otazka: tie svetla su rozbyte alebo sa mi to iba zdá. pokial by boli a chcel by si ich dat preč tak daj vedet. doma sa my valaju dva xenony aj z čočkama. ja by som si snimy poradil.
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Jeste, ze jses celej...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hele člověče už to nehul.Měl by jsi se stavit u vás v Prazéé na Ruzyni,ať ti s fleku vystavěj pilotní průkaz ,že zkoušky už máš.Teď vážně hlavně že jseš celej na moto kašli to se opraví
Kukni na muzika numarul
Upravil trautumberk dne 19.09.2009 01:55
hmm, tak pokud neměříš 1,5m tak je to spíš 6 a něco metrů a ne 5m a jinak gratulace k přežití bez následků na zdraví a ať Tě oprava "letadla" nepřijde moc draho
Přeji ti ještě dlouhý život. A příště až tě zase napadne se projet off, tak si to nejprve profrč pomalu, ať víš jak to tam vypadá ty kanče. Chtěl bych vidět tvůj pohled když jsi uviděl tu díru. Zvládnul jsi to na jedničku. Maj sa.
...ještě že ten dobrák tam spolu s dalšíma dobrosrdečnýma lidma za tu šichtu nenalili beton a nečouhalo z něj pár roxorů..
...ale mosím říct, že jsem se málem vyvrátil i se židlou když jsem viděl první foto a přečetl si název vlákna...přeji ať tě to štěstí neopouští
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Sem rad, ze si nakonec v pohode Toli... Ja si tam podobne prejel ten hup o tyden drive, ale to za tim hupem bylo jeste o par metru vic neuseknuteho. Kuli nevyple ABS sem ale taky malem skoncil dole...
Joe - můj pohled byl asi takovejhle "kulva at to neni hluboký aaaa do hajzlu to je díra rychle zahod motorku a starej se o sebe.A tak jsem tedy udělal"
MALI- jednoválec se 100tkm stejně nikdo nekoupí
A ještě rada pro ostatní-Pijte mlíko(budete mít zdraví kosti)-ta podsedlovka se ohnula o mojí nohu
Ahoj Toli, vim, ze do mrtvol se nekope, ale po tom, co jsem videl tvoje ruply vidle jsem se o tu tematiku zacal zajimat trochu vic a zjistil jsem, ze je to az neprijemne bezna zavada a ze BMW muselo to misto zesilit pro novejsi modely GS. Videl jsem osklive fotografie jezdcu, kterym to proste ruplo z nicehos nic za jizdy a vidle se jim zapichly do silnice a pak uz jen kotouly plavmo... A musim podotknout, ze od te doby nemam pri jizde na ni uz takovy klid.... Jinak ti preju mnoho dalsich ale hlavne bezuhonnych skoku...
Veganstvím proti zbytečnému násilí.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.