Bodie a Doyle napsal:
Nudíte se? Kupte si medvídka mývala
Myslím že jsou chvíle kdy by měl člověk držet hubu a trochu o sobě přemýšlet...
a myslím to i trochu obecně,ne jenom na Tebe.
Mám se s tebou dohadovat? Za to mi nestojíš.. Ještě bys mě prásknul a už bych sem nesměl Jinak ještě jednou a specielně pro tebe: Nudíte se? Kupte si medvídka mývala. Servus *
Upravil Bodie a Doyle dne 08.09.2009 10:52
Některým lidem to prostě nedojde nikdy...
Kdykoli se strhne nějaká pře,hádky a urážení,jsou tam stále ti samí.Všimni si že lidi kteří sem chodí kvůli motorkám tak se do debat o buzerantech,úchylech a pod v kterých exceluješ nijak neprezentují.Myslím že to vypovídá o podstatě nás samých.Je to jenom můj názor,každý si to může přebrat jak chce.Tak asi tak.
Luboss napsal:
Kdykoli se strhne nějaká pře,hádky a urážení,jsou tam stále ti samí.Všimni si že lidi kteří sem chodí kvůli motorkám tak se do debat o buzerantech,úchylech a pod v kterých exceluješ nijak neprezentují.Myslím že to vypovídá o podstatě nás samých.Je to jenom můj názor,každý si to může přebrat jak chce.Tak asi tak.
Luboss napsal:
Nikoho jsem neurazil... Nikomu neříkám co má dělat... Pokud si přišel na něco co není určeno přímo tobě, ale někomu jinému a uráží tě to.. Rád ti to vysvětlím na koho a jakým způsobem je to myšleno. Pokud jsem tu na někoho podle tebe útočil tak pouze ze srandy a na toho koho ZNÁM!!! To si myslím že je dost podstatné. Neoslovuji nikoho koho neznám osobně, možná jsem jednou max dvakrát porušil, ale to ti nedovoluje o někom dělat závěry.. Pokud si myslíš že jsem nechodím jenom kvůli motorkám tak máš pravdu. Já se chci taky bavit. Pokud podle tebe nemám rád motorky a nerozumím jim tak si to klidně mysli... Doufám že ti to došlo a bude klid. Nehodlám zde zaplevelovat debatu
Vše jsem myslel upřímě, ve vší slušnosti a bez urážek
Hlele kluci už toho nechte, ti dva (Bodie a Doyle) si nasypou popel na hlavu, přiznají si že pochybyli a budou se tvářit zkroušeně. Vzhledem k tomu co zde admin dělá a jak je za to placenej si myslím, že si ten "popel" zaslouží. Já zde také chodím proto abych se nejen poučil, ale také pobavil. Adminem byla nazančena hranice zábavy a vzhledem k tomu, že si jej neplatíme ze svých peněz nám nezbude než tyto mantinely respektovat. Jsme zde většinou dospělí a rozumní lidé a tak by nám to nemělo činit potíže. Takže kluci co tak máte rádi řídíte Capri, popel a začněte
Perna napsal:
Hlele kluci už toho nechte, ti dva (Bodie a Doyle) si nasypou popel na hlavu, přiznají si že pochybyli a budou se tvářit zkroušeně. Vzhledem k tomu co zde admin dělá a jak je za to placenej si myslím, že si ten "popel" zaslouží. Já zde také chodím proto abych se nejen poučil, ale také pobavil. Adminem byla nazančena hranice zábavy a vzhledem k tomu, že si jej neplatíme ze svých peněz nám nezbude než tyto mantinely respektovat. Jsme zde většinou dospělí a rozumní lidé a tak by nám to nemělo činit potíže. Takže kluci co tak máte rádi řídíte Capri, popel a začněte
ja tedy osobne Milose respektuji protoze je rozumny a ne proto, ze tu je adminem... ale co, kazdy jsme jiny
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
no tak takhle sem si to zrovna nepředstavoval, aniž bych tě chtěl jakkoliv poučovat, zkus se nad tím zamyslet, nemusíš být hujer a hrdina za každou cenu
Emilio napsal:
Otázka na Miloše....
Už na jawáči jsem se o tom bavil se všema co to tu znají a dost by nás zajímala jedna věc....
Miloši,ty ses nikdy nezasmál těm věcem co sem jak říkáte nepatří?
Stačí napsat ano-ne,nezabere to přeci tolik času.....
Díky!
Nevím, co zde řešíš? To co Remus dal na web, bylo z mého pohledu sprosté, nechutné a absolutně mimo zaměření webu. Řekl jsem mu, že to zde nepatří. Když to dal zde znovu, tak jsem zasáhl, podotýkám, že jen mírně. Byla to jen od něho provokace a zkoušel jak malé dítě, co si může dovolit. Web provozuji já, zodpovídám za něj já a pravidla určuji také já. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí zde chodit.
