no, nebudu to tu dál rozpitvávat, Ti kdo viděli vědí... Ale levou nohavici Ti odpouštíme, za to, že Ti stříká z motorky olej doopravdy nemůžeš.
Maiali nel Fango!
to Bandas: boty BMW = Forma Dominator ...český dovozce je MCF ze Slušovic, dovozce i TCX...
to Hicks: Morabo má pravdu...ta Tvá jasně šedivá je matně šedo-černo-špinavo-neoriginalno barevná.......a hlavně už DÁVNO nemá jako doplněk bílé proužky...
Jak jste boze prisli na to boty jsou Forma Dominator??? Formy se taky delaji v Rumunsku? Ani moc podobny si nejsou, jen trochu,ale to jsou vsechny boty tohohle typu.
brtnik napsal(a):
Jak jste boze prisli na to boty jsou Forma Dominator??? Formy se taky delaji v Rumunsku? Ani moc podobny si nejsou, jen trochu,ale to jsou vsechny boty tohohle typu.
brtnik napsal(a):
Posuďte každý sám ...
podle mne jsou JINE.
Nebo to je stejne jako soucasne Rallye 2?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ty formy na obrázku jsou starý, letos jsem koupil nový model a jsou stejné jak ty od BMW. Jsou tam jen drobné rozdíly. Já osobně na ty botky nedám dopustit. Jsou to bačkůrky. Mám v nich za letošek nalítáno přes deset táců, jak v horku tak v bahně a dešti a jsou furt v pohodě. Pokud budou ty od BMW také tak dobré je vše OK. NE?
profesor
Mám katalog a tam se o Gore-Tex nic nepíše, ale v Renocaru naživo jsem tam u Rally 3 tuším Gore-Tex viděl...
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Ahoj, abych nezakládal nové téma, oprášil jsem staré. Mám jen dotaz, jestli nemáte náhodou někdo informaci zda se dá ještě někde sehnat oblečení bmw rallye competition limited edition. Koukal jsem na stránky asi všech velkých prodejců BMW ČR, ale nikde nic. Už se prý ani nedělá. Nějak se mi nechtělo věřit,že je vše vyprodáno, ale asi fakt smolik ????????. Díky za případné info.
Díky za info, googlil jsem, ale na vel.52 bych musel trochu přibrat ???? Mám Rallye vel. 48 v barevné kombinaci modrá, bílá, červená. Tak že to je spíš takový rozmar, změna modelu. ????