To Bavaro: Zdá se mi to, nebo je to plastové...? Vtipálky s připomínkami typu "...no k 1200 GS se ten plast hodí, alespoň to bude ze stejného materiálu..." bych poprosil, aby se zdrželi duchaplností...
Upravil radosek dne 01.12.2009 17:08
To Bavaro: Zdá se mi to, nebo je to plastové...? Vtipálky s připomínkami typu "...no k 1200 GS se ten plast hodí, alespoň to bude ze stejného materiálu..." bych poprosil, aby se zdrželi duchaplností...[/quote]
Pokud by si to někdo objednával,bylo by dobré se domluvit a vzít ty trubky najednou pro víc lidí. 1-2 ks bych vzal taky. Ale stejně si nechám ještě vyrobit jedno na míru (větší než na obr.) z nerezu.
bluesbery napsal(a):
Pokud by si to někdo objednával,bylo by dobré se domluvit a vzít ty trubky najednou pro víc lidí. 1-2 ks bych vzal taky. Ale stejně si nechám ještě vyrobit jedno na míru (větší než na obr.) z nerezu.
bluesbery napsal(a):
To Bavaro: Zdá se mi to, nebo je to plastové...? Vtipálky s připomínkami typu "...no k 1200 GS se ten plast hodí, alespoň to bude ze stejného materiálu..." bych poprosil, aby se zdrželi duchaplností...
Pokud by si to někdo objednával,bylo by dobré se domluvit a vzít ty trubky najednou pro víc lidí. 1-2 ks bych vzal taky. Ale stejně si nechám ještě vyrobit jedno na míru (větší než na obr.) z nerezu.[/quote]
ke společné objednávce bych se připojil
O tomhle psali na advrideru je to puvodne pouzdro na papiry do traktrou a v hardware supplies to stoji 7 dolaru. Nic to nevydrzi prej staci jedna mala rana a rozleti se to na kousky. Za me nebrat a za 20 dolaru uz vubec ne.
FYYFF
MAKO napsal(a):
O tomhle psali na advrideru je to puvodne pouzdro na papiry do traktrou a v hardware supplies to stoji 7 dolaru. Nic to nevydrzi prej staci jedna mala rana a rozleti se to na kousky. Za me nebrat a za 20 dolaru uz vubec ne.
podle mě plast není špatný material na endura a tvar na papíry se mě nezdá a dnešní traktory mají kabiny vybavené jako limuzíny tak na co ty tubusy,ale možné je všechno,ale na fotkách vidíš že to na motorkách vozí
bluesbery napsal(a):
Jo, to by byl dobrý nápad... Bystřo, co Ty na to?
už sem se o něco pokoušel ale nedopadlo tonení problém roura nebo dno,problém je uzaviratelnej špunt
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bluesbery napsal(a):
už sem se o něco pokoušel ale nedopadlo tonení problém roura nebo dno,problém je uzaviratelnej špunt
bluesbery napsal(a):
a co takhle udělat špunt na způsob "závitu" žárovky do auta? Do víčka by se dala pružina a "mačkatelná plocha" a na tubusu by se udělaly dva nebo tři distanční nýty...
Takovejhle kaslík sem si dělal na XTčko. Někde sem to viděl a bylo to udělaný z trubky na odpad průměr 75mm. A víčko sem udělal ze záslepky na tutéž trubku a dno taky ze záslepky ale to sem zalepil. Aby to šlo zavírat a otvírat musel sem udělat malou dirku vespod aby tam nevznikal tlak (nešlo to totiš zavřít jak to těsnilo). Vešlo se mi tam nářadí a žárovky. Bohužel už nemám fotku... Vypadalo to solidně a stálo to cca 100kč.