Tohle byl můj speciální projekt co dům dal.Jezdilo se na tom docela zajímavě,ale zaručeně jsem byl středem pozornosti
toli přiložený následující obrázek:
Thomasson napsal(a):
To není zpátečka Aldo, to je přímo přední světlo z A31 Ne možná Škody Hundert...
Každopádně děs běs, jdu blejt velebnosti ...
Světlo:A31
Tachometr:Škoda 100L
Zrcátka: Fiat 650 - Polsko
Blinkry: Polsko z tržnice
Spínací skříňka: Zetor
Hefty: Simson
Motor: Jawa 350 pérák
Plexi: Tesla N400 - gramofon
Já vím - taky děs - ale před 23 lety se mně GSo nelíbilo
Neuraž se,ale to je hustokrutopekelná divočina
...to je fakt zvířecí
Upravil Kubrt dne 05.11.2009 21:05
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
bobus napsal(a):
Mě osobně přišlo jako největší zvěrstvo tohle
Dovolím si súhlasiť s bobus-om, videl som všeličo, ale značka BMW takéhoto čosi nieje hodná. Chudák tvorca tretej ríše asi by sa v hrobe obracal keby takéto niečo vidí, pritom nie som jeho podporca. Čistý gŕŕŕŕŕŕŕŕc.
Já vím - taky děs - ale před 23 lety se mně GSo nelíbilo[/quote]
...to je fakt zvířecí[/quote]
TO:Kubrt - Já se neurazím, protože vím co mně to dalo práce tenkrát. Jen sehnat epoxi 2000 byl problém. Budeš se divit, ale jsem na toto dílo pyšný, vzhledem k tomu že mně bylo 16 let a Yamahu GSX 650 jsem měl jako vzor nalepenou na skříni vystřiženou z jednoho časopisu. V té době jsem nedoufal, že někdy budu mít alespoň JAWA 624 - tekrát 24.500,- kč.
Upravil pkprojekt dne 05.11.2009 23:00
Pavel
pkprojekt napsal(a):
Já vím - taky děs - ale před 23 lety se mně GSo nelíbilo
...to je fakt zvířecí[/quote]
TO:Kubrt - Já se neurazím, protože vím co mně to dalo práce tenkrát. Jen sehnat epoxi 2000 byl problém. Budeš se divit, ale jsem na toto dílo pyšný, vzhledem k tomu že mně bylo 16 let a Yamahu GSX 650 jsem měl jako vzor nalepenou na skříni vystřiženou z jednoho časopisu. V té době jsem nedoufal, že někdy budu mít alespoň JAWA 624 - tekrát 24.500,- kč.[/quote]
Plne s tebov súhlasím, ale musíte súhlasiť všetci, teda dúfam, že ružový brčo je najväčší GRC.
To PKPROJEKT: Já bych to zase jako zvěrstvo nevidel, jen ta palubka, ale jinak si myslím že na tu dobu a z čeho je to udělané je to super Ono vymyšlet z čeho to udělat a navíc předpokládám že v té době si asi moc zkušeností neměl.
Splněný sen moje 1100GS
Známej co mi řezal vazbu na barák mobilním katrem, má dost divokej samohyb na tahání vozejku, klád a dřeva všeobecně.
Pár fotek z mobilu, když jsem si tam byl pro dřevo a zaujala mě ta nadčasová konstrukce:
Hrabe_X přiložený následující obrázek:
[153.83Kb]
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /