zdravim pani ,tak aj ja som mesiac majitelom novej adventury,kupoval som v bratislave,po zabehu som sa chcel tel.objednat na servis ,panko mi oznamil ze mechanik dal vypoved a ,ze musim pockat kym nejakeho zamestnaju,tak reku co mam robit ked uz je zabehnuta ,ci mozem dalej jazdit.alebo len tak v garazi na nu kukat...panko mi povedal ,ze ak prekrocim stanoveny pocet km pri zabehu ,tak mi padne zaruka,podakoval som a polozil telefo,tak to chodi v bratislave....hned som volal do viedne,objednal sa ,tam s nicim nemali problem ani s prekrocenim km,super pristup,asi tam pojdem zas
Prvni otazka byla zda servisuji i motorky nacez me slecna prepojila primo na vedouciho servisu. Tomu jsem hnedka vyklopil ze mam 1200 GSA 08 dovoz Anglie a ze me nefunguje spravne ukazatel paliva a ze bych potreboval prehodit mile na km s tim ze moto je v zaruce. Prvni okazita reakce byla : a co svetlo? na coz jsem odvetil ze jsem ho posteloval a zatim je to ok, ze sice asi nesviti uplene idealne ale ze se to da snest. Nacez pan zacal vykladat ze ofiko servis budou mit az od noveho roku ale ze pozarucni delaji. Takze nejbliz viden...
no nevim nevim, skusim je jeste po tom novym roce a otestuju je tady na techto dvou banalitach. Po tom co jsem procetl o servisech u nas tak asi dam vydelat nejakemu mensimu servisu, protoze tohle je opravdu do nebe volajici. Po zaruce si delam servis sam - po shlednuti videa je to oproti ducati naprosta pohoda...
sosak napsal(a):
zdravim pani ,tak aj ja som mesiac majitelom novej adventury,kupoval som v bratislave,po zabehu som sa chcel tel.objednat na servis ,panko mi oznamil ze mechanik dal vypoved a ,ze musim pockat kym nejakeho zamestnaju,tak reku co mam robit ked uz je zabehnuta ,ci mozem dalej jazdit.alebo len tak v garazi na nu kukat...panko mi povedal ,ze ak prekrocim stanoveny pocet km pri zabehu ,tak mi padne zaruka,podakoval som a polozil telefo,tak to chodi v bratislave....hned som volal do viedne,objednal sa ,tam s nicim nemali problem ani s prekrocenim km,super pristup,asi tam pojdem zas
Souhlas... Vídeň = super servis .... přístup, kvalita práce, rychlost a je tam týpek co umí česky ...