mi přenechal hovez takoveeee pekneeee vytvor... kde aj ta cihla proleti... a ja to chytil krasnyma stribrnyma sroubama, takze je to opravdu uplne dokonaly :-D nicmene... bez problemu se na to da prichytit plysovej medved co se prodava na futra nebo na lednicku... ale to uz nekde stihl zdokumentovat hovez pri sve ceste do syrie a jordanska.. protoze bych byl s medvedem druhej, pripevnil jsem plysovy prase...
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
boxermorava ... no ja nevim pracuju v ostrave, bydlim v havirove.. ale na bmw jsem akorat objednal original veci...
A ze si neco nekdo vyrobi .. no a co ? kdybych mel naradi, prostor a cas a umel to tak proc ne ? ono davat za mrizku pred chladic 1400kc me zrovna netesi... kdyz jde o kus upraveneho pletiva z kralikarny vyrobni cena 200kc at nezeru..
tak to je fakt z kralikarny ta mrizka pred chladic
no tak to radsi dam tech 1400 jsem detailsta ... a tato nepokryva cely chladic a je divna... jestli si to tvoril tak sorry za pomluvy
to jb: tak ne ze bych to sem posilal zrovna kvuli mrizce, pro me za me at si tam da kazdej co chce. Spis sem to sem poslal jako naladovou fotku.
Jinak ja jsem to bohuzel nedelal a uz jsem to s tou motorkou i koupil, ale mam s tou mrizkou najeto 50t km a vykryla vsechno co mela. Asi jde o to, ze vaznejsi poskozeni chladice omezi a pritom neomezi pristup vzduchu, jako se mi to zda u TT. Tahle byla vyrobena tusim v Hrobu http://www.grave....mrizky.htm Ty draty vypadaji jako tenke, ale vypada to spis jako rozstrihany plech nez jako draty. Dle jejich ceniku 910,- v nerezu
BMW R1150GS MY02
to bude asi tim ze nepiju pivo cumim na jine veci...
no ja uvidim, co dojde mi.. co to bude za zazrak.. od TT jsem nechtel prave kvuli tomu, ze off /pokud se tim mysli jizda mimo asfaltove cesty a ne krosova draha/ jezdim asi tak z 5-10procent a mezerky u TT mi prijdou na asflat zbytecne male...ja objednal toto spolu s tim prodlouzenim blatniku predniho.. http://www.bmw-trade.cz/cz/p947-kuhlerschutz/
neni psane, kdo to vyraba, ale vypada to jak wunderlich.. treba to bude made in POLAND a napsano wonderlich
No asi takhle - pro silniční ježdění je to jen věc vkusu nebo nevkusu, co si tam kdo dá. Někteří majitelé jsou právě rádi že mají na motorce věci, které vypadají dělané ne-továrně. To je každého věc. Ale ani plechová ochrana ani mřížka nemá prakticky vliv na teplotu. Vyzkoušeno na mé 1150GSA, vliv je neměřitelný. Myslel jsem že to v Tunisu sundám, že to bude líp chladit při teplotách nad 35C ale je to naprosto jedno.
Rozdíl je jen při jízdě offroad, mřížka z takového tenkého drátu (vlastně spíš už síťka) se zacákne bahnem a nejde prakticky nijak vyčistit. Když to bahno (stačí poměrně řídké co vyletí od kola motorky vpředu) zaschne, je to docela neřešitelný, protože málokdo má po ruce nějaký kartáč a kusem hadru se to ze síťky nedostane. Prakticky vyzkoušeno... Z plechové se to v pohodě setře a skoro vždycky tam zůstane dost otvorů pod šikmými "stříškami", kudy proudí vzduch. Pěkně je to vidět na chladičích kde to je opravdu exponované - F650GS třeba. Podle mě jsou to detaily, které ale dost ovlivňují celkový vzhled, protože si toho každý všimne. Typicky že někteří netrefí pěkně ty obloučky a ve stříbrné barvě to ještě víc vyniká. Řekl bych že drtivá většina majitelů nebude nikdy potřebovat ani kryt na světla a vůbec ne na chladič a ve staré firmě jsme měli krabici různých starých mřížek dělaných doma, co lidi za ty roky měnili a nejčastnější důvod byl - kupodivu - že se z jemného pletiva blbě dostávají vosy a barevný hmyz a vypadá to pak hnusně. Myslím že to vysvětluje hodně
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Tome,tu hliníkovou mřížku před chladič od Touratechu mám taky plnou fčel a fšelijakího hmizu. Mislím si že to je jedno co tam bude,prostě to chce jednů za čas hadiců propláchnůt a viplavit ty mrtvole do kanála.
