milan enduroskola napsal(a):
ano, je to včetně komentáře "jak na to i s příklady" atd., ale rovnou si řekněme, z dvd se asi nikdo nic nenaučí :-) Spíš uvidíte co a jak se v enduroškole dělá. Třeba to bude někoho motivovat a na jaře se přihlásí.
Nech na hlavě ,má to něco do sebe i tak,třeba už jen to že se přestaneš trápit nad tím "co když někde spadnu" " budou se mi smát", nebudu nikomu za klauna atd.A ti účastníci, samej mladej kluk Fajna partyja
No na jaře koupím balík molitanu, obalím motorku a vyrazím taky. Kdyby nás bylo víc z moravské sekce, tak by si mohl Milan udělat cestu za náma na moravu. Myslím že ba Břeťa, Petr, nebo Pavel nějaký ten vykutálený terén našli
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
No na jaře koupím balík molitanu, obalím motorku a vyrazím taky. Kdyby nás bylo víc z moravské sekce, tak by si mohl Milan udělat cestu za náma na moravu. Myslím že ba Břeťa, Petr, nebo Pavel nějaký ten vykutálený terén našli
Ja na jaře jedu,pokud bych nebyl sám a jel někdo budu rád.Taky bych chtěl to DVD,pošlete mi ho někdo na dobírku.Kde se píše tomu ježíškovi?
Upravil Discoverer dne 09.12.2009 19:08
Me se to libilo moc. Je dobre videt, do ceho clovek jde. A po zkouknuti DVD je hned vetsi chut to absolvovat. Aspon teda pro me.
A zaroven, pokud do skoly nekdo nepujde, je dobry ze informace na DVD jsou bohaty a aspon ty zaklady tam jsou jasne ukazany a vysvetleny.
dali jsme si ho s manželkou pod stromek a na štědrej večer jsme se naněj koukali místo pohádek abychom zahnali zimní trudomyslnost.
(Myslím to upřímě - není to ironie)
Jak píše Alda, pěkně udělané, akorát na mě to nepůsobí ani tak jako reklama na enduro školu jako spíš skvělej návod - teorie, jak jezdit s Hrochem v terénu a až se budu projíždět v pískovně, na Atavu, Twinduru a podobně, budu se snažit to nedělat blbě ale tak jak jsem to viděl na DVD.
DÍKY.
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
Tak pro mě to bylo motivující do té doby, než jsem si pustil bonus, jak tam sebou perou o zem Do té doby to vypadalo jednoduše. Ale jak jsem psal výše, jestli to bude někde na Moravě, tak bych to chtěl absolvovat i když mi to Rabla asi neodpustí
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
Tak pro mě to bylo motivující do té doby, než jsem si pustil bonus, jak tam sebou perou o zem Do té doby to vypadalo jednoduše. Ale jak jsem psal výše, jestli to bude někde na Moravě, tak bych to chtěl absolvovat i když mi to Rabla asi neodpustí
zvlášť když by prošla názornou ukázkou jak ji sundat padlou ze svahu
milan enduroskola napsal(a):
Nepotřebuju si masírovat ego, ale zajímalo by mě, jak se vám dvd líbilo, jestli vám tam něco třeba chybělo, co bych měl zařadit do příštího dílu atd.
soušasně se omlouvám těm, na koho se ještě nedostalo, čekám na dotisk
Milane až budou DVD dotisknutý, dáš vědět třeba sem na foru? (nebo si mam rovnou objednat?) určitě bych jedno bral. Školy se zúčastnit nemůžu, protože jsem furt v háji zelenym, minulý rok když mi konečně sednul termín už byl obsazenej *pissed* Tak aspoň DVD trénink bych zkouknul
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Mara napsal(a):
dali jsme si ho s manželkou pod stromek a na štědrej večer jsme se naněj koukali místo pohádek abychom zahnali zimní trudomyslnost.
(Myslím to upřímě - není to ironie)
Jak píše Alda, pěkně udělané, akorát na mě to nepůsobí ani tak jako reklama na enduro školu jako spíš skvělej návod - teorie, jak jezdit s Hrochem v terénu a až se budu projíždět v pískovně, na Atavu, Twinduru a podobně, budu se snažit to nedělat blbě ale tak jak jsem to viděl na DVD.
DÍKY.
no tak to je teda mazec, ani ve snu by mě ani ostatní účinkující nenapadlo, že se dvd stane hlavním večerním programem na štědrý den. to by si zasloužilo nějaké ocenění :-)
Milane, také jsem dostala dvd pod stromeček. PARÁDA.. Od té doby se těším, že si to i naživo vyzkouším, hlavně tu bonusovou sekci Na podzim jsme se potkali v TT , měla jsem zájem o o enduro školu a tebe napadlo udělat kurz i pro holky, platí to ještě? Určitě se nás tady pár najde, že jo holky???