Tak jak je to s těma fotkama? Těším se a pořád nic Jaký bylo počasí a jak hodně byla vyschlá solná jezera, okolo Chott El Jerid a Chott El Gharsa?
Upravil Jarda-vopic dne 13.03.2010 22:51
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
Počasí bylo naprosto perfektní! V Douzu jsme měli 37 'C. Při cestě Doutz - Ksar Ghilane naštěstí takové horko nebylo. Nám ale ano!!
Podle storousedlíků bylo cca o 10-15'C více než obvykle. Pršelo až poslední den-v neděli 7.3. Solná jezera byla v poho,protože dlouho nepršelo. Nevím,jak po našem odjezdu.
na tuhle cestu budete dlouho vzpomínat!!!
(takže jste udělali něco pto stáří , až budete na zápraží vyprávět vnoučkům)
super fotky , ale chceme další maso z poušti!!!!!! Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Slonci: Díky za info. Fotky parádní, hned na mně dýchla ta atmosféra
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
Na "maso" z ppuště si budete muset chvilku počkat. Po zabloudění v poušti směr na Ksar Ghilane, kde jsme úsek cca 10km jeli (tedy spíše tlačili mého hrocha) asi 3,5, jsme se s vyplazeným jazykem doplahočili k občerstvovačce,kde jsme narazili na partu 3 Talošů (známých z trajektu,kde jsme obdivovali KTM 990A, teneree a TT),které doprovázel jiný Taloš v defenderu. S nimi jsme pak šťastně dorazili do Ksaru. byla to ale estráda,neboť ti Taloši si motky koupili asi před týdnem a se znalostí ze superbiků vyrazili do pouště. Co vám mám povídat. Dojeli jsme za úplné tmy a naprosto grogy,tady já chtěl po cestě vyměnit bramboru za polochcíplého velblouda,ale žádný tam nebyl. Ten Taloš z defenderu nás všechny fotil při našem úsilí ostat se do Ksaru. Budou to super fotky. Musíme ale počkat,až se vrátí do Itálie. Nějaké fotky vám sem ještě lupnu. Musím ale teď doma nasbírat pár plusových bodů,neboť cca za 3 týdny máme termín porodu druhého baby. Jsem rád,že mě manželka vůbec pustila. Tak to sem přidám večer.
bez luxovat delat hodnyho [pak ti udelam soukrome seminare, jak se to dela, aby zustalo jenom u te dobre snahy z luxovani a zehleni a prani nadobi a pradla, aniz budes muset...]
správnej chlap je ten, co bouchne do stolu a řekne:
"ano miláčku, jak řekneš, tak bude!!!"
Upravil Doc dne 14.03.2010 11:17
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic