Mám ještě originál,najeto 100 000 km. Žádná známka opotřebení,nikde se netřepí,občas si za studena "hvízdne",ale to bude spíš nedopnutím .V průběhu zimy jej vyměním -víceméně preventivně
Tak jsem ho chtěl za 5000km měnit,ale přeběhl mě.Řekl si o výměnu sám.Při tom svým upozornění na sebe ještě stihnul na sračky rozmlátit snímač otáček*pissed*
L přiložený následující obrázek:
Takže-měňte řemen včas!!!A ne jako já.Blbec
...si to takhle hasím...a najednou vteřina divnýho pazvuku a už stojím.****-hic jako prase,já 50kiláků domů,ještě jsem nechal doma peníze a doklady.Takže čekat v hospodě než pro mě mladej přijede.Ještě že mě patřičnej človíček založil.Tímto mu z celého srdce děkuju.On ví...Takže jsem si dal aspoň tři piva než dorazil s vozejkem
Upravil L dne 24.08.2010 09:34
cizak napsal(a):
Abych řemen sundal musel jsem sundat altík a vůbec tam nemaj žádé napínání jak bylo na 1150
Řemen je elastický a nasazuje se a sundává bez vyndání alternátoru. Jen musíš mít ten jejich přípravek.
Nebo šroubovák.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Luboss - takže se po včerejším telefonátu diagnóza na vadný hallsenzor potvrdila. Jen "neodešel" tak nějak sám od sebe (stářím), ale řemen mu v tom pomohl Škoda Jo,jo - potřeba občas zkontrolovat a případně vyměnit včas.
No jo.Tak co už aspoň budu mít novej snímač a budu mít pocit že neodejde hned tak
A jinak ten řemen před 7000km vypadal celkem v pohodě.Proto jsem ho nechal a že ho vyměním až po dovolený.Ještě že se mi to nestalo někde daleko.
Tak už mi to zase vrčí Snímač originál stojí 6300kč ale na tom starým bylo napsáno BOSCH a jejich číslo tak jsem to zkusil sehnat u nich a nakonec jsem ho měl druhý den a vyšlo mě na 4200kč .I tak je to ranec,ale 2000 jsou doma
Luboss napsal(a):
Tak už mi to zase vrčí Snímač originál stojí 6300kč ale na tom starým bylo napsáno BOSCH a jejich číslo tak jsem to zkusil sehnat u nich a nakonec jsem ho měl druhý den a vyšlo mě na 4200kč .I tak je to ranec,ale 2000 jsou doma
Masakr cena. Nedávno jsem naštěstí koupil jetej H.snímač za 1500,-Kč do foroty a jako bonus k němu dostal zánovní skoro nezajetej polomotor.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Luboss napsal(a):
A kdyby jsi trošku hledal a pročetl forum tak jsi to mohl mít ještě levnější
Luboss napsal(a):
To jo,ale jestli myslíš koupit jenom snimače,tak jsem to poptával a v tuhle chvíli by byla dodací lhůta v řádu několika týdnů až měsíců a já chci jezdit...
Jinak pár lidí to tu řešilo a psalo že to není problém,ale nikdo z nich to ve skutečnosti nedokázal pomoci a sehnat to...
Luboss napsal(a):
To jo,ale jestli myslíš koupit jenom snimače,tak jsem to poptával a v tuhle chvíli by byla dodací lhůta v řádu několika týdnů až měsíců a já chci jezdit...
Jinak pár lidí to tu řešilo a psalo že to není problém,ale nikdo z nich to ve skutečnosti nedokázal pomoci a sehnat to...
Ne ne jde o celou sondu už jsem ji tady na foru někomu sehnal tuším že cena byla někde okolo 3500kč.
Luboss napsal(a):
Ne ne jde o celou sondu už jsem ji tady na foru někomu sehnal tuším že cena byla někde okolo 3500kč.
Já to měl takyza 3500 ...+ dph...
Holt jsem na to spěchal a tak jsem to za to dal...
Upravil L dne 27.08.2010 10:43
Šmarjá, on má Bobeš někde nějakej řemen? Asi budu o víkendu hledat
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz