WALTR napsal(a):
Jo to máme taky, klasický polský přístup. Ach ti čeští obchodníci- cena je daná
Ale mluvím o kurzu. Ještě chvíli a vyjde to stejně jako u nás za eura.
Kurz je snad všem jasný, já ale mám již zloté dávno na hromadě
Ahoj, chceš GS, nebo GSA? Druhou variantu, GSA, mám skladem. Jednu funglovku a jednu s 2,5tis.km. Vyrobená sice ještě letos. Bez první registrace, s odpočtem DPH, v plné výbavě, od evropského dealera BMW, s českým návodem k obsluze, s plnou celoevropskou zárukou, asistenčními službami, barva Magnezium met. a dám ti ji za tu nejlepší cenu, jakou ti kterýkoli jiný autorizovaný dealer může nabídnout. Ať již český, nebo zahraniční. Včetně dovozu až do garáže :-)
Čus L.
Upravil Ludvikxxl dne 05.12.2009 18:34
WALTR napsal(a):
Jo to máme taky, klasický polský přístup. Ach ti čeští obchodníci- cena je daná
Ale mluvím o kurzu. Ještě chvíli a vyjde to stejně jako u nás za eura.
Kurz je snad všem jasný, já ale mám již zloté dávno na hromadě
Víš co říkal Zápotocký? Devalvace nebude
Jo tak to máš vychytáno. No ještě se to snad dostane i níž. Ale i kdyby za stejné prachy- ten polský přístup za to stojí.
WALTR napsal(a):
No v Polsku si ještě můžeš objednat na Únor.
V Polsku totiž prodávají věci, které ještě ani nespatřily světlo světa. Banda lhářů.
Zpět k tématu: mohu doporučit BMW Niederlassung Chemnitz. Udělali mi cenu(ABS zdarma), pokud se cokoli děje, jako např. svolávačky, okamžitě posílají dopis, mail a volají. V případě poruchy(imobiliser) si pro motorku přijeli až ke mě do horní dolní. Pochopitelně zdarma. Servis ok, možná maličko dražší, ale jinak je to jak na videu někde z Holandska, kterému se tu většina co jezdí do servisu v ČR smála(někde se tu na webu válí).
Od 1.1 2009 se obnovuje prodej motocyklů u Firmy Renocar v Brně. Včetně kompletního autorizovaného servisu. Už teď příjímají zakázky na motorky na 2010 pokud se objednají do konce prosince měl by být datum dodání půlka Března 2010
Z prominutím, v tématu Rukka jsemse snažil být srozumitelný. Ale tady vidím že jsi opravdu člověk kerý mi nestojí za námahu.
Stejně asi nepochopíš.
V polsku ti dá garanci ceny, rabat 4%, KAFE ZDARMA,(dokonce i čaj) zavede tě do servisu, mechanik ti po zavíračce přiveze motorku ze spodní garáže, aby jsi si mohl prohlídnout barvu, tu barvu tě nechá měnit do dvou týdnů před dodáním (pak ti nabídne že bude mít v té době na saloně druhou barvu tak si ji můžeš vyměnit i při odvozu,měnit můžeš i výbavu, informuje tě kdy se začně tvá motorka vyrábět, a v jaké fázi momentálně je, celou dobu se usmívá , ukazuje fotky za svých cest, při podání ruka obíhá stůl (ne ruka se přes stůl nepodává)
Pošle ti obrtem SMS když uprostřed Slovinska řešíš jaký olej, na to že přijedeme asi později(po zavíračce) odpoví ,,nevadí já na vás rád počkám"
A k tomu všemu dostaneš motorku o 60 tisíc levněji než u nás.
No jo lháři. Už se nani těším, zanedlouho tam jedeme, nepojedeš s náma?
WALTR napsal(a):
Z prominutím, v tématu Rukka jsemse snažil být srozumitelný. Ale tady vidím že jsi opravdu člověk kerý mi nestojí za námahu.
Stejně asi nepochopíš.
V polsku ti dá garanci ceny, rabat 4%, KAFE ZDARMA,(dokonce i čaj) zavede tě do servisu, mechanik ti po zavíračce přiveze motorku ze spodní garáže, aby jsi si mohl prohlídnout barvu, tu barvu tě nechá měnit do dvou týdnů před dodáním (pak ti nabídne že bude mít v té době na saloně druhou barvu tak si ji můžeš vyměnit i při odvozu,měnit můžeš i výbavu, informuje tě kdy se začně tvá motorka vyrábět, a v jaké fázi momentálně je, celou dobu se usmívá , ukazuje fotky za svých cest, při podání ruka obíhá stůl (ne ruka se přes stůl nepodává)
Pošle ti obrtem SMS když uprostřed Slovinska řešíš jaký olej, na to že přijedeme asi později(po zavíračce) odpoví ,,nevadí já na vás rád počkám"
Mám s nimi své zkušenosti, 40 ks jsem zaměstnával. A to mi stačí k úsudku.
WALTR napsal(a):
Stejně asi nepochopíš.
a kdyby těch 40 byli černoši, tak jsou podle tebe všichni Poláci afrikánci, že?
WALTR napsal(a):
Stejně asi nepochopíš.
mám u BMW Sikora objednáno a setkal jsem se prozatím pouze z dobrým přístupem. Ostrava je kousek od polska takže mám také zkušenosti z poláky, ale napsat toto to je vážně pod uroveň. Ukrajince taky nemusím a když jsem tam byl tak mi pomohli a věřím že u nás bych se toho jen tak asi nedočkal.
Kdybyste furt nekupovali ty nový motorky, a nemuseli jezdit do autorizovanejch servisů, tak nemusíte řešit "špatnej přístup" k zákazníkům. Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
WALTR napsal(a):
No v Polsku si ještě můžeš objednat na Únor.
V Praze v Inveltu se dají objednat do lednové výroby. Cena základního modelu R 1200 GS je 345.300,- a za R 1200 GS Adventure chtějí v základu 386.400,-
Pro mě je podstatné, že Invelt je autorizovaný prodejce a servis.
Je fakt, že letošní rok měli obrovské problémy, ale od ledna začínají nanovo s podporou továrního zastoupení, tak proč jim nedat šanci.
Navíc šeďáci a stodoláři mě nějak neoslovují ...