my pojedem začátkem května. Všechno se bude odvíjet asi od počasi. Pokud bude hnusně tak to asi vzdáme. Dýl já pak už nemužu
souřadnice jsem vytahnul z mapy oziho takže přesnost nebude nic extra
šírka 42°14,2501´ N
delka 19°44,0276´ E
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
Alda napsal(a):
Nebude nas v ty Albanii nejak moc? S FunTomasem se tam budem toulat asi v kvetnu.
Jo jo, akce Orientexpres má taky na trase Albánii, budem se tam pohybovat kolem 26-28 května. Jestli se někde okolo bude v tu dobu pohybovat i Větrník s Hicksem a další , tak tam můžem zrovna zorganizovat mezistátní fobalový zápas Albánie - ČR (v dresech BMW)
No my bychom se tam měli pohybovat v rozmezí druhý až třetí týden v květnu, záleží to na termínech ženy v práci a na termínu voleb. Takže nejspíše někdy kolem 10.-15.5....cestou do Řecka...
navštívil někdo Albanii na přelomu dubna-května? Já jsem bohužel omezenej časem a jinej termín je pro mě nereálnej. Bojim se aby sme tam nezmrzli. Chceme se pohybovat převažne v horách.
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
No, pěkně nám tam připravte půdu. Budeme se tam pohybovat začátkem října, cestou z Řecka. Nebudeme na ni mít moc času, bude to spíš průjezd pro získání námětu na příští cestu.
to Honza: loni první týden v květnu byla sedla v Durmitoru od cca 1300mnm pro sníh neprůjezdná...v dubnu v Albánských horách to bude podobné...a v noci bylo těsně nad nulou
Aj ja pridávam odkaz na pár foto z albánska... Boli sme v máji a v pohorí Durmitor bolo snehu vyše hlavy... Tak isto kôli snehu sme sa nedostali do dedinky Teth... Ale ináč veľmi krásna krajina a tiež celý Balkán... http://picasaweb....ansko2009#
Pokud pojedeš v letě tak špunty nutnosti nejsou. Asi ani na jaře, ale určite je to výhodou. Převážná část cest je šotolina , kameni nebo rozbytej asfalt.
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
Hezký fotky.
Krásné plánování.....
My byli loni. Bavilo mně plánování, přípravy, cesta, návrat i zpracování fotek a vzpomínky.... A už se těším na další cestu. Kamkoliv. Ale Albánii někdy určitě zopakujeme. Je tam pořád co k vidění.
WALTR napsal(a):
Krásné fotky. Taky se nemůžu dočkat. Nemá někdo přehled od kdy už jsou cesty sjízdné? A ještě jeden dotaz. Jsou špunty opravdu nutnost?
Durmitor je sjizdnej vetsinou priblizne od 1.cervna,kdy vrsek profrezujou.Uz dvakrat nam to vyslo,ze jsme to jeli asi 2 dny po profrezovani.Hory v Albanii asi zalezej jaka byla zima.Jednou jsme tam jezdili v horach nad Tiranou zacatkem cervna a krome velkych kaluzi snih zadnej.Ale Teth jsem jeste nejel,protoze loni jsme tam chytli zacatkem cervna brutalni deste,tak jsme to ani nezkouseli.Tak snad letos.
vevis přiložený následující obrázek:
[135.06Kb]
Upravil vevis dne 20.02.2010 13:38
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!