Hele chlapy,mam blbej dotaz:
Kdyz si na baterku dam takovej konektor nebo naprimo zasuvku abych mohl nabijet pres ni,nebude vadit, ze mam na baterku jeste pridavny svetla TT a napajeci kabel na GPS??
Nejak se mi to do svetel nechce poustet,ale v el. se vuubec nevyznam.
Potazmo da se treba Opimate4 nabijet pres redukci tou malou zasuvkou co je na BMW orig??
Zrovna ted mam vybitou baterii tak ji nabijim a pres zasuvku by to bylo jednodussi.
xavier : nevadí to, na baterku můžeš mít kabelů kolik chceš, jen se s tím blbě manipuluje
a nabíjet přes origo DIN zásuvku jde (u 1100/1150) bez problémů, jen stačí mít zástrčku, na kolík +, na plíšky -
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
fifa napsal(a):
jak dlouho kdo to má napojené muže to být pořád ???
koupil sem tu otimate 4????
Pokud má nabíječka udržovací režim, tak to tam klidně můžeš nechat celou zimu. Já to dělám tak, že v sobotu vrazím kolík do zásuvky a do neděle to nechám. Tak za 20 - 60 minut se nabíječka stejně přepne na udržení. No a nedělám to každej víkend, ale spíš tak 1x za 14 dní. Nabíječku mám výše popsaný Lidlshit a baterii prastarou olověnou, koupenou s motorkou. Tak jednou, 2x za zimu to natočím, zahřeju, popojedu a zase šup do sucha. Nevím jak s gelovkou, ale tu se do 1100 bojím dát, protože nevěřím, že se s ní již počítalo a nemusela by vydržet charakteristiku nabíjení od altíku.
Kdysi jsem dělal na baterkárně a baterka má ráda pomalé vybíjení a pomalé nabíjení přo skladování. O vybíjení se starají hodiny o nabíjení Lidlshit A na jeře brrrrrrrrrrrrrrrrrrm
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
fifa napsal(a):
jak dlouho kdo to má napojené muže to být pořád ???
koupil sem tu otimate 4????
Tu samou mám celou zimu tak týden na jedné a týten na druhé motorce ale klidně může být NON-STOP napojená na jednu motorku.
Už to tak dělám druhou zimu.
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
... koupil jsem si v akci za 64,- ojro u Maiera v Muenchenu original BMW Ladegeraet a pohoda jazzzzzzz. Cudl to ma rovnou spravny do konektoru na prevodovce a zapojene to muze byt furt......
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Bubak napsal(a):
... koupil jsem si v akci za 64,- ojro u Maiera v Muenchenu original BMW Ladegeraet a pohoda jazzzzzzz. Cudl to ma rovnou spravny do konektoru na prevodovce a zapojene to muze byt furt......
videl jsem v Conradu nabijecku, co vypada super.
imho meri i naboj... cena 2k.. nemuzu ji najit na webu, asi tam zajedu.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2