Kupredu spatki ni krok...
a testoval nekdo mrizku at uz jakoukoliv na naraz ptaka velikosti drozda v cca kilecku ?
bo minule se me povedlo sundat jednoho, ale vzal ho nos.. a druheho jsem tesne minul.. malem jsem se kvuli tem zviratkum vysekal, ale jednoho jsem sejmul chuderu... Asi skvrny na slunku, bo normalne se ptaci nevrhaji na motorku... A nebo byli nestastne zamilovani a chteli to ukoncit
Pak jsem premyslel, ze vzit to chladicem, vydrzel by ?...
marek321 napsal:
Pekne vytvory, chalani, ste fakt sikovni a zavidim vam, lebo ja maximalne zvladam operovat v garazi s hobby gola sadou a i to si ublizim. Otazka je, co s tymi udelatkami, ked vas odstavi na hranici nejaky aktivny rakusky policajt a opyta sa, kde to ma homolgaciu....
No přesně to se mi stalo, byli jsme s klukama v rakousích a u pumpy byli policajti, já měl mřížku od TT a musel sem jí nafleku sundat, pokutu sem naštěstí nedostal, je to asi měsíc. Mám, ale pocit, že když jsem jí kupoval tak na tom letáku (návod k montáži) od TT bylo zrovna u mřížky, že v některých zemích není homologovaná.
Já jim i řikal, že je to německý od TT (voni se rakouský fízlové docela vyznaj), na to mi odpověděli, že nejsem v Německu a ať to koukám sundat, jinak, že nepokračuju dál, tak sem ustopil síle policejního státu, vyndal nářadí a poslušně sundal, ještě, že jsem měl v kaslíku na nářadí ty origo (kratší) šrouby.
JohnyT napsal:
to jb: tak ne ze bych to sem posilal zrovna kvuli mrizce, pro me za me at si tam da kazdej co chce. Spis sem to sem poslal jako naladovou fotku.
Jinak ja jsem to bohuzel nedelal a uz jsem to s tou motorkou i koupil, ale mam s tou mrizkou najeto 50t km a vykryla vsechno co mela. Asi jde o to, ze vaznejsi poskozeni chladice omezi a pritom neomezi pristup vzduchu, jako se mi to zda u TT. Tahle byla vyrobena tusim v Hrobu http://www.grave....mrizky.htm Ty draty vypadaji jako tenke, ale vypada to spis jako rozstrihany plech nez jako draty. Dle jejich ceniku 910,- v nerezu
S tou cenou pritlac,910 stoji mrizka pred PRIDAVNA SVETLA,toto z fotky stoji v nerezu 3400.-Kc vcetne DPH takze taky zadna lace,ale nazivo vypada o dost lip,nez na fotkach.
brtnik: aha mas pravdu, tak to se omlouvam, koukal jsem na to z rychliku. Obecne je asi pravdou, ze jakakoliv mrizka je lepsi nez zadna. Pak to bude zase jen ta stara pisnicka o cene, znacce, osobni dovednosti a tak
BMW R1150GS MY02
peet: přesně to samý se mi stalo před asi 4 roky na benzínce v rakousku taky. Ještě kontrolovali jestli xenon svítí jen s dálkovým (svítil) a mřížka musela dolů. Hůř dopadl známý (američan co tehdy pracoval v německu), který musel sundat kufry ze svého starého BMW R100, protože se policajtům zdály nebezpečně "ostré". Měl je asi pět let, fakt měly hrany do 90 stupňů ohýbané ale ostrá byla jen jedna vzadu, kde se plechy spojovaly. Jinak to byl normálně ohnutý roh a vadilo jim to tak že když chtěl jet dál, musel poprosit řidiče náklaďáku jestli by mu je nevzal (asi za 100km si je zase nasadil). Prostě rakouský policajt je autorita a jistě tím přispěl ke zvýšení bezpečnosti.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...