to Trautumberk :
Tak mi napiš prosim tě,jestli není nějaká akce na Pharao tour.Dík.
Upravil Kubrt dne 13.10.2009 19:28
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
starosta napsal(a):
má paní si tam koupila a ty jsou famoznía vyběr tam mají velkej
hmmm,musim kouknout co tam mají.jak se řekne německy RUKAVICE?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Modrošedá bunda-akce nadále trvá 170€ jinak už je problém ji sehnat je to doprodej ,vyjeli s novým modelem Jinak na Pharao zatím žádná akce není
Na rukavice Pharao explorer ze 79,95 na 39,95€
Reusch Sunair ze 49,95 na 29,95€
Reusch Alaska ze 49,95 na 34,95€
Platí do konce října
PS: Teď jsem zjistil , že na Louise mám starej leták tak příští tejden zetra frčím
Garážový vrtal se ve všem :-)
trautumberk napsal(a):
Modrošedá bunda-akce nadále trvá 170€ jinak už je problém ji sehnat je to doprodej ,vyjeli s novým modelem Jinak na Pharao zatím žádná akce není
Na rukavice Pharao explorer ze 79,95 na 39,95€
Reusch Sunair ze 49,95 na 29,95€
Reusch Alaska ze 49,95 na 34,95€
Platí do konce října
PS: Teď jsem zjistil , že na Louise mám starej leták tak příští tejden zetra frčím
modrošedou nechci,ta se mi nelíbí... mám spasdýno na šedošedej komplet...
HmmmTak zatím nic taky čekám až zlevněj kalhoty .Jinak tuhle jsem se tam stavoval a od Pharaa mají super vyvoněný černý gatě taky tour ale za tuším 230 € to je rana čekám až to srazej dolů uvidíme před vánocema
trautumberk napsal(a):
HmmmTak zatím nic taky čekám až zlevněj kalhoty .Jinak tuhle jsem se tam stavoval a od Pharaa mají super vyvoněný černý gatě taky tour ale za tuším 230 € to je rana čekám až to srazej dolů uvidíme před vánocema
černý hadry už nechci,v BESIPu říkali,že nejsou bezpečný a ukrutně se v nich člověk paří.Vlastní zkušenost.
Já mám jasno.Šedej komplet Pharao tour,sleva nesleva.Ale dík za info.
až budete vědet jestli teda passau nebo dresden a termín dejte to sem já bych nerad jel sám za prvé sem absolutně nerozhodnej člověk a tak uvítám když mě nějaká dobrá duše pomůže v vybírání a víc ludů --větší prča nééé
když ho miluješ není co řešit
fifa napsal(a):
až budete vědet jestli teda passau nebo dresden a termín dejte to sem já bych nerad jel sám za prvé sem absolutně nerozhodnej člověk a tak uvítám když mě nějaká dobrá duše pomůže v vybírání a víc ludů --větší prča nééé
fífo tak až se kubrt vystoná tak dá vědět naložíme tě a můžeme vyrazit.
Jinak kluci všude ve směs mají otevřeno do 19 00 někde až do20 00 hod v sobotu polo do 16 00 a Loius do 20 00.V passau je ještě tak kilák a půl nad polem krám Hein Gericke.
Tak já to beru.Jakmile budu zdráv vyzjistim jak to bude v práci s volnama a oživím toto vlákno.Předesílám,že od pondělí 19.října budu do pátku 23.října pracovně uplně zasekanej a nebudu mít přístup k internetu.Tak nejdřív za 14 dnů,by ten náš velkej dranc mohl klapnout.
Díky,že na mě berete ohledy
Dáme si za včasu vědět.Sledujte dění ve vlákně.
Prakticky pondělkem si nechávám ukončit neschopenku,tak se teda mužem dohodnout na nějakým termínu a vzhůru na dranc
(předesílám,že následující celý týden nemužu).
Upravil Kubrt dne 15.10.2009 13:56
Když budete v Passau, nezapomeňte zajít k soutoku Innu, Dunaje a Ilzu...je tam moc pěkně...a cestou starým městem si prohlédně Dom svatého Štěpána, stojí to za to...
Jinak je to dobrý cíl na výlet na moto, cesta po proudu podél Dunaje stojí za to......jak pravý, tak levý břeh...vřele doporučuji...no a coby kamenem dohodil je to z Passau do Mattighofenu