[264.97Kb]
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
Neoprenové rozepinatelné nohavičky na přední šavle
Přidané 18.11.2009 00:08
Tak to tě vážně nepotěším. Ale ber to tak, že víc než 600 to nebude. To mi slíbil. Zatím to ale neupřesnil.
Přidané 17.01.2010 06:43
Taky uvažuji o neoprenech a po negativních informacích zde jsem se rozhodl informovat na to u někoho kdo s tím má zkušenosti; Majitel mototechny ve Slavkově (u Brna ,jeho syn jezdí motokros)je používal na 80ce a bez problémů,vodu a prach to prý nepropustí a šavle bez znaků poškození.Momentálně je měli vyprodané ale cena snad prý byla 250kč za pár.K té výšivce tady; pěkný to je,ovšem jak se z toho bude čistit hmyz a jiné nečistoty a další ta výšivka ten neopren vystuží a bude se blbje rolovat při propružení hádám tak bacha na to.Ale možná je to udělano nějak fajnově a nebude to vadit třeba.
Přidané 18.01.2010 13:26
S tou neohebností výšivku to zní docela logicky... Asi by chtělo aby nám něco řekl majitel. Každopádně půl roku je fakt dlouhá doba na to že je ještě nemam na šavlích :-) za chvíli začne jaro a bahno a všelijaký svinstvo všude možně.....
Přidané 19.03.2010 12:01
F650GS ma tusim priemer tlmica resp. klzaku 41 mm. Aky priemer neoprenovych chranicov pouzit? Bezne sa vyrabaju 40 mm a 45 mm, ktore je vhodnejsie pouzit ?
Přidané 19.03.2010 17:26
TT vypadají dobře, ovšem v terénu se ti bahno určitě dostane z jejich zadní strany (jakoby od motoru)... Neopren je hodně chválený, ačkoliv má i své odpůrce... Já ho tam ale dávat budu...
Přidané 15.04.2010 13:35
Zdar! Jo máte pravdu, docela se mi to seklo, pač jsem měl jiné starosti. Hotových je zatím jen pár funkčních vzorků. Ale kdo by měl zájem, jsou k mání.