díkes, mrkám na to...určitě se bude do tohohle psího počasí hodit
Mrkni i na tuhle kuklu, koupil jsem ji minulý týden a o víkendu vyzkoušel a bylo to super. Mám přílbu Shark Evoline a zespodu do ní trochu fouká, ale v téhle kukle naprosto bez problému. Ten jejich vítrstop asi fakt funguje
BMW GS = stroj na radost
Zdravím, chystám letos koupit nový oblečení na moto, chtěl sem Rukku, ale přeci jen je krize, ňák zrovna poslední dobou nepřebejvaj prachy. Nicméně koupil sem si teď zimní bundu od Halvarssonsu a zpracování super. Zaujala mě bunda Phanter http://www.jofama...=144&cid=4 co vy na ní? Zatím sem měl Nazran a to je jak igeliťák. Potřebuju něco v čem mi nebude až takový horko, zároveň nebudu potřebovat nemok. S Nazranem sem ho nepotřeboval, ale lilo ze mě ja z vola od dvaceti stupňů nad nulou .....
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Tom_P napsal(a):
Zdravím, chystám letos koupit nový oblečení na moto, chtěl sem Rukku, ale přeci jen je krize, ňák zrovna poslední dobou nepřebejvaj prachy. Nicméně koupil sem si teď zimní bundu od Halvarssonsu a zpracování super. Zaujala mě bunda Phanter http://www.jofama...=144&cid=4 co vy na ní? Zatím sem měl Nazran a to je jak igeliťák. Potřebuju něco v čem mi nebude až takový horko, zároveň nebudu potřebovat nemok. S Nazranem sem ho nepotřeboval, ale lilo ze mě ja z vola od dvaceti stupňů nad nulou .....
Jestli chceš hodně muziky za málo peněz, tak se podívej na MBW.cz
Tom_P napsal(a):
Jako že bych to zapil minerálkou?
Tom_P napsal(a):
Jako že bych to zapil minerálkou?
Jasně, ta minerálka zahřeje tak, že pak žádnou bundu nepotřebuješ..
zdarec, jak jsem psal výše, pořídil jsem bundu Korax+ kalhoty Cobra...zpracování je vynikající a až na nepochopitelné provedení "táhel" jezdců zipů, které občas (!!!) vypadnou, jsem zatím velmi spokojenej...
Ty se ale ptáš spíš na letní oblečení, pokud to dobře chápu...
No já tyhle hadry koupil jako celosezónní a předpokládám, že mě cestování v létě vyvede z omylu Prozatím jsem jezdil do maximální teploty cca +10°C (min 3°C) a vše OK (pouze termotričko) - koncem jara vyndám outlast z bundy i kalhot, rozepnu větrání a nechám se překvapit jak to bude pracovat...Do opravdových veder a letní off chci stejně jenom chráničovou košili a dres...
Z dosavadních zkušeností shrnuto podtrženo: kvalita super, větruodolnost a termoizolační schopnosti do cca 0°C vynikající, čekám na teplejší počasí a budu testovat dál
já dospěl k názoru že jak to někdo psal každopádně věci s vyndavacíma membránama a vložkama plus celotělovej chránič a dres. Potom už se to dá nakombinovat na jakýkoliv počasí (mám bundu revit cayenne, ale to je celkem jedno Halvatssons je určitě super volba, hlavně s vyndanejma chráničema aby se do ní vešel člověk v košili s chráničema když se ochladí, v létě vyjíždím jen v dresu a bundu vozim vzadu pod síťkou)
říkám si hurikán
aha...to jsem ani nevěděl...pokud budu střílet od boku, tak předpokládám, že bude určitě nějaký "vychytnější" nástupce
Přesto, pokud bys o něj měl zájem, tak si myslím, že by se Ti ho podačilo sehnat, tak jako v mém případě s bundou Platina - prodavač mi tvrdil, že Korax je něco jako její nastupce - dávno se nedělá a prodejce jí měl plnou prodejnu.
Jinak taky tu byla uváděna bunda Grafitty - mě moc nesedla designem a hlavně velikostí (KOrax mi byl jak hrnec na pr...) - nicméně zkoušel jsem ji a je to taky perfektní bunda - spíš už do off - Korax je víc do cestovna
Janek napsal(a):
aha...to jsem ani nevěděl...pokud budu střílet od boku, tak předpokládám, že bude určitě nějaký "vychytnější" nástupce
Přesto, pokud bys o něj měl zájem, tak si myslím, že by se Ti ho podačilo sehnat, tak jako v mém případě s bundou Platina - prodavač mi tvrdil, že Korax je něco jako její nastupce - dávno se nedělá a prodejce jí měl plnou prodejnu.
Jinak taky tu byla uváděna bunda Grafitty - mě moc nesedla designem a hlavně velikostí (KOrax mi byl jak hrnec na pr...) - nicméně zkoušel jsem ji a je to taky perfektní bunda - spíš už do off - Korax je víc do cestovna
No to je pravda, nicméně mám možnost si vybrat jen z aktuální nabídky na www.jofama.se .... nechci to koupit přes prodejce nebo motoshop .....