už předem je mi jasné, že na tomto fóru plném chlapů, bude hledání slečny úkol téměř nadlidský, ale aspoň se minimálně pobavíte a nebo mi třeba pomůžete ;-)
Já 28/178/74 SŠ pracující věčný student se zájmem o sport a cestování, F650GS. Jestli máš zájem, piš na 603 771 333?
Hezký den, Urbik
Cau, nevim jestli by to nestacilo ... mam brachu ... docela pohlednej, je s nim sranda, bez zavazku, telem i dusi motorkar (ted ma napr. v obyvaku na zimu motorku rozdelanou na prvocinitele... )
třeba si s Urbikem padnou do očka (chápej očko)
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Ženskou na moto?
Sakra co blbnete, stačí ženská na zimu....v létě jezděte sami nebo v půlce dovolený budete chcát v sedě.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
už předem je mi jasné, že na tomto fóru plném chlapů, bude hledání slečny úkol téměř nadlidský, ale aspoň se minimálně pobavíte a nebo mi třeba pomůžete ;-)
Já 28/178/74 SŠ pracující věčný student se zájmem o sport a cestování, F650GS. Jestli máš zájem, piš na 603 771 333?
Hezký den, Urbik
Cau, nevim jestli by to nestacilo ... mam brachu ... docela pohlednej, je s nim sranda, bez zavazku, telem i dusi motorkar (ted ma napr. v obyvaku na zimu motorku rozdelanou na prvocinitele... )
třeba si s Urbikem padnou do očka (chápej očko)
a nebo vytvoříte užasnou trojku
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Chtěl bych touto cestou najít slečnu se zájmem o motorky (proto hledám právě tady), která by se mnou chtěla vyrazit jako doprovod na Mikulášskou veselici Motoklubu BMW CZ, která se uskuteční 28. listopadu od 18 hodin v restauraci U Císaře v Mirošovicích. Dopravu z Prahy a zpět zajistím. Při vzájemných sympatiích se samozřejmě dalšímu kontaktu či společnému cestování nebráním.
Hezký den, Urbik
tady si něco přečti, třeba si to rozmyslíš... http://www.bmwgs....post_83907*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Remus511 napsal(a):
To Bob a Bobek: Já myslel, že součástí od tebe koupené motorky jsou tři až čtyři kontakty
to jo.. ale na gebrauchtwagen...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Kubrt napsal(a):
...kdyby se jich chytlo víc,tak ji přihraj i ke mě...
Vidíš, tady se právě může ukázat síla slov Brňáka Jima...
Představ si, že někde potkám nějakou slečnu, která by pro Tebe byla jako stvořená.
Řeknu jí: "Znám jednoho mladýho a perspektivního motorkáře, s takovým bys měla ráj na zemi..."
A ona na to: "No povídej, jak ho poznám?"
A teď to přijde: Dřív by se řeklo..."no to je přeci ten, co jezdí v tý odřený a otrhaný džízce..."
Ale teď?
Když jí řeknu: ".... no to je ten, co jezdí v tom Pharau...", tak než se k Tobě propracuje, tak je dvakrát v jináči...
Upravil radosek dne 09.11.2009 16:27
Koukám, že tady to fakt jede! Docela se bavím :-) Nejdřív jsem si nechal posílat upozornění, ale to jsem ještě netušil, jak zapůsobí jeden nevinný inzerát. Z většiny zvrhlých příspěvků mám pocit, že vám to ježdění po sezoně celkem chybí... a to je teprve listopad! Možná, že je to jen pocit :-P
To Slavek: Díky za bráchu, ale zatím budu radši shánět dál. Sourzence mám taky, dokonce i ségru.
To IvoBohuslav: Jasně, pokud vyrazím, není problém.
To Remus511: Chudák Emilio a to to ani nezačal :-)
-- Urbik & Barborka (červené F650GS)
Z většiny zvrhlých příspěvků mám pocit, že vám to ježdění po sezoně celkem chybí... a to je teprve listopad! Možná, že je to jen pocit :-P
Co je? Dyk sezona je jeste mlada a snih nelezi, takze se da drandit ostopero ... teda ... spis ... v tyhle souvislosti ... no proste ... da se normalne drandit ...
Upravil Slavek dne 09.11.2009 17:10
Bob napsal(a):
To heuzounek Hicks:fuj ženská a ty se ptáš na první noc jo, co by si sní asi tak dělal?
ja nic, nejsem totiz admin, vis princezno?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Koukám, že tady to fakt jede! Docela se bavím :-) Nejdřív jsem si nechal posílat upozornění, ale to jsem ještě netušil, jak zapůsobí jeden nevinný inzerát. Z většiny zvrhlých příspěvků mám pocit, že vám to ježdění po sezoně celkem chybí... a to je teprve listopad! Možná, že je to jen pocit :-P
Tak to souhlasí, já zvrhly výlevy nemám, bo jsem se včera v tom vedru krásně projel. Tak to někdo vysvětlete moji drahé půlce, ta si myslí že jsem idiot když skoro mrzne.
Kubrt napsal(a):
...kdyby se jich chytlo víc,tak ji přihraj i ke mě...
Vidíš, tady se právě může ukázat síla slov Brňáka Jima...
Představ si, že někde potkám nějakou slečnu, která by pro Tebe byla jako stvořená.
Řeknu jí: "Znám jednoho mladýho a perspektivního motorkáře, s takovým bys měla ráj na zemi..."
A ona na to: "No povídej, jak ho poznám?"
A teď to přijde: Dřív by se řeklo..."no to je přeci ten, co jezdí v tý odřený a otrhaný džízce..."
Ale teď?
Když jí řeknu: ".... no to je ten, co jezdí v tom Pharau...", tak než se k Tobě propracuje, tak je dvakrát v jináči...
ona by mě Radošku poznala hned.By ucítila moje mužské flou a hlavně můj šarm by ji totálně odzbrojil a ná Vás páprdy by hodila bobek
A hlavně,Radošku,Ty by jsi ji mě určitě popsal,že by šla na jisto.tak čekám,kde jí máš,sem s ní
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.