FRN napsal:
Jaká že to byla barva,odstín,číslo? Potřebuju uplně stejnou střibrnou jako je motor. Mám takový dvě mordy na hlavách tak bych to zakytoval a střiknul do rozstřiku.
to už si nepamatuji,je to dva rokyale stím kytem bych nebyl tak hrrrrrrrrr,přeci jen se hliník a kyt při zahřátí roztahuje jinak,obyčejně to dlouho nevydrží a praskne to,kdysi sem to dělal na japonském motoru a bylo to oničem,nakonec sem to zavařil a byl klid
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Jak tady čtu tak ta Coca Cola by nemusela být špatný nápad.
Každopádně bych zkusil ten Milit na motory, jenže nemůžu ho v žádném obchodě najít.
Našel jsem ho sice na netu za babku 72kč, jenže se mi nechce dát za balík víc jak za obsah.
Nemáte někdo tip kde ho běžně mívají v obchodě (nějaký řetězec, nebo značka pumpy, jsem východňár z Beskyd)?
paja1 přiložený následující obrázek:
Já používám milit a jsem spokojenej.Kupuju ho v Přelouči za 69kč
Jednou jsem taky zkusil přípravek,který se jmenuje Akra K2,kupuju ho za 75kč a taky spokojenost...Postříkám s tím motor atd. a špína normálně slejzá pryč
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Taky jsme se potykal se zazranou spinou,ale spise na rafcich.Takovy ten zazrany prach.Ten Milit by mohl byt supr.Koukam, ze ma i nejaky odstranova zazrane spiny na karoserie.Jen to nekde sehnat.Ja co mam vyzkousene ze vsech pripravku,tak fungoval paradne pripravek 3-IN-ONE Pro Degreaser. Koupil jsme ho jeste v Anglii a sunda prakticky vse a na hlinku mapy zadne
U nás v normální drogérii jsem se na Milit přímo zeptal a nechal prodavačky projít katalog dodavatele. Ženské ho sice našly, ale jen v 5l balení.
Tolik ho zase nepotřebuji, raději dál sháním to balení s rozprašovačem
Pája
Přesně jak napsal misakGS.
Milit jsem sehnal po spoustě pokusů v drogériích i pumpách na neznačkové pumpě ve Frenštátě p.R. směrem na Rožnov. Mám tu pumpu za rohem, ale normálně kolem ní nejezdím......
Pája
Vodpuste pánové, že se míchám do hovoru, ale nevíte, kde by se i s třeba Militem sehnal člověk, kterej by Bobšounovi za nějaký ten úplatek udělal hygienu? Jestli něco nesnáším, tak je to uklízení a mytí čehokoliv
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal(a):
Vodpuste pánové, že se míchám do hovoru, ale nevíte, kde by se i s třeba Militem sehnal člověk, kterej by Bobšounovi za nějaký ten úplatek udělal hygienu? Jestli něco nesnáším, tak je to uklízení a mytí čehokoliv
No a proto myju jen před STK a někdy i před servisem a to stejně tak nedokonale, že si každej řekne že jsem prase
Ale jednou se přemůžu....možná.
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
paja1 napsal(a):
Jak tady čtu tak ta Coca Cola by nemusela být špatný nápad.
Každopádně bych zkusil ten Milit na motory, jenže nemůžu ho v žádném obchodě najít.
Našel jsem ho sice na netu za babku 72kč, jenže se mi nechce dát za balík víc jak za obsah.
Nemáte někdo tip kde ho běžně mívají v obchodě (nějaký řetězec, nebo značka pumpy, jsem východňár z Beskyd)?