Já jsem určil hranice, to jaké jsou, je na mou zodpovědnost. Vzhledem k tomu, kdy až jsem zasáhl a co zde za hovadiny s Remusem dáváte, bych řekl, že víc tolerantní ani nemůžu být. Bavit se ano, ale bez vulgarit a pokud možno, ať to nějak souvisí s motorkami. Na soukromé věci použijte email a jiné prostředky, ne tento web. Momentálně nemám čas ani chuť se o pravidlech dohadovat.
Milos napsal:
Nevím, co zde řešíš? To co Remus dal na web, bylo z mého pohledu sprosté, nechutné a absolutně mimo zaměření webu. Řekl jsem mu, že to zde nepatří. Když to dal zde znovu, tak jsem zasáhl, podotýkám, že jen mírně. Byla to jen od něho provokace a zkoušel jak malé dítě, co si může dovolit. Web provozuji já, zodpovídám za něj já a pravidla určuji také já. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí zde chodit.
Já jsem určil hranice, to jaké jsou, je na mou zodpovědnost. Vzhledem k tomu, kdy až jsem zasáhl a co zde za hovadiny s Remusem dáváte, bych řekl, že víc tolerantní ani nemůžu být. Bavit se ano, ale bez vulgarit a pokud možno, ať to nějak souvisí s motorkami. Na soukromé věci použijte email a jiné prostředky, ne tento web. Momentálně nemám čas ani chuť se o pravidlech dohadovat.
Slyšeli jste slovo Admina....
Za mě naprostej souhlas:
Miloš to tu založil, spravuje, zodpovídá za to, a tak to chce mít dle svých představ, když už to stojí práci a čas.
Sranda musí bejt, to je věc druhá. Nesmí se to ale přehánět,aby to nebylo jako na www.motorkári.cz, kam nemá do fóra vůbec cenu vstupovat,protože z každého, i rozumného vlákna se tam stává hromada sraček a to bych zde zažil nerad.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Emilio napsal:
Neřeším už nic,jen jsem se na něco ptal nejen za mě,ale i za pár dalších,stačilo napsat - ANO-NE....
Já vím jak to je,tak ses nemusel rozepisovat....
Jestli se nechceš vyjadřovat,tak i to co si napsal je odpověď....
Na hloupou otázku, hloupá odpověď:
Ono to je jen na tom, jak je ta otázka postavená a ta je od tebe teď tak, aby to vyznělo v tvůj prospěch, takže ano – zasmál. Pokud bych ji ale postavil např. „Četl jsi MIloši někdy na webu příspěvek, o kterém sis myslel, že je jak od mentálně retardovaného člověka?“ Odpověď by byla zase ano. A tím se nechci vůbec dotknout lidí, kteří jsou opravdu postiženi od přírody.
Toto vše ale nijak nesouvisí s daným tématem, jedině, kdyby bylo
„Miloši, ty ses nezasmál tomu obrázku, co Remus zveřejnil?“. Odpovídat asi nemusím.
Emilio,
nevím, jaký jsi ve skutečnosti a "naživo" a neupírám Ti pohotovost a jistou dávku chytrosti a humoru, ale internetově MI JSEŠ VELMI NESYMPATICKÝ
takový ten šťoural, zákeřný typ, chceš být středem pozornosti za každou cenu,
Řadím se k těm (a napsal jsem Ti to i loni, tehdy měkčeji a spíš k zamyšlení), kteří jsou znechuceni Tvojí přítomností na těchto stránkách a ztratili chuť do nějaké aktivity zde. Všechno má své meze, humor má určitá pravidla a Ty je neznáš.
Možná že Ti křivdím, vždycky existuje možnost, že NEosobní znalost jiného člověka je někdy zavádějící a moc přísná. Tady ale je (alespoň pro mne, který se nemůže účastnit přímých setkání u piva) internetová parta a má jiná pravidla hry než u stolu u piva. Nezbývá mi tedy než zvážit, za je mi příjemné nebo nikoliv za těchto okolností se účastnit tohoto fóra. Byl bych rád, kdybys to buď pochopil a setrval anebo odešel a pokud nedojde ani k jednomu, nevadí, odejdu já. Nikdo není nenahraditelný a demokracie existuje. Ale má svá pravidla.
Nechci Tě urazit, pouze Ti píšu přesně to, co mám na srdci, pouze bez okolků.
Asi tak.....
Upravil Doc dne 11.09.2009 18:40
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic