Chci se jen zeptat Big Husky, jestli nebudou praskat ty nové plastovcé nožičky co má na Evo 3. Nebylo by to lepší bez plastu? Díky
Až s sebou flákneš tak prasknou, takže to nebude, tak pěkný ale na funkci (rostlináře) to nebude mít žádnej vliv. Jinak souhlas s Chipem, mám ty samý a úplně stejná zkušenost, akorát semnou nejezdí žena, takže za ty rozbitý plastíky si můžu sám a přiznávám se, do kožichu sem si za to nedal, jen do trumpety.
peet napsal(a):
Chci se jen zeptat Big Husky, jestli nebudou praskat ty nové plastovcé nožičky co má na Evo 3. Nebylo by to lepší bez plastu? Díky
Až s sebou flákneš tak prasknou, takže to nebude, tak pěkný ale na funkci (rostlináře) to nebude mít žádnej vliv. Jinak souhlas s Chipem, mám ty samý a úplně stejná zkušenost, akorát semnou nejezdí žena, takže za ty rozbitý plastíky si můžu sám a přiznávám se, do kožichu sem si za to nedal, jen do trumpety.
jen pro upřesnění: "na funkci živočicháře"
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
i kdyby plastove, tak se daj dokoupit jeden za par slupek.. BH to dava tusim za 20Kč.. a nanytuje si to clovek sam. Ja se na to vyprdnul, protoze jsem si rikal, ze sebou riznu jeste vickrat. a od toby jsem nespadl
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
netecie do nich, su to velmi pevne kufre, nekrutia sa
oproti inym su tazsie ale to je vzhladom na pouzity material pochopitelne
mam s nimi odjazdenu jednu sezonu a stihol som motorku polozit v nulovej rychlosti na obe strany a jedine co sa poskodilo je ten cierny "gumovy" bazmek na hranach
som s nimi absolutne spokojny
p.s. bystricke tie modrobiele nalepky co som od teba chcel namiesto tych zlto ciernych co tam mas? da sa to prosim ta? tu motorku odo mna za tie peniaze nikto nekupi a ja ju za menej predavat nepotrebujem
netecie do nich, su to velmi pevne kufre, nekrutia sa
oproti inym su tazsie ale to je vzhladom na pouzity material pochopitelne
mam s nimi odjazdenu jednu sezonu a stihol som motorku polozit v nulovej rychlosti na obe strany a jedine co sa poskodilo je ten cierny "gumovy" bazmek na hranach
som s nimi absolutne spokojny
p.s. bystricke tie modrobiele nalepky co som od teba chcel namiesto tych zlto ciernych co tam mas? da sa to prosim ta? tu motorku odo mna za tie peniaze nikto nekupi a ja ju za menej predavat nepotrebujem
pane jo,nemámbyl sem nucen změnit dodavatele a jsem rád že mi dělá aspoň ty nálepky
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Když jsme tu u kufru..ja měl u Advika origo kufry v ceně... ale prodejce mě řekl, ať si koupím do kufrů tašky, nebo, že to bude brzo od ošoupání špinit vše v uvnitř.... ta taška stála snad 2500 Kč a to mě přijde dost... napadlo mě to řešit nalepením třeba nějakého lina do vnitřku.... řeší te to někdo ? Nevím jak s tím dále naložit. Děkuji
no vidíšjá mám vnitřní tašky od 400 do 650 kč akorát na nich není bmw,ale LOJZO,myslím že o kvalitě není pochyb
pokud si svou tašku znaškovou nechceš umazat od hliníku,kup si tříbrný sprej a kufr vystříkej barvou,nebo lakem,nebo,to je rozumnější,nalep tam nějakou látku,jen místa svarů a spojů nepogyglej lepidlem,to pro případ opravy kufru třeba po pádu
bystricke přiložený následující obrázek:
Nalepil jsem tam ALUMATKU, prodávají to v Tescu az pár kaček.
Jinak v témže obchodě jsem koupil tašky s ušima na zip, které na milimetr pasují do
Bystřových topkejsů, které používám jako boční.
ty kabele stály každá okolo stovky, minulej rok, letos jsem je tam už nenašel, asi to byla nějaká "Tesco akce".
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
to CZECHcz: nejlepším a osvědčeným řešením na našich cestách je toto:
V Touratechu za tuším 390kč, do každého kufru se vejdou čtyři...do jednoho dáš prádlo, do druhého ponožky a tak....stále pořádek a přehlednost, vše po ruce...nejlepší možný systém
Mara napsal(a):
Jinak v témže obchodě jsem koupil tašky s ušima na zip, které na milimetr pasují do
ty kabele stály každá okolo stovky, minulej rok, letos jsem je tam už nenašel, asi to byla nějaká "Tesco akce".
si asi mysleli v tescu,že toho vyrábím miliony,že budou mít kšeft
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Mara napsal(a):
si asi mysleli v tescu,že toho vyrábím miliony,že budou mít kšeft