Tak to je nářez velice hezký.Koukal jsem že se opravovalo jak BMW tak i KTM ,myslím že si ty stroje nemaj co vyčítat
PS: Největší masakr je ten rozpůlenej Bělorus
Garážový vrtal se ve všem :-)
To glock7: Co se přihodilo tomu borcovi že vykulil KTMku? Byl i docela porvanej...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
To kubrt: teraz som si písal s Ernestom , to je ten čo mal potrhané hadry, celé to bude popísané v záverečnej časti článku ktorý ba mal byť uverejnený v blízkej dobe. K videu - full verzia by mala mať cca 1,5 hodiny , bude teda na čo pozerať
Glock-plastik fantastik :-)
Rico - v prvom rade ja nemám s touto vecou nič spoločné , len posúvam info.
K videu, dnes by mala byť premiéra na BMW ukončení sezóny.
Glock-plastik fantastik :-)
no vidím že tady pro Mongolsko panuje vcelku slušné nadšení Tak poslušně hlasím že přípravy pokračují. Díky PETRovi XRV máme již vojenské mapy pro oziexplorer a spousty důležitích info k cestě samotné..díky . Doprovodná mula typu NIssan Paja již také dostal nové botičky a nové tlumiče.....zato dík klukům offroudákům z okolí Ostravy udělali to za půlku ceny než jako DAJBYCH Plzeň.
easyrider napsal(a):
díky všem, o přípravách budu informovat, a kdyby měl někdo zájem tak bychom
do party ještě jedno moto klidně vzali
Budu o tom premyslet....
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
No a kam že to vlastně přesně chcete jet? Resp kudy? Po stopách LWR?( svk, uk, rus, kaz, mng) ??? A jak pokračujete s přípravami? Termín? Atd.......jistě by to tu spoustu lidí zajímalo, včetně mě
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
pokud má někdo skutečný realný zajem tak prosím psát přes osobní vzkazy nechci tady psati nějaký román. Co se týče informaci o přípravách atd. rád jsem občas něco napíši, ale zatím toho až tak mnoho není a vlákno 100 stran stejně nikdo číst nebude.