Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 2 z 2:   1    2  

NABÍDKA zazimování motocyklu+servis
slonci
Přidané 09.12.2009 14:14

Registrace: 31.08.08
machradek napsal(a):
Nechtěl jsem zde nikomu prvoplánově kazit náladu popřípadě ho nasírat. Jen mě přišlo, vzhledem k tomu "že tě to nemá živit" jak jsi psal, minimálně divné... :-) A navíc jsou tam úskalí, jako ostatně všude :-) kde děláš s lidmi...

Úskalí máš i u stánku s občerstvením. Já jen,že BMW mám něco přes rok,jsem z Prahy a moc možností na servis jsem zatím neobjevil.Psal jsem to sem jen z důvodu,že jsem členem a človíček,který kolem toho bude běhat členem není. Já mu to jen zafinancuji. Kdybych tomu a jemu nevěřil,tak bych do toho nešel. Aby to uživilo mne,mechanika,nájem apod, tak by tam musel být frmol - cca 40 motek měsíčně. Protože si myslím,že zo je nereálné, jsem u země. A také nechci měnit profesi! Myslel jsem to jen opravdu pro ty, kteří chtějí odborný servis a nemají vlastní vlohy, popř. chtějí ustájit moto na zimu a na jaře si ji vyzvednout s kompletní prohlídkou + oleje,filtry,pneu apod. Je to blbost??

machradek
NABÍDKA zazimování motocyklu+servis
Přidané 09.12.2009 14:17

Registrace: 20.06.08
Máš určitě svou pravdu. A nakonec by byla nuda, kdybychom měli všichni stejný názor :-)
Držím palce.
Každý dobrý skutek má být po zásluze potrestán...

www.wildhogs.cz
Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 101
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.06 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI