Ahoj,
chtěl jsem se zeptat, jestli jste někdo neřešil na GS650F 2004 nedržící volnoběh i u teplého stroje. Jako kdyby přestal fungovat volnoběžný ventil. Náhodně za jízdy po puštění plynu motor chcípne, zkusím nastartovat a chcípne znovu, běží jen s ručně pootevřeným plynem. Stalo se mě to 2x s odstupem času. Mezitím jsem jezdil bez problému. Pokaždé pomohlo vypnout klíček, počkat a po nastartování bylo vše zase ok.
U studených startů moto taky většinou párkrát chcípne, nastartuju až třeba na potřetí. Na druhou stranu je pravda, že nejezdím moc pravidelně, cca 1x za měsíc - problémy se starty jsem přikládal té dlouhé pauze. Jinak baterka je pořád na nabíječce, jakmile přijedu, jde na udržovačku. Díky
Vyčisti volnoběžný ventil a vyměň palivový filtr s regulací za druhovýrobu Bosch. Je to číslo F 026 403 006.
Výfuk i sání máš originál?
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Slavek-xxx napsal:
Vyčisti volnoběžný ventil a vyměň palivový filtr s regulací za druhovýrobu Bosch. Je to číslo F 026 403 006.
Výfuk i sání máš originál?
Ahoj, všechno origo. Filtr objednám, díky za tip. O moc lepší cena než v BMW. Díky
Jirkoj> u toho druhovýrobního filtru budeš muset zkrátit ty trubičky - podle původního. A označ si hadičky, abys viděl, která je vratka. Já jsem si je jednou prohodil
Originál filtr má o půl baru nižší tlak. Ale nejen podle mé zkušenosti pak motor běžel a startoval mnohem líp.
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999