To Shimi: Jasně, že babička, protože ví jak se o to starám Asi jí budu muset půjčit 9mm Jinak o čórkařích vim svoje a opravdu jediný co na ně platí je pořádná nakládačka
Měl jsem kamaráda v Lužné u Rakovníka,Nějakej šmejd mu tam pravidelně vysával naftu z kamionu.Jednou mu volala bába,že se mu tam někdo motá,tak tam vyrazil.Jen vystoupil z auta chytil jednu včelku do ruky a vzápětí druhou do krku"smrtelnou".Tak si na něj vždycky vzpomenu a radši se uklidním.Život nestojí za pár litrů nafty ani rádio nebo mašinu.Zustali po něm dvě děti a ženská.Borec tenkrát vyfásnul is podmínkou,kterou v té době měl osm let.Jelikož to už šest let je,tak je z lochu dávno venku.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Že takhle vyberou garáž ve Frenu bych teda nečekal. Já mám Fren za klidné městečko???*pissed**pissed**pissed**pissed*
Kdysi (1993) mi ukradli v Dobré na pouti vyšperkovanou jawu 350 638 (Kufr, kapotáž, mlhovky a drobnosti). Tehdy byla holt moooc pěkná tak šla do světa.
Teď jen doufám, že mou motorku nechají lapkové na pokoji. Zabránit se tomu asi nedá, když popisuješ zabezpečení vrat tak to nebyli žádní amatéři.
Asi by to chtělo úplně jiné, tvrdší tresty. Ony ty Galeje měly něco do sebe.
Pája