po celý život!
Asi to je opravdu trest za přežití, tohle na 99% nepřežiju.
Příště se polepším a budu připravovat motorku na cesty o den dřív a hned zkompletuju sady nářadí. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabě X - dobrá story.., ale klid, jsi-li postižen, o posměch se nestarej..
Takový věci se mi stávají čím dál častěji, mám díky tomu pochopení pro doktory, když na ně někteří potížisti nadávají, že do nich při operaci zašili něco z inventáře..
Hrabe_X napsal(a):
Já klíč na filtr někomu půjčil a už se mi nevrátil.... napadli mě asi 3 lidi a všici to zapřeli, takže jsem naprosto bez klíče.
Takže přísloví "Když se chceš něčeho zbavit, vypůjč to." aplikováno v praxi. *pissed*
Měl by jsi se kámošům omluvit z podezřívání Já ho našel na šusplechu, když jsem ti dělal to přetěsnění pod válcem a "prsama". Zapomněl jsi ho nasazenej na filtru při poslední výměně oleje Čeká na tebe i s motorkou u mně.
Jo jo taky si často chodím ke kamarádům půjčovat svoje nářadí když nejsou schopni to vrátit
Ale toto je dobrej zásek,nicméně si za to podezření můžou trošku taky sami-pokud teda půjčenej cajk vrací podobným způsobem jako ti moji kamaradi
Jedu? Tedy žiju!