diky moc,uz ji mam doma.mam ji pujcenou a nevedel jsem kolik za ni zaplatit.kamoska mi ji necha,zustala ji po kamaradoj v dedictvi.
BMW GS 1200 adventure a Babeta.
Hoši pozor na udržovacie nabíjačky, na gélové akumulátory by sa mala používať pulzná nabíjačka, nie klasická trafonabíjačka, pričom hrozí v lepšom prípade likvidáciu akumulátora, alebo aj jej explózia, pričom zo skúseností môjho známeho je lepšie nabíjať aku mimo vozidla, čo odporúča aj samotný výrobca.
Chalan nabíjal aku priamo vo vozidle, s odpojeným plusovým kontaktom, až sa zobudil na neskutočnú žiaru svojho vozidla FIAT DUCATO v ktorom mal acetylén. Nemusím ďaľej popisovať priebeh, fľaše museli von, hasiť nešlo, pretože nabíjačka vyhodila hlavný istič domu a nemalo čo zopnúť darling na studňovú vodu. Hotový thriler. Následky:
Ducato do tla zhorené, popálená tvár a ruky, roztrhnutý krížny väz v kolene pri skoku z balkóna . Možno to znie neuveriteľne, ale fakt toto sa stalo.
Ta nabijecka je take pulzni ,ten kolega ji ma celou zimu na udrzovacim provozu,a nic nezhorelo a ma ji uz sestou sezonu tak nabijecka je asi OK ne
BMW GS 1200 adventure