Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 2 z 2:   1    2  

motoráj rallye 09
Fanos Rusicka
Přidané 01.10.2009 21:53

Registrace: 29.06.07
LUKES-no nevím kde stáli všechny ty Kátéem,ale moje aspoň dojela do cíleWinkWinkWinkpřes všechny kontroly a na bodované poziciannoyannoy.
Nic to nemění na tom,že Páji je pan jezdec i navigátor což více než polovině dělalo velkej problém včetně mněbugsbugsSad.

shimi
motoráj rallye 09
Přidané 01.10.2009 22:13

Registrace: 26.03.07
no na jedný sem z kopce sjížděl i jáGrin a potom zní vyndal dole kolo a vezl ho zase s LOWem v defendru (www.cestoffka.cz) zase zpět dolesa kde se dalo do KTM která si myslel že přepere ten stoletej smrk,ale nepřepralaGrin,tak se tak trochu porovnala,dalo se tam jiný kolo a do campu se taky dostala,jinak bylo to tam fajn přátelé,sem rád že to dopadlo jak to dopadlo a že se nakonec vše podařilo vyřešitthumbs up
Upravil shimi dne 11.10.2009 21:04

Petr 11
motoráj rallye 09
Přidané 02.10.2009 16:33

Registrace: 04.11.08
Shimi,ještě jednou díky za profi pomocflower
Jinak ten smrk jsem nechtěl přerazit,já na něj chtěl vyjet!Grin

shimi
motoráj rallye 09
Přidané 02.10.2009 17:04

no kdyby to byla švestka tak bych to ještě chápal proč jsi chtěl nahoru,dostal bys chuť na švěstičky to se stáváGrin ale co nahoře na smrku??chtěl ses snad podívat do dálky jestli neuvidíš světýlkoGrin

Petr 11 napsal(a):
Shimi,ještě jednou díky za profi pomocflower
Jinak ten smrk jsem nechtěl přerazit,já na něj chtěl vyjet!Grin

Paji
motoráj rallye 09
Přidané 02.10.2009 19:58

Moderátor
Registrace: 03.04.07
LUKES napsal(a):
PAJI gratuluji.... pokud se to tu někde už objevilo tak se omlouvám, ale vy co nevíte tak Paji vyhrál v královcské kategorii na motoráj rallye!!!!! před všema těma káteemkama.... ty stály kolem tratě jedna za druhou.... a nejely...

Diky moc za gratulace na foru i mailem. Nahodou to vyslo, i kdyz jsem dost kufroval (180 najetych km).

Nejvic me ale tesi, ze jedina stara dobra 1100GS na startu mela druhy nejrychlejsi cas ze vsech motorek (a zrejme nejvyssi prumernou rychlost ze vsech - 36 km/h) a tak dala na frak vsem krosovym malorazkam (krome te jedne) a o oranzovych specialech ani nemluve.

Velka poklona poradatelum (Sasa, Klasika, Hajnej) za perfektne pripravenou akci.
Upravil Paji dne 02.10.2009 20:08

shimi
motoráj rallye 09
Přidané 11.10.2009 21:06

Paji oni to nebili jen ty tři,těch lidí co kolem toho skákalo bylo opravdu ohodně víc,a bohužel někteří kteří se do toho zapojili až na místě a pomáhali s vyprošťování rosekanejch motorek a lidí, těm ani nebilo posleze poděkováno,prostě každá akce má i smutný chvíleFrown

Paji napsal(a):
LUKES napsal(a):
PAJI gratuluji.... pokud se to tu někde už objevilo tak se omlouvám, ale vy co nevíte tak Paji vyhrál v královcské kategorii na motoráj rallye!!!!! před všema těma káteemkama.... ty stály kolem tratě jedna za druhou.... a nejely...

Diky moc za gratulace na foru i mailem. Nahodou to vyslo, i kdyz jsem dost kufroval (180 najetych km).

Nejvic me ale tesi, ze jedina stara dobra 1100GS na startu mela druhy nejrychlejsi cas ze vsech motorek (a zrejme nejvyssi prumernou rychlost ze vsech - 36 km/h) a tak dala na frak vsem krosovym malorazkam (krome te jedne) a o oranzovych specialech ani nemluve.

Velka poklona poradatelum (Sasa, Klasika, Hajnej) za perfektne pripravenou akci.

Upravil shimi dne 11.10.2009 21:10

Paji
motoráj rallye 09
Přidané 11.10.2009 22:03

Moderátor
Registrace: 03.04.07
shimi napsal(a):
Paji oni to nebili jen ty tři,těch lidí co kolem toho skákalo bylo opravdu ohodně víc,a bohužel někteří kteří se do toho zapojili až na místě a pomáhali s vyprošťování rosekanejch motorek a lidí, těm ani nebilo posleze poděkováno,prostě každá akce má i smutný chvíleFrown

Samozřejmě, že tam bylo daleko víc lidí, kteří svým dílem přispěli k úspěšné organizaci akce (kontroly na trase, zajištění zázemí v kempu,...). Ocenění si zaslouží také ti, kteří pomáhali ostatním na trase při problémech s motorkama a hlavně pomohli dvěma zraněným. Pokud mě paměť neklame, tak jejich pomoc byla oceněna i večer při vyhlášení výsledků.

Takže byli tam i ostatní a bylo jim podle mě alespoň částečně poděkováno. Ale chvály nění nikdy dostatečně dost :-)

Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 110
Členové on-line: 1
PavelDR

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.25 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI