Me se moc libi to svetlo vestaveny do zobaku na 650 od G&G. Dival jsem se na f650.com ale vsechny odkazy jsou tak nejak mrtvy. Nevite nekdo, kde by se to dalo sehnat?
Rhinoceros přiložený následující obrázek:
[57.14Kb]
Veganstvím proti zbytečnému násilí.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
MartasUSA napsal(a):
Jono. Taky se me libi vice ty maly a proto jsem si je tam dal. Ale najdes tu hodne jedincu co maji lampy jak na vrtulniku.
Nekdo to tam dava z jednoho prostyho duvodu. Jezdej BAJA /cti baha/ Spanelsky "J" se cte jako "H" . Takze ty maly svetla jim jsou na JOVNO.
Je to zavod v mexiku a jede se i v noci a potrebujes asi hodne videt tak proto. Mrkni na www.piaa.com delaj hodne svetel. maly velky hranaty kulaty ale ty ceny jsou jinde.
No já si chci ty PIAA 510 koupit na 1200 GS, ale v CR nejsou a z USA je koupit neumím
Ti s tim pomuzu jestli chces.
Kdo jinemu jamu kopa sam do ni ....... kuuwa jedu do ni.
MartasUSA napsal(a):
Jono. Taky se me libi vice ty maly a proto jsem si je tam dal. Ale najdes tu hodne jedincu co maji lampy jak na vrtulniku.
Nekdo to tam dava z jednoho prostyho duvodu. Jezdej BAJA /cti baha/ Spanelsky "J" se cte jako "H" . Takze ty maly svetla jim jsou na JOVNO.
Je to zavod v mexiku a jede se i v noci a potrebujes asi hodne videt tak proto. Mrkni na www.piaa.com delaj hodne svetel. maly velky hranaty kulaty ale ty ceny jsou jinde.
No já si chci ty PIAA 510 koupit na 1200 GS, ale v CR nejsou a z USA je koupit neumím
A jak?
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Kdybych měl kombinaci mlha/dálka, myslíš, že to usvítí na solidní úrovni noční silnici vedoucí lesem? Zvažoval jsem i dálka/dálka... Jenže u nás jsou dost mlhy...
MartasUSA napsal(a):
A jak?
muzes si je koupit z ceska. Staci jakakoli VISA carta a nechas to poslat ke mne, protoze oni asi neposilaj do sveta. A ja ti to pak poslu normalne postou. Porad neco posilam do ceska.
2 MartasUSA: Jak se tam cenově pohybují hliníkové kufry? Je možné se dostat na příznivější peníze než za nové od Begra nebo BigHusky? Třeba po důchodci jeté Traxy...
Koukal jsem na ty BEGRY a cumim jak jsou levny. Za tuhle cenu v prepoctu na dollary si tady nekoupis ani viko na TT kufr. ty Begry jou fakt silene levny az neuveritelne. Nevim jestli to je osizeny nejak na kvalite a ty TRAXY jsou myslim z Anglie. Tady hodne .. hodne leti TOURATECH a vsechno od nich a pak jeste kufry Jesse Luggage.
MartasUSA napsal(a):
Jezdej BAJA /cti baha/ Spanelsky "J" se cte jako "H" . Takze ty maly svetla jim jsou na JOVNO.
Pozn.: Španělsky "J" se čte "CH" (který ovšem Gringové vyslovit neumí) takže kromě okupace velké části Mexica ještě przní, uznávám, že od mexikánců již tak zprzněnou španělštinu... Takže BACHA na to, BACHA!
Maiali nel Fango!
Mě by spíš zajímala nějaká alternatýýýýva na denní svícení.
Co Cycli doporučuješ jako "OberSTKfercajkfýrermachr"?
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
MartasUSA napsal(a):
Koukal jsem na ty BEGRY a cumim jak jsou levny. Za tuhle cenu v prepoctu na dollary si tady nekoupis ani viko na TT kufr. ty Begry jou fakt silene levny az neuveritelne. Nevim jestli to je osizeny nejak na kvalite a ty TRAXY jsou myslim z Anglie. Tady hodne .. hodne leti TOURATECH a vsechno od nich a pak jeste kufry Jesse Luggage.
Třeba můžete s Bystřickým rozjet dovoz jeho kufrů do USA Kvalita bude A, jinak by s nima nejezdila půlka tohoto fóra
Hrabe_X napsal(a):
Mě by spíš zajímala nějaká alternatýýýýva na denní svícení.
Co Cycli doporučuješ jako "OberSTKfercajkfýrermachr"?
Doplnil jsem to i sem http://www.bmwgs....icle_id=97
Světla na denní svícení (RL, DRL) s "ečkem" v kolečku svítí po nastartování motorky (nebo i auta, to je jedno) nebo je zapneš vypinačem. Svítí pouze samostatně a jen dopředu. Při zapnutí obrysovek se MUSÍ zhasnout nezávisle na jejich vypinači.
Teda jestli jsi to myslel takhle. Jinak nějaký typ ti nedoporučím, já je nikde nemám.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
čau kluci, včera jsem konečně sehnal přídavná dálková světla a ten pastím nějáký držák, zaujalo mě uchycení pod zobákem ( 1150 ). Nemáte někdo fotku zespod zobáku, jak vydrbat se zapuštěným šroubkem, který tam je a taky jestli stačí držák uchytit na jeden šroub nebo na dva(myšleno na každé straně)?dík
Jedla
Co říkáte na tyto přídavná světla?http://eshop.autokelly.cz/catalog.aspx#PATH=3761799;3771199|CT=5|PCT=16|CUR=0|PGS=20|PT=0|PDID=4090618|PDPID=4090618|PVT=1|SHT=0|SD=0|ST=0|
Sorry ale nejde mi to sem vložit tak jak má.
Upravil Dorik dne 03.03.2010 10:04
Jedla napsal(a):
čau kluci, včera jsem konečně sehnal přídavná dálková světla a ten pastím nějáký držák, zaujalo mě uchycení pod zobákem ( 1150 ). Nemáte někdo fotku zespod zobáku, jak vydrbat se zapuštěným šroubkem, který tam je a taky jestli stačí držák uchytit na jeden šroub nebo na dva(myšleno na každé straně)?dík
Já to mám chycený na šrouby co drží olejový chladič, koupil jsem delší a funguje to.
Mam jeden dotaz. ked si dam do týchto Hella svetiel xenony čo my na to povedia policajti?
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/