Já nemám na čem Bobeš je na to moc velkej, těžkej a já moc po..... a navíc tam mám Tourancky. Budu muset časem poshánět nějaké další přibližovadlo. Již dlouho pokukuju po nějaké Jawě 250 nebo tak něco.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Hm ale zase jsem včera odvezl sedlo na novej potah a cena? krásných 350kč
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
TOLI napsal(a):
Já bych jel hrozně rád ale bojím se že umrznu potřeboval bych nějaký menší soustředění-bude letos "Přežití" ???
Přežití snad letos už bude. V únoru, asi v druhé polovině. Dle počasí. Na Elefant asi pojedu, ale dělám vždy autospojku jelikož nevlasním malý motocykl. Kluci jedou na skutrech a já jim (a sobě taky) vezu věci. Myslím si, že není ostuda tam dojet autem a pobejt tam celý víkend.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Kam si ho dal?
Dostal jsem kontakt na pána,který má čalounictví ve Chrasti... Viděl jsem jeho práci a celkem pecka.Bohužel jméno nevim,ale není problém ho zjistit.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kam si ho dal?
Dostal jsem kontakt na pána,který má čalounictví ve Chrasti... Viděl jsem jeho práci a celkem pecka.Bohužel jméno nevim,ale není problém ho zjistit.
No tak super! Hele napojedem se tam podívat taky jel bych autem na otočku?
na ty elefanty? Autem na to prdim.Jsem zásadovej...
Tak pro tebe Bystřické mám něco blíž http://paramenide...ramki.html
Taky tam možná vrazíme nos, jen tak na den bo to je v týdnu. To jsem tak trochu nepochopil. Asi mají svátky.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
zdar Cicli - tak po dvojročnej prestávke idem znova. Odchcádzame vo štvrtok z Bratislavy.Takže večer sme tam. Kde budete stanovat. Pridame sa k vám ak podržíte miesto.Ide aj Peto zo sajdov a asi 5 skútrov.Nevieš či ide Stefi?
tak já bohužel nejedu,musím to vzdát a dost mě to se.re ale em těsně po chřipce a to nemá cenu to ja tak akorád o zápal plic,tam musí ject člověk zdravej aby to ustál,letos to bude určitě nádherný,nebude to na blátě a bude tamn všude krásně zasněženo,závidím vám
Jak nemam rad debaty na forech,tak tentokrat prispeju...vubec nechapu lidi kteri sem pisou co by kdyby a pak se bavi uplne o necem jinem..,tohle je zimni sraz jde o tu zimu o ten extrem o to ze je clovekovi zima a ze bude -20? tak at je..zazil jsem podobne mrazy taky tam+ asi 1,5 metru snehu a o tom to je o tom si neco dokazat..kazdej tady ma plnou hubu kecu, ze nema na cem jet atp...ale misto toho aby si za 5000kc koupil jawu a nevymlouval se a radsi 5000 utrati za nejaky cingrlatka na to aby mel moto co nejvic ,,adventure,, a jezdi kolem baraku a ozirat se na srazy to je hovno.ze je bmw tezke a ma blbe gumy...co je to za kecy...podivejte se na fotky na cem se tam da dojet...nove stelvia adv ktm adv,zx10r rr atd a to sou lidi ze spanelska francie italie..ja jsem si koupil k adv jeste lc4 hlavne abych mohl na cem jet a jeste ji vyuzil i doma a vcera jsem si zlomil ruku,ale jedu stejne ridit nemuzu ani auto tak jedu jako spolujezdec,bohuzel ne v sajde ale skoro se netesim..protoze ta cesta je o tom..neco si dokazat a zvladnout zima a snehu tam bude jak na horach a chlastu taky takl jakej je v tom rozdil,obleceni stejny?a ze clovek spi ve spacaku?no a co dneska v teplym spacaku za par tisic muze spat aj v trenkach.nechapu vas..proc sem lidi neco pisete to je jak v tom vtipu kdyz shani nekoho na nejaky misto a prijde clovek co vubec nic neumi a ptaji se ho proc prisel a von jim rekne ,,to ja jen aby ste se mnou nepocitali,,.kolik stoji mitasky spunty?par korun..kdo proste chce jet pojede,kdo ne bude met ****ni kecy a vymluvy..kdo chce necht jede kdo ne at sedi na prdeli.jezdi tam kluci ze sycarska na motokolech neco jak nase stadionya jsou tam, dal borci z rima na skutrech parta jaxvina..da se tam jet na vsem osobne jsem byl na jawe na xt a na gs. klidne jsem jel i s kamosem co to jel na skutru simson z brna.a jde to.a kdo se oblece tomu ani na te masine neni extra zima par vrstev+nepromok a termosku caju.tak sedte na prdeli a neprispivejte na nic do debat ktery se vas netykaji..
Cycli napsal(a):
Tak pro tebe Bystřické mám něco blíž http://paramenide...ramki.html
Taky tam možná vrazíme nos, jen tak na den bo to je v týdnu. To jsem tak trochu nepochopil. Asi mají svátky.
tam mají taky pjeknou kosu a ještě navíc se tam zemětřese
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz