jencekgs napsal(a):
To Mr GS: to BF a akito je jedna značka?? Se to nějak přejmenovalo?? Kde se to dá koupit??
Čau!No,o té změně názvu jsem se dozvěděl až tady.Já je mám od února.Koupil jsem je ve Vídni v jednom menším obchudku u Tonyho jestli ti to neco říká?On tam má každoročně do konce února slevu pro čechy 50% ,ale jinak má věci strašně předražený,takže jsem za ty Deserty dal 300e za komplet.Původní cena by byla šílená,ale po té slevě to po přepočtu dělalo necelých 9tis,což je hodně dobrý.Na adresu toho shopu si nevzpomenu,ale jestli chceš,tak se zeptám kámoše,co tam byl semnou a pak to sem dám.Ale jak říkám,má to cenu leda v lednu nebo v únoru
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
To Mr GS: Díky chlape, ve vídni jsem byl jen jednou a celkem jsem tam bloudil, takže kdyby se ti podařila sehnat ta adresa, tak by to bylo super, za ty prachy co jsi to koupil by se mi to moc líbilo.
Případně kdyby měl nějakou WWW stránku
Splněný sen moje 1100GS
Kdo by chtěl se něco dozvědět o REVITU,tak ho testoval Radovan Jirků na cestě po Hedvábné stezce.Je to v časopisu MOTOROUTE č.5.Docela oblečení chválí,určitě je tam i kus reklamy,ale myslím si že by si nic špatného na takovou cestu nevzal.
Das ist BMW
Nezlob se na mě...ale ten článek je obyčejná reklama. Sám jsem si Revit před pár dny koupil, měl jsem ho vytipovaný už delší dobu, ale to neznamená že nepoznám co je napsáno od srdce a co ,,rozumem"
Jeho články a tenhle je sakra rozdíl. V tomhle směru je Motoroute katastrofální, když dělám reklamu, tak se nestydím za to že mi ji někdo zaplatil. Jejich testy ,,vyskoušeli jsme"
Mimochodem, všiml jsi si co má na nohách
- možná by si nic špatného nevzal, otázka je co je opravdu třeba.
Ten článek je reklama jak píšeš.Sám sis Revit koupil ,protože jsi byl ovlivněn reklamou a to buď prímou anebo nepřímou.Nebo Ti to poradil snad DUCH SVATÝ?Za prachy by jsme dělali reklamu všichni a na cokoli.Kdyby to oblečení nestálo za nic tak by v tom nejel,leda by měl v kufru ještě jedno oblečení a na focení se převlíkal.Samozřejmně tvůj názor respektuji.Může tu být 20 příspěvků a každý jiný názor.Na to má právo každý.
Das ist BMW
já koupil před 14 dněma Pharaa a do dneška jsem v nich najezdil 500km.Z toho dnešních 300km bylo v teplotním rozmezí 2-6stupňů a absolutní paráda.Necítil jsem chlad ani smrad Na nohách jsem měl jen tenoučkou moiru a na vršku Bundeswehrový podvlíkačky(rozuměj triko) a kruníř.Nic víc,vic miň.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
brozkin napsal(a):
Ten článek je reklama jak píšeš.Sám sis Revit koupil ,protože jsi byl ovlivněn reklamou a to buď prímou anebo nepřímou.Nebo Ti to poradil snad DUCH SVATÝ?Za prachy by jsme dělali reklamu všichni a na cokoli.Kdyby to oblečení nestálo za nic tak by v tom nejel,leda by měl v kufru ještě jedno oblečení a na focení se převlíkal.Samozřejmně tvůj názor respektuji.Může tu být 20 příspěvků a každý jiný názor.Na to má právo každý.
Moc nerozumím tvým výpadů, ale jak píšeš každý máme názor...
Koupil jsem je po tom co jsem na ně narazil a na výstavě motocykl, a moc se mi líbily. Žeby motoduch svatý?
Vlastně si tam dělaly reklamu.
Jinak k věci, mám zkušenosti jen s Revit a to jen ,,suché" sednou perfektně a snad se osvědčí.
Psroti reklamě nic nemám, jen nevím proč jí maskovat. A všichni a nacokoliv je silné kafe, podle sebe soudím ....
To je snad jasný,že když mě někdo strčí sponzorsky hadry na cestu tak mu je nepohaním-to by se na mě mohl příště taky pěkně z vysoka vy...t!!!
No nééé???
Jedu? Tedy žiju!
Já v sobotu testoval Pharao, venku cca. 1-2 stupne,na sobe jedno termotriko a kdyz jsem jel pomalu,tak me bylo i vedro..Ale musim pořešit zimní rukavice,na ruce trošku záblo i přes level 2 na vyhřejvaných rukojetích. Ale jinak paráda. Proti sportu na kterým jsem do letoška jezdil je fakt dá na GS jezdit i v slušný zimě.
Ještě k tomu Pharau...jak je na tom v létě při nějakých cca třeba 25°C. Neuvařím se v tom?
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
V 25 se určitě neuvaříš, obzvlášť bunda se dá solidně rozepnout a pěkně vyvětrává. Kalhoty mají jen malý zipy na stehnech a do těchto otvorů snad ani nefoukne. Hlavně je na sluníčku výhodou světlá barva, opravdu pociťuju rozdíl oproti dřívějším černým hadrům. S Pharaem mám odjeto asi 15000km a neměnil bych, solidní poměr kvality a ceny. Od Revitu mě neseděla bunda jinak jsou to taky pěkně udělaný hadry.
Dík...jsem tedy na 99,9% přesvědčen že jdu do Pharaa....snad se trefím s velikostí při objednávce přes net a teď už jen vyčkat na nějakou akci snad se dočkám
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
Minuly vikend jsem v bunde Pharao taky nalital par off-road kilometru. Vzhledem k zime a vlhkemu vzduchu bylo videt ze membrana bundy skutecne funguje. Mel jsem pod ni pouze dve lehke vrstvy funkcniho pradla a citil jsem se prijemne. Na levem rukavu, kde je nad zapestim ta identifikacni folie, bylo videt, ze pot jde z bundy ven. Z vnitrni strany byla ta folie celou dobu opocena. K tomu nakrcnik Restles s Outlastem na kebuli C2 a fakt pohoda. Myslim, ze tyhle teploty jsou pro PT-P Pharao idealni. Za me ma tahle bunda plny pocet hvezdicek. Kalhoty mam Lindstrands LIZARD, ktere nemaji tepelnou vlozku, tudiz pod nima jen Moira. Taky super. Jediny problem v pri takovy teplotach mam s pocenim helmy. Asi mam tu blbou serii plexi kde antifog u Schuberth C2 nefunguje a musim mit temer stale pootevrene plexi. A to je na prd. Jak jste na tom s helmama a pocenim plexi vy?
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Shoi Multitec - již třetí helma. V příslušenství pinlock, dvě plexi. Super- nemám jedinou výhradu. Zkoušel jsem snad všechny helmy 1 rok. V polu měli jednou slevu na kupón 20%, tak jsem do ní šel.
Kalhoty a bunda Pharao. Stejný zkušenosti jako Spea. Intenzivní déšť 3 hodiny mám vyzkoušený - OK. Nad 25°C je v kalhotech horko.
Upravil pkprojekt dne 05.11.2009 09:48
Pavel
Tchert napsal(a):
na Pharau (kalhotech) mi vadi ten nasity pazmek na zadku, clovek se potom nemuze v sedle ani trochu pohnout:-(
Právě proto to tam mají, aby jsi si nenapasoval koule na nádrž
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis