btw: Boris mi to popisoval jinak.. pry nasla skupina kde cca byl nejdriv pantofle, pak zavolali Policii a primo konkretne jeho snad nenasla policie..
pockame si na vyjadreni Borise...
kazdopadne...
Upravil hicks dne 12.12.2009 18:13
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Za prvé bych chtěl moc poděkovat všem, kdo po dobu hledání víc koukali kolem sebe, šířil informace o Bohoušovi i jakkoli jinak pomohli. O pochybení lékařů a ochranky už se nebudu vyjadřovat, ale tragikomické představení policie okomentovat musím. Bez aktivity nás kamarádů a rodiny by samozřejmě Bohouše dodnes nikdo nenašel, protože páni pomahači a ochránci nám přímo sdělili, že krom informování ostatních nemocnic, záchytek, cpz, nikoho hledat nebudou, protože se dřív nebo později většina lidí stejně najde.... Byla velká práce je donutit, aby se v úterý pokusili prohledat areál Bulovky, zejména sklepy a místa kam se nedá běžně dostat. Prošli jednu (běžně používanou) spojovací sklepní chodbu, čímž celá akce skončila. Včera jsme se potom do prohledávání nemocnice dali sami a během 10 minut objevili několik vchodů do podzemních kolektorů, které jsme v horku, tmě a špíně následně prohledali. Soustava je to ale velmi komplikovaná, takže jsme opět zavolali policii a žádali aby si zajistili plány a katakomby (o jejichž existenci netušili) odborně prohledali. Příliš se jim nechtělo, ale začali akci připravovat. Mezi tím jedna skupinka kamarádů našla na stráni za nejvýše položenou budovou Bulovky Bohoušovy pantofle. Opět jsme žádali příslušníky o pomoc a o nasazení psovoda. Dopadlo to ale tak, že pročesávání oblasti jsme si zorganizovali znovu sami a čtyři policisté s jedním psem jen ČEKALI U AUTA... Jedna ze skupinek, konkrétně přímo jeho brácha, Bohouše za nedlouho našli pod skálou nad níž byly pantofle nalezeny. Ostatním kamarádům potom nikdo nevolal, s ohledem na manželku, aby se dozvěděla tu smutnou událost přímo od rodiny. Kamarádi na místě neštěstí pak jen překvapeně sledovali jak přijíždí televize, kterou tudíž nemohl zavolat nikdo jiný, než sami policisté. Tato hypotéza se bohužel potvrdila, jelikož jsme se večer dozvěděli z médií, že za nálezem těla stojí policejní pes (asi vysílal na dálku pozitivní vlny)... Zkrátka si z celé tragédie jen opět udělali naprosto bez práce reklamu. Nejhorší na tom je, že příčinou smrti bylo pravděpodobně umrznutí a pokud by tedy neodmítli hledat Bohouše hned po jeho zmizení a třeba rovnou tehdy skutečně psa nasadili, mohl být dneska náš kamarád ještě na tomto světě... No, ale nakonec při vší tragédii jedna veselá událost. Bohoušova žena v noci porodila zdravou holčičku Anežku a obě jsou v pořádku.
Maiali nel Fango!
Boris:to je mě líto viděl jsem včera ve zprávách tu senzační reportáž o hrdinech se psem pomáhat a chránit a ted čtu tu tvou pravdu jenom se mě opět povrdilo to jakou mám s bengama zkušenost já když mě 5x vykradli auto jednou byt + chalupu + sklep s rybářským vybavení kolama a ptali se mě proč mám pruty ve sklepě!!!*pissed*Minulý týden jsem jel obcí 61 asi jsem se trošku kochal no a halt obecní policie Koleč pánové takové náfuky jste neviděli ceduli začátek měření skovanou vedle popelnice seděli jak dvě bukvice ve schnilé feldě,měli tu laserovou pistol,najednou příslušník vyskočil a začal mě trénovat jsem slušnej člověk vždycky jsem se s každým domluvil,ale s těma pakama to nešlo stálo to litr a odjel jsem. Ne pomáhat a chránit,ale buzerovat a prudit toť moje zkušenost s PČR.
Ať mi nikdo netrvdí jak jsou policisté fajn. Zrovna nedávno jsem s nima měl nepříjemné jednání ohledně mé osoby... příspěvek od Moraba mě jen utvrdil v tom,že policajti jsou k HOVNU a patří jim nasrat!
Jinak upřímnou soustrast Tobě i rodině!
Upravil Kubrt dne 13.12.2009 19:00
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jako obvykle - všichni policajti jsou špatní že.. No, ale pokud je to opravdu tak, jak píše Morabo, tak to byla samozřejmě práce na hovno Je mi to líto!!! No a co se týká televize (neviděl jsem to) pokud tam byl Borovec, tak se ani nedivim..
MALI napsal(a):
Jako obvykle - všichni policajti jsou špatní že.. No, ale pokud je to opravdu tak, jak píše Morabo, tak to byla samozřejmě práce na hovno Je mi to líto!!! No a co se týká televize (neviděl jsem to) pokud tam byl Borovec, tak se ani nedivim..
zase budme k panum prislusnikum spravedlivy -- policii mame takovou, jakou si muzeme dovolit/zaplatit...
...ja osobne si celkove.. nechci zakriknout.. nemuzu zatim stezovat... i kdyz jak je vidno, excesy se najdou.. ale celek mi prohnily neprijde.
co se mi nelibi je ten rychly prijezd novinaru... to se mi nejak nezda.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
No tak novináři... to je vubec pakáž... To je kapitola sama o sobě
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jak píšu - pokud tam byl Borovec, tak se tomu vůbec nedivim. Má sakra dobrý kontakty a hlavně dělá hodně zpráv (senzací) a vůbec všeho co má spojitost s policií..
Nikdy jsem neřekl, že všichni policajti jsou špatný, dokonce jsem potkal pár takových (bohužel opravdu pár), kterým evidentně záleželo na jejich práci, bylo vidět že je baví, že je pro ně posláním. Bohužel ne v tomto případě... Vím, že je jednodušší kritizovat, než něco udělat, ale my jsme toho právě udělali hodně a policie vůbec nic. Být to jen na nich, Bohouše možná jako našli na jaře železničáři při údržbě trati. Prohledali jsme areál nemocnice, prošmejdili okolí, ptali se taxikářů, bezdomovců, squatterů, rozpoutali docela slušnou mediální kampaň, vyvěšovali letáky... Bohužel prostě trvalo pár dní, než jsme se dokázali účinně zorganizovat a to bylo kritický. Mít prostředky, možnosti a zkušenosti jako policajti, pravděpodobně bychom ho našli hned ten první den. To nás na to bohužel bylo jen pár a byla už tma. O to víc bych chtěl ještě touto cestou poděkovat Hicksovi, že aniž se s Bohoušem kdy potkal, hodně v začátku pomohl, neváhal pročesat břeh Vltavy a cestičky do Bohnic, kde se ženou bydlel.
Když já a myslím i většina z Vás nic neuděláme, taky nic nevyděláme, zatímco když se vydrží někdo flákat v uniformě dost dlouho, ještě dostane za naše peníze výslužný, je mi z toho zle...
A nakonec si bez práce a lživě prihřeje v televizi svoji polívčičku
Myslím, že přes to, že jak jsem řekl, jsou policajti,kterých si vážím, policii v globálu dokážu ohodnotit jen slovy lenost a rezignace. Rezignace na jakoukoli pomoc, na jakoukoli snahu něco vyřešit, protože se to buď vyřeší samo, nebo se to prostě odloží. A to říkám i po zkušenostech, kdy nás v domě několikrát, opakovaně vykradli a příslušníci odmítli i vzít evidentní otisk celé ruky a byť jen prohlédnout záznam kamery s tím, že škoda je "jen" 30tisíc...
Takže výzva všem. Stěžujme si, dejme jim to sežrat a nenechme se odbýt, žijí z naší práce a mají tu být pro nás, tak ať se podle toho taky začnou chovat. Maiali nel Fango!
