to,, větrník vám je héj když ste ve středu země každej vejkend jinej směr to my na konci světa když chceme do naší země to je horší dneska sem jezdil sám a nějak bylo smutno tak až pojedete někam k jihu tak se s váma svezu
když ho miluješ není co řešit
Zdravím všechny, jen se chci zeptat koho jsem to potkal dnes odpoledne okolo druhé hodiny v Krchlebech je to mezi Ml. Boleslaví a Nymburkem ? Byla to docela náhoda vzhledem k tomu že už moc motocyklů nejezdí potkat taky žlutý GSko 650-ku jako mám já a navíc obě s dakaráckým plexi. Přeju všem pěknou jízdu.
jb.
Taky se zeptám koho jsem dneska potkal u pumpy v Bučicích u Čáslavi? Byla to 12ka ADV a já jel s chopperem a SV 1000...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Dneska cca 200km praha <-> humpolec... bylo fakt ukrutne krasne...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
My projeli část Krušných hor, podívali jsme se i do Německa...bylo to super, v těch končinách poprvé, ale rozhodně né na posledy...ale už k večeru je fakt zima, bylo kolem 6-ti stupňů...teď už GS vážně uložím...
Hicks napsal(a):
Dneska cca 200km praha <-> humpolec... bylo fakt ukrutne krasne...
Ty Hicksi tobě se na té vysočině nějak líbí co
jsme byli na chaloupce
17 cm
My projeli část Krušných hor, podívali jsme se i do Německa...bylo to super, v těch končinách poprvé, ale rozhodně né na posledy...ale už k večeru je fakt zima, bylo kolem 6-ti stupňů...teď už GS vážně uložím...
jasne, ze D1 sem D1 tam... a moc se nam to libilo, bylo volno, slunicko svitilo.. bomba
---
nez se zacnete rejpat v dalnici tak nezapomente, ze narozdil od naprosto vetsiny z vas klickuju denne na GSu po Praze
---
Ad. Krusne hory... jo, ty jsou super.. letos jsme nestihli, loni ano.
btw: co mas proti 6 stupnum, Rukka by mela zafungovat, ne? Mne se jezdi neprijemne cca pod 5 stupnu... takovy ty 3 a mene nic moc.
17 cm
Dnes jsem také projel Krušné hory a musím říci, že počasí bylo přímo luxusní. Dokonce jsem tam potkal někoho z vás. Já jsem jel z Flájí a vy na Fláje :-)
Tak ať zítra máme podobné počasí
BMW GS 1200, Yamaha XTZ 750 www.roadbook.cz
Jardo, pojedeš :-) ? Já o tom uvažuji...
sorry, to patřilo jinam ...
Upravil machradek dne 21.11.2009 19:23
Každý dobrý skutek má být po zásluze potrestán...
Pol napsal(a):
Dnes jsem také projel Krušné hory a musím říci, že počasí bylo přímo luxusní. Dokonce jsem tam potkal někoho z vás. Já jsem jel z Flájí a vy na Fláje :-)
Tak ať zítra máme podobné počasí
Pokud vím,tak tam měl namířeno Vjetrník... myslim
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
A koho jsem potkal dnes já - jeli jsme tři na GSA a 2x GS a mezi Hošticemi a Neměticemi (za Volyní) nás dojelo GSo s Pražskou značkou...
Každý dobrý skutek má být po zásluze potrestán...
to Pol: jo, potkal jsi nás s Cervem...dávali jsme si tam na sedle oběd, výborná restauračka...
to Hicks: Rukka fungovala, stále jsme nepotřebovali dofukovat, méně Stáně sensor ponožky...ale obecně pod těch 6 stupňů už to na silnici ztrácí kouzlo...
Dnes byla krásná Šumava....Biofarma Vojetice ( Ano, šéfe ! ). Vřele doporučuji jako cíl. Vynikající steaky ! www.biofarmavojetice.cz
Upravil stanislav dne 21.11.2009 20:08
Vjetrnik napsal(a):
to Pol: jo, potkal jsi nás s Cervem...dávali jsme si tam na sedle oběd, výborná restauračka...
to Hicks: Rukka fungovala, stále jsme nepotřebovali dofukovat, méně Stáně sensor ponožky...ale obecně pod těch 6 stupňů už to na silnici ztrácí kouzlo...
Tak kdyby jsi chtěl poznat Krušné hory lépe, rád tě provedu. Znám je dost dobře a každý rok pořádám vyjížďku po horách.
BMW GS 1200, Yamaha XTZ 750 www.roadbook.cz
Koho jsem dneska potkal u Parama v Pardubicích? Mohlo to být kolem půl druhý... Nebyl to náhodou Pizzy?