Diky.Hele vcera jsem s ni jel na dovozni technickou.Jen zkontrovali udaje a svetla.Byl jsem tam max.15minut.Dnes jsem si tam jenom vyzvedl hotovy papiry.A v pondeli na dopravku.Tak nechapu co tam u vas po tobe vsechno chtej.U predeslych dvouventilu to bylo stejne.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
becka napsal(a):
vevis, kolik už těch GS vlastně máš?
neni ti to hloupý, když já mam jenom jedno??
Hloupy to je.GS jsou v garazi 4. 3krat dvouventil a 1100gs.Je to docela pohoda mit za cenu jedne 1200gs 4dobry motorky.Je s tim trochu vic starosti,ale zas kdyz jedna zrovna treba nejede,tak se tolik nedeje.
komaiz napsal(a):
Krásná tiše závidím. Zač jse dá sehnat když máš štěstí? Jen tak břibližně.
Je tam fakt velke rozpeti.Ale rekl bych tak od 3000eur az po 5500eur za fakt pekny kousky se serviskou od prvniho majitele.Obcas se vyskytnou i drazsi,ale to uz jsou dost prehnany ceny.Pod 3000eur sezenes slusnou tezko.Vetsinou ma extremni km,je strikana,nebo nejaka splacanina.
vevis napsal(a):
Protoze mi hrablo,tak jsem si koupil dalsi motorku.Prikladam foto.Dneska jsem mel docela den.Zjistil jsem,ze je v motoru moc oleje,tak jsem se rozhodl,ze do odrizle pet lahve trochu vypustim.Samozrejme mi do ty uzky petky spadl ten vypousteci sroub.Tak mi misto planovanych 3dcl stihlo vytect 1,5l.Pak jsem jeste svoji blbosti prestrihnul 2 atypicky srouby.Az pak jsem zjistil,ze tocim na druhou stranu.Tak doufam,ze zitra to bude lepsi a ty zbytky sroubu pujdou odvrtat.
Jo motorka ma 63 000km.Je v origo stavu i laku.Samozrejme se neco musi doladit a upravit,ale svezeni je na ni pekny.
Diky.Hele vcera jsem s ni jel na dovozni technickou.Jen zkontrovali udaje a svetla.Byl jsem tam max.15minut.Dnes jsem si tam jenom vyzvedl hotovy papiry.A v pondeli na dopravku.Tak nechapu co tam u vas po tobe vsechno chtej.U predeslych dvouventilu to bylo stejne.
no ja to nakonec resil nekolik dni. stala me 3600, ale papir uz mam taky. tedka si vzit dovolenou, vyridit pojisteni a zajit na urad.
no, bude to tezky rozhodovani, nechat si 11ku nebo dvouventila? obe doma byt nemuzou...
Bravo vevis!!! Hele až budeš shánět garážmistra, tak bych měl zájem
Peacemaker: á další postiženej! Móc pěkná
Upravil FunTomas dne 17.04.2010 08:36
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63
FunTomas napsal(a):
Ten garazmistr uz by se do garaze nevesel. Ted uz mi do sbirky chybi jen nadherna 80G/S PD.Ale 7000eur nedam! Na tom bych se bal jezdit a nejsem typ,co to ma jen na vystavu.Tam treba jen male poskozeni nadrze a nutnost prelakovani znamena citelnou ztratu hodnoty.
Veliká gratulace oběma. Paráda . Taky bych si v budoucnu pořídil nějaký ten kus historie. Nejvíc mě láká něco takového
morabo přiložený následující obrázek:
Tak r 100GS PD je na znackach.Od dovozu za 6 dni vcetne vikendu.Naklady 3550kc komplet.Cas straveny na technicke,dopravce a u okenka pro znacku max.1h celkem.Vsude rychli,prijemni,ochotni!
FunTomas napsal(a):
Ten garazmistr uz by se do garaze nevesel. Ted uz mi do sbirky chybi jen nadherna 80G/S PD.
Tak jeste neni v me garazi,ale uz ji mam koupenou a zaparkovanou u kamarada v Nemecku.Snad ji co nejdriv dostanu domu.
Bylo to kazdodenni sledovani nemeckych inzerci a ebay,aby clovek chytnul peknej kus za relativne rozumnou cenu.A bez kontaktu v Nemecku by to nedopadlo!
Tak zatim vkladam jen par nekvalitnich fotek z nemeckeho inzeratu,na ktery jsem zareagoval hned prvni den.Sice jsem nebyl prvni zajemce,ale diky kamaradovi z nemecka to dopadlo!
vevis přiložený následující obrázek:
[27.47Kb]