Woodman napsal(a):
Vezmu to odzadu: Nejdek (Karlovarsko), jestli dorazím v tuhle chvíli nevím a 50 mi sice neni, ale už jsem fotr na to, abych se někam vnucoval a moje původní představa byla fakt ta "hodinka" na získání nejdůležitějších informací. Přesto dík.
Tak se stav v Kraslicích na Evangelické faře v sadech,nemám sice Dakara,ale momentálně odstrojené GS před lakem,tak můžeš u kávičky koukat a koukat.
bubak
To Sharki: Dík za nabídku, ale přes zimu jsem si trochu zlepšil teoretický znalosti studiem internetu, teď to přezuju a pak hurá do praxe... Ale kdyby někdy, tak kde přesnějc je v Kraslicích evangelická fara? Zdar
Woodman napsal(a):
To Sharki: Dík za nabídku, ale přes zimu jsem si trochu zlepšil teoretický znalosti studiem internetu, teď to přezuju a pak hurá do praxe... Ale kdyby někdy, tak kde přesnějc je v Kraslicích evangelická fara? Zdar
V městskejch sadech,nemůžeš to nenajít.Dole je katolickej kostel a nad ním v parku je můj evangelickej. Stačí zavolat na 606608025 a můžeme vyrazit,mám hromadu času a nikoho s Bawcem650.Čabas
bubak