Ahoj Swate:zdravím,jo mám tam ted skladem 2 pěkný 1200 gs i předváděčku 1200 GSA jenom čuník to má ke mě na vyzkoušení trošku z ruky z toho Haviřova
Jak zde bylo už psáno je to hodně o váze 1200 gs lehká vyblbneš se na ní hodíš ji lehce do garáže,vychutnáš si pasa v talošce prostě na ovládání super,adventůra tam už musíš mít respekt je těžká taháš sebou 30l v nádrži,ale nedám na ní dopustit a s mýma 190cm + 105 kg bych už jinou motorku nechtěl.Opět pouze můj názor jinak kolegům menšího vzrůstu nebojte se 1200 adventure prcek Swat má taky cca 175cm a uháněl s adventůrou bez problémů
Bob napsal:
Jak zde bylo už psáno je to hodně o váze 1200 gs lehká vyblbneš se na ní hodíš ji lehce do garáže,vychutnáš si pasa v talošce prostě na ovládání super,adventůra tam už musíš mít respekt je těžká taháš sebou 30l v nádrži,ale nedám na ní dopustit a s mýma 190cm + 105 kg bych už jinou motorku nechtěl.Opět pouze můj názor jinak kolegům menšího vzrůstu nebojte se 1200 adventure prcek Swat má taky cca 175cm a uháněl s adventůrou bez problémů
ty jestli mas 190cm a jenom 105kg tak ja jsem Johanka z Arku jeste nez se dostala do puberty
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
mluvi tam 2 cesky,
pan Krajca a pan Lichtenegger
Telefon je myslim 00431/368 68 68 5572 nebo e-mail jan.krajca@bmw-wien.at
doufam ze ten e-mail je spravny.
tak jsem koupil GS a za dva dny co ho mám dost dobrý...nebudu tady vypočítávast co je lepší na GS co bylo na varanovi,ale celkově mi GS přijde lepší...
http://czunici.ra...