Dal jsem kolem 200km po Vysočině... parádička.
P.S. Kdo jste se za mnou pověsil za Jihlavou (směr Žďár) s 12tkou ADVíkem??? H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Sobota 80km, nedele 110.
A to v hodne tezkych podminkach. V sobotu jsem vyrazil az v 16hod, bo rano jsem byl v praci a odpoledne cekal 5 hodin na policii, aby si zapsali trestny cin - kradez bocnich list a pri tom luxusni zkurveni laku na vsech dverich z auta.
V nedeli jsem vyrazil driv, v 15h, ale novyho casu, takze taky zadna slava. Driv jsem nemohl, protoze mi bylo hrozne zle a cekal jsem na vystrizliveni
Alda napsal(a):
Sobota 80km, nedele 110.
A to v hodne tezkych podminkach. V sobotu jsem vyrazil az v 16hod, bo rano jsem byl v praci a odpoledne cekal 5 hodin na policii, aby si zapsali trestny cin - kradez bocnich list a pri tom luxusni zkurveni laku na vsech dverich z auta.
To jako na tý Tvý krásný trojce? Kéž by jim uhnily pazoury, šmejdům! *pissed*
SPEEDY napsal(a):
STAROSTA: KUAAA koukám, že děláme foto na stejném místě... Lom u Cerekve...
Včera jsem tam jel taky-ale nezastavoval jsem....
Já tam byl včera poměrně pozdě a tahle fotka vznikla náhodou, protože jsem myslel že to objedu a ono ejhle neobjel. Ten kopec u těch potápěčů je větší než se zdál
Alda napsal(a):
Sobota 80km, nedele 110.
To jako na tý Tvý krásný trojce? Kéž by jim uhnily pazoury, šmejdům! *pissed*
Ne, tatovi na SuperBu. Jenze potreboval odjet do Usti, tak jsem mu nechal svoje auto a vyridil to za nej.
Trojka nastesti bocni listy nema, uz vim proc
Dnes jsme s Bubo najeli přes 300 km.Nádhera, cestou jsme zavítali mrknout i na Orange Day KTM OffRoad.Nakonec jsme si ty kozí dechy nepůjčili a byli jsme rádi ,že odjíždíme na zemědělských strojích z NDR.Věčně tam něco spravovali
Pár fotek z dnešní vyjížďky
Rosničky slibovali sluníčko, ale zapomněli nám říct, že bude svítit přes mraky
Přehrada Les Království - krásná stavba, nádherné barvy podzimu.
Zimní předzvěst na Kozákově
Upravil buboGS dne 31.10.2009 22:44
BMW GS = stroj na radost
Tak jsem dnes navštívil s Kubrtem žďár a okolí a byla to super vyjíždka najeto okolo 300km.Sice byla zima ale odpo přece jen na chvilku slunko vylezlo a bylo to pěkné zpestření.
Upravil starosta dne 31.10.2009 23:06
starosta napsal(a):
Tak jsem dnes navštívil s Kubrtem žďár a okolí a byla to super vyjíždka najeto okolo 300km.Sice byla zima ale odpo přece jen na chvilku slunko vylezlo a bylo to pěkné zpestření.
Mooc pěkný podzimní fotky. Asi jsem měl dneska (teda včera) nastartovat radši GS než sekačku na trávu. Chyba. Asi už nebude kdy ji letos napravit.
A co Pharao Tour - dobrý ne?
Pavel
Brnak Jim napsal(a):
[quote]starosta napsal(a):
Jo a nezapomeňte si všimnout Kubrtova nového oblečku.Dnes byl za hvězdu dne.
Kubrte Kubrte,měl jsem Tě rád ,i Ty!!!!!(Vypadáte všichni stejně jak kluci z lidový Číny,teda za Mao Ce Tunga)
Děkuji ,nemusím[/quote¨
Brňáku a co se ti nelíbí na oblečku od Pharaa?To pak když se setká víc bavoráků na jednom místě tak taky neříkáš,že jsme jako kluci z číny za éry Mao Ce Tunga.Toť jen můj názor.
Upravil starosta dne 01.11.2009 10:45