lidicky dotaz origo predni rafek je 2,15 v cem je lepsi ci horsi pouzit 1,60 nebo 1,85 budu brat od Pardala asi komplet predni kolo a resim ktery teda vzit
predpokladam ze ten uzssi bude specialka na OFF pro lepsi funkci OFF gum
Upravil schrek dne 02.03.2013 23:38
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Mno...nevim,kolik stojej origo rafky na bmw,ale mne 21x2.15 excel stal zhruba dve tretiny origo rafku...jinak tenhle sirokej se zle shani,nicmene z hlediska klidu pojistovaku jsem ponechal puvodni rozmer vcetne pneu...
komplet kolo od BMW (rafek+vyplet+stred+loziska) cena 17430,-
rafek BMW 7250,- muzete pouzit stary spice
komplet kolo od Pardala (rafek+vyplet+stred+loziska) kvalita EXCEL 16187,-
rafek EXCEL u Pardala 4990,- + 2470,- vyplet kola
Jinak cerny rafky EXCEL ve velikosti 2,15*21 se shani celkem tezko obeslal jsme nekolik firem a posledni stace byl pan Hamouz z Kladna a cena za rafek byla 5150,- vyplet 2050,-
Takze jelikoz jsem mel moznost si vpodstate vybrat volil jsem komplet kolo od Pardala.
Čeština můj koníček
Ty Schreku a nebude levnější ty současné kola nechat přeplést na excel? Já jen, že to komplet kolo od Pardála má údajně stejně střed origo BMW...
Upravil Popi dne 05.03.2013 22:47
F800GS
Jinak jasne nejlevnejsi varianta je koupit rafek + spice a preplest a rafek muzes prodat , se vlezes vpohode do 8000,-
Čeština můj koníček
V poho, nechtěl jsem rýpat.
No ještě uvidím, co s tím vymyslím. Mám strach, že to teď nechám vyrovnat a na konci sezóny to bude zas hýblé i když mám v plánu více méně jen onroad...
F800GS
ja sem trefil rafek asi po prvnich 300km zkousel jsme nechat vyrovnat nepodarilo se a odjel sezonu ale nic moc ve vysokych rychlostech vpohode ale v nizkych po meste hruza
Čeština můj koníček
no co ja sem si precetl tak 1,85 je rafek stred mezi silnici a OFF, pokud jezdi clovek hodne 0FF a dava tam i takovy gumy je lepsi rafek 1,60, pokud jenom silnici tak 2,15 a prave u toho 1,85 je psano ze je to takovej uni mezi vsema, ale ja zas kdyz se na to podivam tak u me je to 20/80 --- teren/silnice takze sem volil ten 2,15 jak je origo a uvidim, treba ho strelim a koupim ten stred 1,85 ten sem jezdil na predchozi motorce a dobry
Čeština můj koníček
schrek napsal:
ale ja zas kdyz se na to podivam tak u me je to 20/80 --- teren/silnice takze sem volil ten 2,15 jak je origo a uvidim, treba ho strelim a koupim ten stred 1,85 ten sem jezdil na predchozi motorce a dobry
schrek napsal:
no co ja sem si precetl tak 1,85 je rafek stred mezi silnici a OFF, pokud jezdi clovek hodne 0FF a dava tam i takovy gumy je lepsi rafek 1,60, pokud jenom silnici tak 2,15 a prave u toho 1,85 je psano ze je to takovej uni mezi vsema, ale ja zas kdyz se na to podivam tak u me je to 20/80 --- teren/silnice takze sem volil ten 2,15 jak je origo a uvidim, treba ho strelim a koupim ten stred 1,85 ten sem jezdil na predchozi motorce a dobry
Jaký lepší vliv má na jízdu v terénu to užší kolo?sice to odzkoušeno nemám ale řekl bych že se to snad ani nedá při jízdě poznat.
LUke: ty zijes ??? sem te nevidel cely 2 dny na skype sem myslel ze uzte jeblo z toho tvyho rafku, a ver ze loni sme opravdu mel 20% off (nejezdim zadnej hard off)
Čeština můj koníček