kdyz pojedes do terenu to zvednes ne at to vypada jak enduro , jinak priste moped patri do sekce ostatni motocykly Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
kdyz pojedes do terenu to zvednes ne at to vypada jak enduro , jinak priste moped patri do sekce ostatni motocykly
...na terén mám jiné stroje......tak promiň, že jsem o tlumičích Bitubo psal v tématu Bitubo...."Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
ne vpohode , ja totiz nepochopil nazacatku ten moped moje chyba tak sme te popich s jinou sekci, Bitubo je super ale ta cena mic ne Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
... ja totiz nepochopil nazacatku ten moped....
...je pravdou, že tak by šlo vosmikilo označovat......ale toho bohdá nebude, aby mě v garáži strašilo vosmikilo....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Tak aby sme sa vrátili k Bitubám na F800.
Ja som zakúpil k Vianociam. 3 jazdy, 2 cesta a 1 po teréne, takže nič moc som nenatestoval. Hlavná zmena: menej sa to ponára pri brzdení, takže pri razantnej jazde po ceste je motorka stabilnejšia. V teréne som toho moc nenajazdil zatiaľ, asi tak 30 km. Ale príde mi to také lepšie odfiltrované, koleso lepšie kopíruje nerovnosti ako progresivné pružiny.