Vjetrnik napsal(a):
to Lukes: příště (měli bychom být od 18.12. na prajzske) zkusíme trať u Vršovic kousek od zámku Raduň a vezme Tě do naší pískovny...
koukam, ze jste si to dost uzivali 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
to Lukes: začíná to vypadat, že kvůli jednomu projektu do Bruntálu budu muset ve čtvrtek či pátek do Opavy...což by znamenalo, že bych v sobotu musel na trať co ty na to?
ahoj Vjetrníku tak jsem koukal na tu gumu co měl na přední klučina z hlučína... měl ji v rozměrech 90/90-21 ale já mám nyní 80/100-21 celkem se mi ta jeho mišelinka líbila... ostré hroty do bláta asi ideál a ten písek by to taky dost pobralo... ten rozměr by asi neměl být problém co myslíš ten cenťák na šířku užší guma? první odkaz na googlu http://www.az-pne...idka=17928TAKE IT EASY
to Lukes: s tim by nemel byt problem, take jsem objednal nove pneu...Mitasky FIM enduro...treba na Stani WRko se ani v rozmeru nedelaji, tak jsem objednal sadu shodnou s rozmery na KTM...rafek je stejny, jen je jiny rozmer pneu, ale minimalne...nebal bych se toho
a nedela Mitas neco v duchu te jeho pneu v priznivejsich cenach?
promiň přehlédl jsem tvůj vzkaz ohledně soboty... souhlasím napiš sms v pátek pokud to bude aktuální... já každopádně buď sobota nebo neděle pojedu, aspoň na hoďku, dvě, se snažím vyrazit každý víkend...
mitas má gumy v příznivějších cenách řekl bych že třeba C-05 je o polovinu levnější jenže na fotce se mi zdá že jsou špunty dost na husto... aby se to necpalo... http://www.alevne...BO1111.jpg
do zadu třeba c-04... teď mám c16 a v tom písku to vůbec nechtělo brát, je sice pravdou že mám špunt tak na 50%
no asi půjdu postupně od těch levnějších nahoru... ;)
TAKE IT EASY
to Lukes: za chvili vyrazime na prajzskou...vikend budeme urcite jezdit...
v tom pisku to chce podhustit a mit ostre spunty...a pak uz jen trenovat, trenovat a trenovat......a padat...vis jak, kdo nepada, nezrychli...a jezdi pod sve moznosti...tesim se
to Lukes: tak jsme se právě vrátili z naší domovské trati, je připravena na víkendové ježdění, prosekané větve a nebezpečná místa jsou krytá pneumatikami...
Takže stačí říct kdy a kde bychom s epotkali, my budeme jezdit nejspíš oba dny...
Tady fotka jedné z pneu
Vjetrnik přiložený následující obrázek:
ok budu se snažit v sobotu dojet do oldova... sice mám v pátek zapíjení potomka bratrance, ale doufám že to ustojím.... v neděli mi to moc nevychází...
TAKE IT EASY
Vjetrnik napsal(a):
to Lukes: tak jsme se právě vrátili z naší domovské trati, je připravena na víkendové ježdění, prosekané větve a nebezpečná místa jsou krytá pneumatikami...
Takže stačí říct kdy a kde bychom s epotkali, my budeme jezdit nejspíš oba dny...
Tady fotka jedné z pneu
http://www.bmwgs....pneu_4.jpg
Ty jó, Vjetrníčku, občas by se mi maník s takovýmhle grifem hodil, jednalo by se sice o gumy zhruba dvakrát takové, ale co ty na to ?
Vjetrnik napsal(a):
to Jarda: pro Tebe cokoliv......u téhle jsem propotil tričko, co bych propotil u 2x tak velké netuším...
no Borise vcera na silnici malem trefila kutalejici se pneu od traktoru (nastesti pomalu)...
asi jsi to privolal...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jo, jo, docela mně to překvapilo, projíždím zatáčku za nějakou dodávkou, ta najednou divně brzdí, kličkuje, pak prudce uhne a přímo proti mně se valí takováhle "gumička" a ještě to vypadá, že co chvíli padne na bok, jen těžko říct na kterou stranu... Prudký brzdy, úhybný manévr až na travičku a rychle šup zpátky na asfalt. Následoval slalom mezi asi deseti stejnými pneumatikami, ale ty už naštěstí ležely. A naproti stojí nějakej strejda s plaťákem a má jich tam naskládanou ještě hromadu. Tak kvalitně, že pokud jel někam dál, musela se situace minimálně párkrát opakovat
Upravil morabo dne 07.12.2009 09:18
Maiali nel Fango!
to Lukes: vymyslel jsem lehké úpravy naší trati, 18.-tého bychom měli dorazit na prajzskou, víkend bude možná EXC na servisu, tak mezitím s lopatou a krumpáčem provedeme úpravy...přidáme jednu smyčku navíc, aby se nejezdilo kolem rokle po obvodě, ale i středem ...těším se na svátky