Hned jsem ho protáhl kolem garáže a su nasranej páč jsem rozjezdil hovna od psů a mám je na gatích a na motorce
Pocity oproti Varaderu karbec:
+pěkně to jede na jedničku,necuká to
+pocitově lehčí(neměl jsem natankováno 33ltr ale asi jen 8)
+líp se s tím manipuluje na místě,těžiště je posazeno níž
+o odpružení se ani nemá cenu bavit,jezdím pres obrubníky a ani o tom nevím
+převodovka-mezi 1 a 2 st to tam nemusím mlátit,jde to lehounce samo bez cvaknutí
+široký řidítka a tím spojená ovladatelnost za jízdy,pěkně se to otáči ve stupačkách
+excelentní brzdy
+design,prostě láska na 1. pohled,kdyby měla p**u tak bych ju z fleku vojel
-vysoký je to jak koza !!! su na tom jak baletka ale na hubu sem ještě nepad,jednou nohou(flat foot) na zem došáhnu.Uvažuju o nižším sedle
-traktorový zvuky,ale asi si zvyknu,občas se mi zdá jako by tam něco za jízdy upadlo
To je asi tak vše z prvních dojmů.Další budou následovat až přestane chát.
Včera mi udělali kluci z Brna z X-trem Bmw teamu radost.Dostal jsem od nich pěknou fotečku v rámečku.Dik Mildo a spol....
Takže to je asi tak vše Děkuji všem za gratulace.
Upravil swat dne 09.11.2007 15:41
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Nadhera,presne tuhle mam vysnenou vcetne barvy a kufru
Nebejt blbyho bernaku uz ji mam taky doma ...
tak si ji pekne uzij a jeste by mne zajimalo,na kolik to vyslo od Boba vcetne kufru jestli to neni tajemstvi a kolik to ma najeto? Mozna,ze na jare vyuziju taky jeho sluzeb....
Upravil xavier dne 09.11.2007 16:19
Nó,gdes jezdil ? Dneska sem se motal po Brně jak kačena,jel sem na motorce abich se tam nemotal plechofkou a stejně mi to bilo prt platný.Nakonec sme se ale s Fanoušem potkali...
No nemám značky,tak jen kolem našeho baráku.
swat napsal:
No nemám značky,tak jen kolem našeho baráku.
Ja myslel že ten znak policie???????????????????
že by tě kolegové nepustily
Hele no pěknej kousek to ja šáhl po bíle ono taky asi už nic jinýho není alespon ne v takové výbavě .
A co že to máš ty v náloži vidím PC abs a co dále ???
Jinak mooooooooc pěkný
Jo a měl bych prosbu mohl bych si u tebe něco odměřit na kufrech ???
Milan: Tak ty uz mas taky ADV?? Alpine white je taky moc pekny,tak taky Gratulace z tehle barev neslo vybrat spatne,ale ta nova cervena mi nejak nesedi...
Kurna neni co rict jen,ze zavidim su nasranej su vynervovanej a a a dobre ti tak!Super, nadhera, konecne mezi Zvadlejma kozama!!Vitam te.A uz tam hod spunty a dame offroad!!!Chvilku jsem na ADV jezdil tak vim jak musis byt nadsenej.Preju to vsem co si to zaslouzi!
Tos Swate nebyl bych clovek kdybych nezavidel, ale moc ti to preju a je to nadherny, at ti dlouho slouzi, hlavne bez nehod a snad na jare nam to ukazes.
Ale ty drapáky jí sluší co??????
Upravil swat dne 14.11.2007 01:09
A sedlo sníženo z 910/890 na 870/850 mm,pro ty co se jim to nechce počítat to jsou 4 cm
Pěkná,pěkná,pěkná.A ty kufry.Že by je němci brali od standy77? http://www.alukuf...ienove.htm
Upravil abbe dne 14.11.2007 09:14
Dokud bude ropa,budu jezdit BMW
No jasně, to jsem pochopil. Jen jsem se díval jestli není u těch originálů něco jinak. Alukufry vypadají podobně, řekl bych že to je tak asi všechno Princip upevnění, dost chytré zamykání/zavírání, zavírací profil (oproti krabici od bot) atd. Srovnávat to fakt nejde.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...