Neurážím se . Vím,že mi tam lítá někde i a y a čárky a háčky.Taky Č.J. za 3 a to s vodřenejma ušima .Já už jinej nebudu .A navíc upřímnost se ceníGarážový vrtal se ve všem :-)
Nejenom se ceni, ale je fajn ji cejtit, at uz pises spravne pravopisne neni ne, me alespon to nevadi....
To srdce musi byt na spravne strand, to je to hlavni.
Ahoj a pis, nenech se odradit.
Sorry za hacky, pisu z mobilu...
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
1- já to taky beru jako srandu, neboj, nejsem hned tak háklivej
2 - máma Češka s rodným příjmením "Vídeňská",
3 - táta Řek ze severu, přibližně na trojstátí Řecka, Bulharska a Turecka
4 - já se narodil a vyrůstal v Sudetech v trojstátí Česka, Polska a Německa
5 - kromě jiných samozřejmých jazyků ještě taky ponimaju po rusky, razbiram blgarsky, trochu latina, ale odpoveď na kvíz
6 - co jsem teda nakonec zač.....NEVÍM ani já
(po studiích v Hradci jsem ještě pracoval v Opočně na chirurgii, pak se přestěhoval, to vše ještě za starého režimu)
dnes jsem orthoped
Jó Opočno, to musela být škola. Vím své, sváží se tam zlomeniny z celejch Orlickejch hor Pro praxi ortopeda a chirurga je minimálně zimní stáž velmi přínosná. Mám dvě historky, co stojí za to. V obou jsem jel, naštěstí ne jako pacient ani jako léčitel. A Řecká komunita byla u nás v republice poměrně velká. Na Osoblažsku je ještě spousta jmen jako Kacanos aj. Byl jsem tam na vojně a vzpomínky na toto místo nejsou zdaleka tak žalostné jako na místa jiná. A na Konstandii Kacanosovou vzpomínám se slzou v oku Plánuju zatím jen výlet do Bulhar, Řecko bude až později, ale chtěl bych se tam juknout. Nejlépe v zimě mimo sezónu, jsem poněkud arktický typ a špatně nesu vedro.
Upravil Medik dne 19.10.2009 21:07
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Doc napsal(a):
Nejenom se ceni, ale je fajn ji cejtit, at uz pises spravne pravopisne neni ne, me alespon to nevadi....
To srdce musi byt na spravne strand, to je to hlavni.
Ahoj a pis, nenech se odradit.
Sorry za hacky, pisu z mobilu...
Tady jde o něco jinýho jak o y a i měl bych k tomu komentář,ale jak je v naší demokratické zemi zvykem budu radši držet hubu (navíc mlčeti znamená zlato)
Jinak já tam u Vás na motorce byl dokonce jsme tam kupovali baterku neb kámoš když někam vyrazí tak má moto v naprostým pořádku. A to byl zážitek: Našel u Makedonskejch hranic mototechnu (lada servis),celej spocenej jsem se navalil dovnitř.V houpacím křesle seděl takovej příjemnej stařík když mě uviděl zrovna vyskočil z křesla posadil mě do něj dal mi doutňase a zmrzlou vodu a začala dorozumívací diskuze já na něj lámavou něnčinou on řecky.Když viděl že to nemá cenu vzal telefon obvolal spousta známejch.Najednou kde se vzal tu se vzal přijel nějakej jinej člověk na skůtru,v kufru baterku (sice jinou, ale pro naše učely použitelnou)a já tam seděl houpal se v křesle kouřil doutník .Servis jak má bejt ,připadal jsem si jak v Jiříkově vidění.Jinak se co jsem pochopil když sem mu řekl ,že stojíme na Makedonskejch hranicích tak se zatvářil nějak zle a pak jsem dostal přednášku asi 15 min v řečtině že tam není Makedonie ,ale vrch Řecka je Makedonie nebo aspoň tak jsem to pochopil .Podle mě je Řecko těžce pohodová země,ale co mě překvapilo tam se moc nepožívá alkohol co?
Konzumovali jsme tam pivo Mythos ,ale po 3 jsme přešli na značkovou vlajkovou loď Řecka MetaxaCo jsem koukal tak všichni Řekové tam pili vodu ve velkým a prej je u Vás dost uctívanáGarážový vrtal se ve všem :-)
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic