Spea napsal:
Kua, tak desatyho mam snad jedinej termin ve skole, kterymu nemam sanci se vyhnout. No nic.
Tak prijedes aspon vecer.Treba bude serednej vikend a posune se to.Ale kdyz to udelam na konci rijna a bude seredne,tak uz nebude kam odsouvat a doufat v lepsi pocasi.Pokud se vsak nespokojencu ozve hodne,tak to samozrejme posunu.Me je to opravdu jedno,ale drivejsi termin dava na lepsi pocasi vetsi sanci.A prvni tyden v rijnu to kvuli nekterym lidem,kteri nemohou,delat nechci.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Jasan, me neres. Je pravda, ze skolu mam jen sobotu, ale delam ji na slovensku, tudiz zabitej celej den, kdy prijizdim az pozde v noci. A to uz tam najdu asi jen mrtvoly. Sak to nejak dopadne a ukazu se u tebe tak jako tak. Jen asi prijdu o sobotni ejchuchu. ... a to by me mrzelo nejvic.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Hoj hoj Na jare jsem se v Machove ukazal jenom na chvili, ale tentokrat mi to snad vyjde a moc rad bych se zucastnil na celej vikend, konecne i vcetne vecerniho kulturniho programu ..a mozna pro me bude mit vevis i oranzovy bmw tricko, ktery jsem si jeste nejak nevyzved Kazdopadne, jen velmi predbezne, bych mohl nabidnout ucastnikum mensi enduro vlozku v blizkem okoli, okoukam, do jake miry by vedla trasa skrz CHKO, kazdopadne jde o lesni cestu a v soucasnosti totalne rozdrbanou od tezaru, takze skoda maximalne vyplasenyho zajce ..neni nejdelsi, ale pekna a terenni urcite joo
tak zatiim,
Ludek
Lullu,to triko samozrejme mam a budu rad,kdyz ho konecne predam.S tou enduro vlozkou uvidime.Kdyz bude mit nekdo zajem,proc ne.
joni napsal: 09.-11.10. máme "zatím" volno i my - BATMANI!!!
Machove - TĚŠ SE!!!
Neuveritelne! V to jsem ani nedoufal.Nedavno na vas Ivobmw vzpominal a i po te dobe se musel smat.Vysazeni okna na zachod domluvim predem!Jen ted netusim jak je tam to okno velky? Odhaduju tak 25*25cm.
Kua,tak tenhle termín se mi vůbec nehodí ,cí fix.To se akorát vracíme ze cvičení*pissed* Kdyby to bylo o tejden dýlejc,to by bylo super.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
starosta napsal:
Kubrte tak tam přijedeš s tatrou a aspon si projedeš s klídkem ten Of.
jo kámo s tahačem a podvalníkem bych se tam crcal tak den,ono to celkem hoven jede mrcha jedna líná,nehledě na to,že se na tom během každý dlouhý štreky něco vysere
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrte,jak rikam,treba tenhle vikend vubec nevijde pocasi a posune se to.Ale prvni termin chci co mozna nejvic vepredu at je kam posouvat.Aspon jeden vikend v rijnu by se mohl povest.A do listopadu to tahat nechci,protoze uz 5 km pred Machovem konci soleni,tak aby si jeste nekdo na snehu nepotloukl motorku.
vevis napsal:
Kubrte,jak rikam,treba tenhle vikend vubec nevijde pocasi a posune se to.Ale prvni termin chci co mozna nejvic vepredu at je kam posouvat.Aspon jeden vikend v rijnu by se mohl povest.A do listopadu to tahat nechci,protoze uz 5 km pred Machovem konci soleni,tak aby si jeste nekdo na snehu nepotloukl motorku.
Však jasný... když to nestihnu,hovno zle.Vás uvidím někdy jindy a někde jinde.Budu sledovat počasí a vlákno