Já jsem to Morabo nemyslel na Tebe, ale na Kubrta. Když to tady čtu, tak se ani nedivim, že máte na policii názor jaký máte. Bohužel lepší už to asi nebude, protože to co teď nabíraji je do nebe volající
Upravil MALI dne 14.12.2009 09:44
morabo napsal(a):
Za prvé bych chtěl moc poděkovat všem, kdo po dobu hledání víc koukali kolem sebe, šířil informace o Bohoušovi i jakkoli jinak pomohli. O pochybení lékařů a ochranky už se nebudu vyjadřovat, ale tragikomické představení policie okomentovat musím. Bez aktivity nás kamarádů a rodiny by samozřejmě Bohouše dodnes nikdo nenašel, protože páni pomahači a ochránci nám přímo sdělili, že krom informování ostatních nemocnic, záchytek, cpz, nikoho hledat nebudou, protože se dřív nebo později většina lidí stejně najde.... Byla velká práce je donutit, aby se v úterý pokusili prohledat areál Bulovky, zejména sklepy a místa kam se nedá běžně dostat. Prošli jednu (běžně používanou) spojovací sklepní chodbu, čímž celá akce skončila. Včera jsme se potom do prohledávání nemocnice dali sami a během 10 minut objevili několik vchodů do podzemních kolektorů, které jsme v horku, tmě a špíně následně prohledali. Soustava je to ale velmi komplikovaná, takže jsme opět zavolali policii a žádali aby si zajistili plány a katakomby (o jejichž existenci netušili) odborně prohledali. Příliš se jim nechtělo, ale začali akci připravovat. Mezi tím jedna skupinka kamarádů našla na stráni za nejvýše položenou budovou Bulovky Bohoušovy pantofle. Opět jsme žádali příslušníky o pomoc a o nasazení psovoda. Dopadlo to ale tak, že pročesávání oblasti jsme si zorganizovali znovu sami a čtyři policisté s jedním psem jen ČEKALI U AUTA... Jedna ze skupinek, konkrétně přímo jeho brácha, Bohouše za nedlouho našli pod skálou nad níž byly pantofle nalezeny. Ostatním kamarádům potom nikdo nevolal, s ohledem na manželku, aby se dozvěděla tu smutnou událost přímo od rodiny. Kamarádi na místě neštěstí pak jen překvapeně sledovali jak přijíždí televize, kterou tudíž nemohl zavolat nikdo jiný, než sami policisté. Tato hypotéza se bohužel potvrdila, jelikož jsme se večer dozvěděli z médií, že za nálezem těla stojí policejní pes (asi vysílal na dálku pozitivní vlny)... Zkrátka si z celé tragédie jen opět udělali naprosto bez práce reklamu. Nejhorší na tom je, že příčinou smrti bylo pravděpodobně umrznutí a pokud by tedy neodmítli hledat Bohouše hned po jeho zmizení a třeba rovnou tehdy skutečně psa nasadili, mohl být dneska náš kamarád ještě na tomto světě... No, ale nakonec při vší tragédii jedna veselá událost. Bohoušova žena v noci porodila zdravou holčičku Anežku a obě jsou v pořádku.
To je zralý na přesdržku... Jinak to vyjádřit neumim. Chudák manželka a holčička...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
morabo napsal(a):
Takže výzva všem. Stěžujme si, dejme jim to sežrat a nenechme se odbýt, žijí z naší práce a mají tu být pro nás, tak ať se podle toho taky začnou chovat.
Ještě včera večer jsem poslal odkaz s tvým popisem pátrání a nalezení kamaráda na několik policejních odborů, včetně toho pro stížnosti a vnitřní kontrolu, ještě večer mi odpověděli : Dobrý večer, Váš odkaz na internetovou adresu byl přeposlán k dalšímu
opatření kompetentnímu útvaru PČR.
OO PP ČR
Tak jsem zvědav, zda se tím budou zabývat, nebo to zase zahrajou do ztracena..
bluesbery napsal(a):
Ještě včera večer jsem poslal odkaz s tvým popisem pátrání a nalezení kamaráda na několik policejních odborů, včetně toho pro stížnosti a vnitřní kontrolu, ještě večer mi odpověděli : Dobrý večer, Váš odkaz na internetovou adresu byl přeposlán k dalšímu
opatření kompetentnímu útvaru PČR.
OO PP ČR
Tak jsem zvědav, zda se tím budou zabývat, nebo to zase zahrajou do ztracena..
Na 10000% do ztracena.... před mnoha léty jsem odtáhl po pěstní přestřelce na PČR kluka s prasklou lebkou hozenýho přes rameno - bylo to nejblíž a mobily ještě moc neexistovaly. Ptal jsem se zda mu nemohu zavolat záchranku - vyhodili mě. Málem tehdy zhebnul. PČR měla zájem až za měsíc,kdy mě tahala po výsleších a soudech jako svědka.
Standartní přístup PČR.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /