odmontuj si ruční brzdu nebo ti protrhne střechu na ikspjetce hejsku
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hurá, konečne som našiel komplet-tný servisný manuál pre moje krásne BMW R1100GS, aspoň si konečne prečítam, ako mu čo najlepšie porozumieť, aby bol náš vzťah skoro dokonalý. Ďakujem - ďakujem veľmi. S pozdravom. Marek
přijde Plzeňák, Pražák, Ostravák a Brňák a pro tenhle případ i Slovák do hospody a objednávají. Slovák Smädný mnich, Ostravak Ostravar, Brňák Starobrno, Pražák Staropramen a Plzeňák Kofolu. Co blbneš, ptají se ostatní. No, když vy si nedáte pivo, já taky ne....
Maiali nel Fango!
No, ak sa nám podarí stretnúť, o čom ani nepochybujem, keďže sa už aj s GS-kom do Čiech veľmi tešíme. Tak si isto dáme 5 x kofolu a neskôr aj neskôr aj dáky ten Urpiner
Ešte mi prosím poraďte, ako môžem v plastových originál kufroch Bmw vymenit zamok, resp. ako tam spolahlivo uchytit novy, akosi neviem prist na to, cim ho zaistit, aby sa nevytahoval von aj s klucom . Dopredu ďakujem. Marek.
tak to fakt nevím, kdo je tu odborník přes plastové kufry???
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
biker641 napsal(a):
Ešte mi prosím poraďte, ako môžem v plastových originál kufroch Bmw vymenit zamok, resp. ako tam spolahlivo uchytit novy, akosi neviem prist na to, cim ho zaistit, aby sa nevytahoval von aj s klucom . Dopredu ďakujem. Marek.
má mít jazyček, který zapadne do drážky, když ho pak chceš vytáhnout musíš ten jazýček zatlačit dovnitř
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
letos, když jsme byl na JAWĚ v Rumunsku jsme potkali chlápka z Holandska z partnerkou co jel z Turecka a měl GS 1100 a najeto 360 000 km. na 180 000 mu upadnul ventil a vyjebal válec. Tak dělal akorát výbrus a kliku nechal origo. 2x dělal kardan a na převodovku jsem se specl ptal a na tu ještě nešáhnul. Ale nekupoval ji novou. Koukal jsem jak odjede a bylo vidět, že odjel s citem. Někde mam fotky z rumunska a fotil jsem si ho tam, tak to najdu a změním velikost... mam pocit, že při focení tam byl vidět i tacho.
tak co ty fotky? zajímá mě každej starej šrot s nápisem 1100gs v techničáku
H.
Chlapi,hlavne sa nehadať a neuražať sa
No a čo poviete na tu to?Nevyzera zle,kto ma o tento model zaujem akurat ma vždy serie že daju nie rok vyrobi ale do provozu,sorry,za svet to sem neviem dať aby to bolo aktivne:
http://www.tipmoto.com/motorky/bmw/147585-r-1100-gs-abs.html
Upravil black333 dne 21.01.2010 12:16
Suzuki DR 800 Big,r.v 1994
Honda Pan European ST 1300,r.v 2003
Honda Afrika Twin XRV 750,r.v 97
black333 napsal(a):
Chlapi,hlavne sa nehadať a neuražať sa
No a čo poviete na tu to?Nevyzera zle,kto ma o tento model zaujem akurat ma vždy serie že daju nie rok vyrobi ale do provozu,sorry,za svet to sem neviem dať aby to bolo aktivne:
U 1100 asi nemá cenu koukat na uvedení do provozu ani na kilometry.
Mě přijde jako zachovalej, téměř holej standart.
Doplnit kufry a obojede 3xdokola zeměkouli.
Cena asi odpovídá stavu, i když z fotek toho člověk moc neuvidí.
Mnohdy jsem fotil motorku na dovče, připadala mi zapráskaná jak čuně a na fotce vypadala jak leštěnka. Třeba tady na fotce a taky není čerstvě umytá:
Hrabe_X přiložený následující obrázek:
[104.99Kb]
H.
HRABE_X-no ja som minuli rok po tomto modeli pokukaval,zakladal som aj temu či kupiť 650-tku alebo 1100-ku.No som rozhodnuty ak sa dopracujem k euračom že jedine 1150-tku a len GSA,do r.v 02 až 03 a z nejakou slušnou vybavou.Mna len zaujala,že nevyzera až tak poničena,no je pravda že niekedy fotka dokaže klamať.No a ta tvoja?K tej neni čo dodať,vyzera pekne a nevidim ani naznak zašpineniaDobry majitel,dobra motorka
Upravil black333 dne 21.01.2010 17:13
Suzuki DR 800 Big,r.v 1994
Honda Pan European ST 1300,r.v 2003
Honda Afrika Twin XRV 750,r.v 97