Milos napsal:
Možná máš pravdu, ale jsem taky jen člověk. Každopádně to musím řešit, když mám řadu důležitějších věcí na práci.
jo to chapu... kdyz je toho moc, a pak jeste vic a jeste vic, je to na palici...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Milos napsal:
...musel bych web ukončit.... než dělat něco polovičatě, to raději nedělat vůbec...
Mám ze Tvého pesimismu husí kůži...
Ten web je něco jako Tvoje dítě. A když jde do puberty a občas zlobí, chceš ho nechat zemřít...???
Mě se to kecá, já s tím nemám žádnou práci, ale přijde mi to být špatně...
zrušit se to nesmíchodím sem několikrát denně,je tu fajn,díky stránkám sem poznal velkou spoustu fajn lidí
jestli sem něco provedtak slibuju,že už budu hodný
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Milos napsal:
V první řadě děkuji za vaše názory a povzbuzení............. A hlavně, web by nebyl tím čím je hlavně díky lidem, kteří jsou vždy ochotní a znalí technických problémů. Bez nich by zde nebyly ty rady, které nám pomohou si plně vychutnat jízdu na motorkách. Tímto bych chtěl poděkovat hlavně moderátorům a vám všem, kteří zde vytváříte technicko-cestovní poradnu.
S webem nyní nemám žádný konkrétní plán a vizi. Můžu se mu věnovat až po práci, co mě živí. V případě, že by práce nad stránkami zabrala ještě více času, musel bych web ukončit. Protože než dělat něco polovičatě, to raději nedělat vůbec.
Nic se nejí tak horké, jak se to uvaří Piplat se s webem , běžně žít a ještě se babrat s nemovitostí , to už máš člověk "nárok" i na nějakou tu depku. Asi jsi nečekal, kam až tvoje miminko doroste, ale by velká škoda ho nenechat dospět. Třeba blbě, ale i tak je tu dost lidí, co ti umí ajsou ochotní s tímhle miminkem pomoct. Já jsem taková pololama, takže mohu pomoct jako Emílio - akorát penězi a tlachama u piva I ty tlachy jsou někdy dobré, protože jak opět upustil perlu Emílio - kolikrát i blbec překvapí myšlenkou a.....ono se to ujme a nebo hodí. Já jsem tu "chvilku" a času moc nemám, ale Bobše jsem pořídil ze zdejší inzerce, Bigr mě namontoval do tohoto webu ještě před tím, než jsem měl dvě kola doma a hodně mě pomohl při rozhodování. Skoro 20 let jsem nejezdil (když nepočítám 2 roky u jedné organizace na takovém bastlu) a pořád jsem chtěl Varana a hle - mám hrocha. Starého, pravděpodobně dost bouraného, ale jezdí a další šrámy mu přidělávám sám a když potřebuje léčit tak jdu napřed sem. A taky bych bez tohohle webu netušil, jak vypadá jedna hospa u Palmovky a že dva nejmenovaní pacienti v kombinaci s mou maličkostí dokáží překvapit i ostřílené pingla a vůbec - byl by svět o jednu dobrou a užitečnou věc chudší. Tak to s námi ještě vydrž. Díky.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Emilio napsal:
Medik - Myslíš tuto neplánovanou akci?
Mě vrtalo hlavou,kdo by si mě kýbloval do regiónu.....
Jasně. Neboj, ještě to někde vyjde. očítám, že příští sezóna již nebude tolik "hektická" a hlavně, letos mám plnej sad švestek, že až větve praskají, takže číním "velkou potřebu" na jablka a ohýbám záda namodro. Jeden soudek již bublá a minimálně jeden ještě nasbírám a když to hodně dobře půjde, budou 3.To máme cca 34-40litrů radosti a léku na deprese a bolesti světa. Nejen na Moravě rostou....... A s tím regionem, jsem z SSŽ. Takže Libní nepřekvapíš
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Miloši vydrž měj pevný nervy. Jsem fakt nováček a bmwgs se pro mně stalo každodenní součástí, něco jako večerní zprávy.Najdu tady co potřebuju, ale i to co nepotřebuju a chci to mít. Dík, že to děláš.
Ahoj Mološi, naprosto chápu tvou situaci o to víc, že právě stavim také, chodit do práce a potom na stavbu, člověku přináší pocit toho, že něco z okolních věcí (v tvém případě bmwgs wemusíš z hlediska pracovní zátěže odhodit
Víš, v životě jsou bohužel chvíle (je jich bohužel víc) kdy to na člověka všechno padá a nejradši by ze vším sek.Chtěl jsem ti tímto diskuzním příspěvkem poděkovat a jak to pročítám, tak nejsem sám.Za tvou snaho stojí velký kus výborné práce, ale zrušením tohoto webu, bys pohřbil jednu velkou rodinunás co spojuje srdce BMW motocyklů.
Drž se chlape
Ahoj Miloši,
tvé práce si opravdu vážím. Je asi normální že si občas chlap s chlapem neporozumí kór když oba mají plnou prdel práce.. Takže doufám že se někdy uvidíme a budeme si moci u piva o všem popovídat
PeDR napsal(a):
Za fórum a jeho vedení díky,jsem skoro denním návštěvníkem. Hledám zde rozumy, ale i zábavu. Pošťuchování mezi chlapama je přece sranda(pokud je v souladu s pravidly fóra). Takže, Miloši, pevné nervy a vydrž, chodíme sem rádi.