objednavka - palivove cerpadlo pre BMW R1100 R 1150
Přidané 30.10.2009 20:59
ahojte, prislo mi mailom od jedneho z nas
"Ahoj, nechci vystrašit lidi, tak Ti píši takto.
Trochu jsem to studoval a sehnal jsem v manuálu tyto hodnoty: original čerpadlo má mít 3 Bar plus - minus 0,2 Baru. průtok 110l/min. Má na plášti vlnku viz foto k upevnění.
Ta tvoje nabídka má 4 Bary tlak a průtok 85l / min.
Prosím ty dva kusy na mě ruším, díky za ochotu."
povazujem za potrebne to povedat vsetkym este pred tym nez to objednam, tuto informaciu musim preverit a ak sa ukaze ze je pravdiva tak samozrejme akceptujem vsetky zrusenia objednavok a ten kto uz stihol poslat peniaze ich dostane naspat
****, je to napisane priamo v popise tej aukcie...
vytlacnost 4 bary a prietok 85 litrov
ospravedlnujem sa za vzniknutu situaciu, ak niekto poslal peniaze samozrejme vratim spat, kazdopadne ak nenajdem nieco lepsie tak si jedno aj tak objednam, na nudzovy dojazd snad postaci
Upravil raptor - neaktivni ucet dne 30.10.2009 21:09
Přidané 30.10.2009 22:55
Ja bych to nehrotil. Je to pojistka na dojeti. Prutok a tlak uz se tady resil nekolikrat, ale pokud jsem neco neprehlid, tak se k tomu zadny mistni odbornik nevyjadril(ten odbornik NENI ironie).
Napr. http://bmwgs.cz/f...rowstart=0
Muj nazor je takovy, ze vyssi tlak nemuze vadit, protoze tam je snad nekde regulace a prutok podle mne musi taky stacit, protoze to vycune nadr asi za 17min. BTW kdyz je zasranej filtr, ktery je za cerpadlem, prestoze to zahejbe s tlakem i prutokem, stejne to jede.
U 11ky pokud se pamatuji, tak to cerpadlo neni nijak upevneno. Nahore drzi za hadici a dole je oprene o ten krouzek, ktery je soucasi toho celeho fundamentu.
Tzn ze pokud to sedi rozmerove a nebude se objednavka do CZ rusit hromadne, tak ja beru to co jsem objednal.
2Raptor: kolik teda vlastne chces poslat tech penez?
R1100GS
Přidané 31.10.2009 00:08
rozmerovo to sediet bude, ja teraz este ponurim ci nenajdem nieco co ma priblizne rovnake parametre ale ak nenajdem tak to kazdopadne objednam
pricom povazujem vsetky sucasne objednavky tymto za zrusene a ak sa niekto rozhodne si to objednat napriek tomu ze prietok je nizsie a tlak vyssi tak mi to musi potvrdit opatovane
Přidané 02.11.2009 12:17
aktualny zoznam
raptor SK 1
baca SK 1
glock7 SK 1
brnak jim CZ 1
je tu este niekto kto mi medzicasom poslal peniaze a rozmyslel si to a chce vratit peniaze, pripadne kto peniaze poslal ale to cerpadlo zoberie aj tak?
Přidané 02.11.2009 15:36
raptor napsal(a):
rozmerovo to sediet bude, ja teraz este ponurim ci nenajdem nieco co ma priblizne rovnake parametre ale ak nenajdem tak to kazdopadne objednam
pricom povazujem vsetky sucasne objednavky tymto za zrusene a ak sa niekto rozhodne si to objednat napriek tomu ze prietok je nizsie a tlak vyssi tak mi to musi potvrdit opatovane
Vyšší tlak je podle mě následkem nižšího průtoku, pokud budeš čerpat z kýble do kýble, přečerpaj obě čerpadla stejné množství paliva.
Důvod je jednoduchý: obě čerpadla jsou stejné, jen každé auto je nastaveno na jiné hodnoty = používaj totožné čerpadlo při různém nastavení přetlakového ventilu.
Benzín jednoduše cirkuluje pořád dokola, jen je jinej tlak v palivové soustavě. Vyšší tlak = u stejného čerpadla logicky menší dodávka paliva(a naopak). Z toho dedukuju, že pokud to sedí rozměrově, vyšší tlak nemůže vadit,protože tam nikdy nemůže nastat, díky nastavenému přetlak. ventilu, který to bude pouštět zpátky. Tedy: čerpadla stejných rozměrů budou vzájemně zaměnitelné bez omezení funkce dodávky paliva nebo funkce rostlináře.
Upravil Hrabe_X dne 02.11.2009 15:37
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Přidané 04.11.2009 11:25
raptor SK 1 19 OK
baca SK 1 19 OK
glock7 SK 1 19 OK
brnak jim CZ 1 20 OK
JT CZ 1
Dan CZ 1
nFORGER CZ 1
bmwivo CZ 1
stepan CZ 1
konik CZ 1
jardas CZ 1
brumla CZ 1
sucasny stav objednavky... ten kto ma pri svojom nicku napisane OK a 19/20 euro znamena to ze mi prisli od neho peniaze
ostatni to dufam uz vsetci poslali, nech sa to rychlo riesi